Hakkımda
Rinoplasti (burun estetiği), Bişektomi (Hollywood yanağı) Mammoplasti (göğüs estetiği), lipofilling (yağ dolgusu), Botulinum toksin uygulamaları, dol...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi / 2008
- Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı / 2014
Bilinen Diller
Dakiklik
Alaka
Mekan
k.....
Mehmet hocama yaklaşık 15 gün önce meme silikon yaptırdım.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Hekimliği işindeki başarısı,hastalarına karşı ilgi ve alakası son derece muhteşem.Hiç abartılı bir operasyon değil,daha doğrusu bunu Mehmet hoca sağlıyor.Son derece memnun kaldım.Ekibinize ve size çok teşekkür ediyorum.iyiki tanımışım sizleri.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
r.....
Mehmet Hocama iki hafta önce yüzüme boyut vermesi için elmacık kemiği dolgusu yaptırdım. Sonuçtan çok memnun kaldım ve beğendim. Çok nazik ve alanında yetkin bir doktor. Tavsiye ederim.
z....y
Merhabalar.. Ben yaklaşık 2 yıldır düzenli Mehmet beye botox işlemi için gitmekteyim. Oturmuş olan kırışıklıklarım oldukça hafifledi ve çok memnunum gerek ilgi alakası ve gerekse yapılan her botox işlemimden çok memnunum.. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Saygılar..
y....r
Mehmet Bey’e göz kapağı ameliyatı oldum.Hayatımda gördüğüm en ilgili ve güler yüzlü doktor.İşlemin bütün detaylarını tek tek anlattı.Eğer benim gibi titiz ve endişeli biriyseniz kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.Mehmet Bey ve ekibine sonsuz teşekkürler.
Mehmet hocama bir ay önce meme silikonu ameliyatı oldum. İlk hafta hafif ağrı ve ödem dışında çok rahattım. Hocam ameliyat öncesi ve sonrası çok detaylı bilgilendirdi. Kendisine ve ekibince çok teşekkür ediyorum. Çok tedirgin girdiğim ameliyat sürecini çok rahat atlattım.
m....d
2 yıl önce Mehmet Bey'de göz kapağı ameliyatı oldum ama maalesef memnun kalmadım.Üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen sol gözümü açıp kaparken gözümde bir ağırlık oluyor
h…...g
Mehmet Öztan beyi çok daha öncelerden duyuyor ve tanıyordum gerçekten işini hakkıyla yapan nadir doktorlardan birtanesi göğüs büyütme operasyonu için görüşmeye gittim sadece görüşme içindi ameliyat düşüncem çok fazla yoktu kafamda.Çok değerli insanlar Mehmet bey ve değerli ekibi bir insana uzaktan bakarak güvenilir mi ? Ben sizlere ilk görüşte o kadar çok güvendim ki görüşme sonrası hemen ameliyat günü aldım ve hiçbir şekilde pişman değilim çok mutluyum ve özgüvenliyim herşey tam istediğim gibi oldu ve sürecim güzel bir şekilde ilerledi . Bana verdiğiniz pozitif enerji için teşekkür ediyorum, Sizin ne kadar harika bir doktor olduğunuzu bilmeyen kalmaz umarım herşey için tekrardan teşekkür ediyorum
se...
bilgisi tecrübesi ve ilgisiyle; ameliyat sürecinde ve sonrasında her daim rahatlatıcı tavırlar sergileyen harika bir hekim. Gögüs büyütme hakkında kendisi ve çok değerli asistanı her konudaki sorularımız ve endişelerimiz için destek oldular. Bu ameliyat süreci ve sonrası o kadar rahat, acısız geçti ki... Korktuğum en ufak durumlar bile gerçekleşmedi.Ameliyatı o kadar başarılıydı ki sonuç hayal ettiğimden daha iyi oldu ağrı durumu %1 bile değildi bütün sorularımı sabırla cevapladılar. mehmet bey ve asistan hanımın ellerine, dillerine sağlık. Mehmet bey gerçekten sihirli ellere sahip gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
Öncelikle dolguyla ilgili bilgi almak için görüştüm kendisiyle. Daha sonra da uygulama için. Sanırım tevazu ve ilgisiyle dünya tatlısı bir insan. Tavsiye ederim.
k....a
Dolgu hakkında bilgi almaya gittim, kendisi ve çalışanları gayet ilgiliydiler, tam saatinde muayene oldum.
Hakkımda
İlgili aramalar
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra