- drmehmettaskoparan.com -

Opr.Dr. Mehmet Taşkoparan, Özel Eskişehir TSG Anadolu Hastanesi'nde sağlık hizmeti vermektedir.

Röportaj

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi

Akarbaşı Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 55, Odunpazarı 26020

13 sene önce her iki dizinden protez operasyonumu başarıyla yapan değerli hekiminiz Mehmet beyden Allah razı olsun hala hiç bir problemim yok günlük işlerimi çok kolay yapabiliyorum.3sene öncesinde de kolum kırıldığında tekrar doktoruma şehir dışından geldim kesilecek dedikleri koluma implant takarak sanki hiç ameliyat olmamış gibi toparladım herşey için doktorumuza minnatariz başarılarının devamını diliyoruz

• Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer  •

22 şubat da anadolu hastanesine mehmet hocamıza randevu aldım şikayetim bel sırt ağrısı ayağımda vuruyordu kendisi emr ve röntgn istedi aradan 30 dk gibi kısa sürede emr kendi bilgisayarına gelmediği halde aşşaya indi ve emr sonucuna bakarak fıtığımın olduğunu söyledi ve bu rahatsızlğa yönelik tedavi verdi 3 veya 4 güne kadar toparlanmaya başladım 1 hafta sonrasına kontrol için randevu aldım ve durumum iyiyse gittiğini söyleyerek tedaviye devam ettirdi şu anda gayet sağlıklı ve iyi durumdayım insanlığı ve doktorluğu gayet başarılı hocam emeğinize yüreğinize sağlık herkese öneririm başarılarınızın devamını dilerim

• C

Çoklu ayak bileği kırığı ameliyatımı gerçekleştiren doktor bey daha önceden eşimin ayağına da platin takmıştı.Emegi ödenmez ,uzun yıllar insanlara şifa olmanız dileğiyle...

• R

Amasya da ikamet ettiğim halde daha önce Çorum ilinde çok başarılı ameliyatlar yaptığını duyduğum Dr Taşkoparan ın Eskişehir Anadolu hastanesi nde olduğunu öğrendim iletişim e geçtim Eşim Penpe SEVİM i Eskişehir e götürerek çok başarılı total kalça protezi ameliyatı yaptırdım. Bu süreçte ilgisi bilgisi ve gerçekten inanılmaz bir pratik yeteneği olan hocamızı dostlarımıza tavsiye ediyoruz ..Daha sonralarında İstanbul ve Amasyadan hasta arkadaşlarımızı yönlendirdik..Onlarda çok memnun kaldıklarını bize bildirdiler..iyi ki varsınız Değerli Doktorum

• I

Dizimdeki sıvı sebebi ile dr mehmet beye başvurdum güler yüzlü karşıladı hızlıca dizimdeki sıvıyı aldı ve çok rahatladım daha önce önde oğlumun parmağı kapıya sıkışmıştı parmaktaki çatlağı atel ile tedavi etti dr beyi tavsiye ederim sonrasında başka bir arkadaşımın omuzundaki kıkırdak azalmasına müdahale etmişti

• Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer  •

Annemi bel kırığı nedeni ile araştırıp Mehmet hocama götürdüm çok başarılı bir ameliyat sonucu sağlığına kavuştu.Hocamız gene anestezi vermeden ayrıca bizi memnun etti.ilgili ve bilgili hocamızı herkese tavsiye ederim

• Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer  •

Aralık ayında rotator cuff ameliyatı oldum ve Mehmet hoca süreç boyunca gayet açık ve net bir şekilde bütün süreci anlattı ve süreç boyunca yanımda oldu

• F

Bacağımı kırmıştım 2 kere ameliyat oldum. Üçüncü ameliyayı Mehmet doktorum yaptı beni ayağa kaldırdı. Herkese tavsiye ediyorum.

• Ö

Karda kayarak düşme sonucu sol dirseğimi kırdım.Mehmet hocam ameliyatı başarıyla gerçekleştirdi.İlgisi ve alakası ameliyattan sonra da devam etti.Herkese tavsiye ediyorum.

• Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi Diğer  •

BUNDAN 3 YIL ÖNCE BABAM SAĞ KALÇADA ŞİDDETLİ AĞRI İLE GİTTİ. PROTEZ TAKILMASINI ÖNERDİ DOKTORUMUZ VE TAKILDIKTAN SONRA HİÇ BİR ŞİKAYETİ KALMADI. TEKRAR GEÇEN SENE BU SEFER SOL KALÇASINDA AĞRI İLE GİTTİK AMELİYET ÖNERDİ BUNDA DA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE AMELİYATIMIZI OLDUK VE NE AĞRISI KALDI NE DE ŞİKAYETİ. NE ZAMAN GİTSEK BİZE YOL GÖSTERİCİ OLMUŞTUR. AİLEMİZİN DOKTORU OLDU DİYEBİLİRİZ. YAKINLIĞI OLSUN DOKTORLUK TECRÜBESİ OLSUN KENDİSİNE SÜREKLİ DANIŞAN OLARAK BAŞVURUYORUZ. ESKİŞEHİRİMİZİN BÖYLE KIYMETLİ DOKTORLARA İHTİYACI VAR.