2022 yılı itibariyle VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde Göz Hastalıkları branşında hastalarını kabul etmektedir.
İlgi Alanları ;
• Katarakt Ve Refraktif Cerrahisi
• Femtosaniye - Prk Lazer Ameliyatları
• Multifokal –Trifokal Göz İçi Mercek Ameliyatları (Akıllı Mercek)
• Şaşılık Ameliyatı Ve Çocuk Göz Hastalıkları Tedavisi
• Glokom (Medikal Ve Cerrahi Tedavisi )
• Gatt Ve Trab Ameliyatları
Lasik
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
OCT
VM Medical Park Bursa Hastanesi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Prk(Fotorefraktif Keratektomi)
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Çocuk Göz Muayenesi
Şalazyon Ameliyatı
ay...
Allah hocamdan bin defa razı olsn inşallah başta annemin doktruydu sonra ailemizin oldu ve aileden biri gibi oldu halden anlayan harika bir doktorumuz var görev yaptığı hastane çok şanslı çünkü o hastanede bizim can doktorumuz var bilen bilir hocamızın nasıl bir doktr olduğunu bilmeyen için diyim dünya merhametlisi maddiytin onun için önemi olmadığı ve işini harika değil mukkemel ötesi yapan can doktorum.Gözümü cizdirdim ve çok memnunum tereddüt eden olursa hiç etmesin emin ellerde gözü annem katarak amelyti oldu ve şuan çok iyi ellerinize sağlık hocm
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Excimer Lazer •
fa...a
Tanıdığımız güvendiğimiz doktorumuz. Oğlumuzun göz kayması ameliyatını da Sait hocamız yaptı, çok şükür gayet güzel geçti. Randevu vs her aşamasında herkes çok yardımcı oldu. Bursada gözle ilgili tek adresimiz.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Şaşılık Cerrahisi •
e....u
Doktorumdan çok memnun kaldım çok ilgil ve alakalı herşeyi nasıl olması gerektiğini açıklayıcı anlatımı
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
eb...b
2 hafta önce Mehmet Sait hocama göz laser ameliyatı oldum. İstanbulda da bursada da bir çok göz doktoruna gittim yıllarca gözün çizmeye uygun değil denildi. Kontrol için hocama gittiğimde gayet gözün uygun demesi bile rahatlattı. Bursada herkesin memnuniyetle bahsettiği bir hekimdir zaten kontrole her gittiğinizde tanıdığınız kişilerle karşılaşırsınız. İlgisi, alakası, güleryüzü harikadır. Kendisi gibi ekibi de çok iyi. Sürecin başındayım ama güzel ilerlediği bilgisini aldım. Canı gönülden tavsiye ederim.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Excimer Lazer •
C
ce...n
Ben arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Baştan çok tedirgindim ama Mehmet bey o kadar güzel ilgilendi ki kolaylıkla göz çizdirme işlemim oldu ameliyattan kalktığım gibi net gördüğüm için mutluluktan ağladım herkese tavsiye ederim.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Lazer Ameliyatı •
Ç
ç....y
Göz ameliyatı için arkadaş tavsiyesi ile başvurdum. İki gözüme akıllı lens takıldı. Operasyonum sorunsuz ve güzel geçti. Sıkıntılarım olduğunda ilgilendi. Operasyon öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. İlgili ve alakalı bir doktorum, memnunum kendisinden. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Kontrollere gidip geliyorum, herkese tavsiye ederim.
I
i̇...ş
Göz tansiyon yüksekliği için başvurdum. Bir gözüm görmüyordu, diğerinde de sorun çıkmaya başladı. 4-5 senedir farklı doktorda tedavi gördüm, ameliyat olman gerekiyor dedi. Bende korktum. Arkadaş tavsiyesi ile Mehmet Hocaya gittim. Ameliyata girdim, ameliyatım iyi geçti. İlk günlerde sıkıntı oldu ama Mehmet Hoca bana bilgi verdi, hazırlıklı ol diye. Sonrasında Hocam beklediği gibi oldu süreç. Şu an da iyiyim. Çok net görmeye başladım. İlgili ve alakalı bir doktor. Bende herkese tavsiye ederim.
Herkese selamlar burada yazılanları okuyorsanız muhtemelen iyi bir göz doktoru arayışındasınızdır. Kızımın gözlerinde miyop ve kayma vardı ve ameliyat olması gerekiyordu. Ben de uzun doktor arayışları sonunda bir tanıdığımın tavsiyesi ile Mehmet Sait beye kızımı götürdüm. Muayenesi nin akabinde önce lazer ameliyatı sonra kayma ameliyatı yaptı. Ameliyat öncesinde ve sonrasında ilgi alakası çok çok iyiydi. Allah ondan razı olsun bir psikolog gibi bizlerle ilgilenerek sürecin her aşamasında rahatlattı. İyi insan iyi hekim Allah yolunu açık etsin. İyiki kızımı ona ameliyat ettirmişim. Hiçbir şikayetimiz olmadı. Herkese tavsiye ederim gittiğinizde daha önce ameliyat ettiği hastaların önceki ve ameliyat sonrası durumlarını görürsünüz. Benim kızımıda görebilirsiniz. Biz gözlük ten ve Lens'ten kurtulduk. Ameliyat sonrası kızıma şikayetin varmı diye sorduğumda beni duygulandıran cevap verdi. Evet baba var Neden daha önce ameliyat olmadım dedi...
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Göz Hastalıkları Randevusu •
ni...u
7 yaşımdan beri gözlük kullanıyordum.Numaram çok yüksekti. Gözümde hem miyop hem astigmat vardı. Lazerden çekiniyordum. Ama doktor bey süreci çok güzel ve hızlı yönetti. 10 dakikada hayatım değişti. Ne operasyonda ne operasyon sonrası ağrım olmadı. Çok memnunum. İyi ki Mehmet beye ameliyat olmuşum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Lazer Ameliyatı •
gi...ş
Sevgili doktorumun ne kadar başarılı olduğunu yıllardır bildiğimden, İzmir’de yaşıyor olmama rağmen ve aklımda hiç şüphe olmadan Bursa’ya gelerek Sait hocayla görüştüm. Gözlerim için PRK yöntemi uygun görüldü ve operasyon geçirdim. Operasyon öncesinde, sonrasında ve operasyon anında samimiyeti ve tecrübesiyle süreci çok iyi geçirmemi sağladı. Operasyon geçireli 20 gün oldu ve gözlerim HD kalitesinde görüyor. Bu kadarını tahmin etmemiştim. Sanki gözlerim hiçbir zaman bozuk değilmiş gibi hissediyorum. Bu süreçte sabrı ve şefkati için Sait hocama minnettarım.
• VM Medical Park Bursa Hastanesi • Prk(Fotorefraktif Keratektomi) •
Mehmet Sait Günerigök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Sait Günerigök, Göz Hastalıkları. Size Mehmet Sait Günerigök tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Katarakt Ameliyatı, Lazer Refraktif Cerrahi, Prk(Fotorefraktif Keratektomi), Fakik Göz İçi Lens, Glokom Ameliyatı, Tonometre, Kontakt Lens.
Mehmet Sait Günerigök adresi nerede?Mehmet Sait Günerigök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Sait Günerigök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Sait Günerigök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mehmet Sait Günerigök isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mehmet Sait Günerigök, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mehmet Sait Günerigök hangi dilleri konuşuyor?Mehmet Sait Günerigök ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mehmet Sait Günerigök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Sait Günerigök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Sait Günerigök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Sait Günerigök hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Mehmet Sait Günerigök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mehmet Sait Günerigök hangi sigortaları kabul ediyor?Mehmet Sait Günerigök tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.