Dr. Meki Bilici  Dicle Üniversitesi Fakültesinde Tıp öğrenimini tamamladıktan sonra, 2003 yılında Dicle Üniversitesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları alanında uzman oldu. 2010 yılında Çocuk Kardiyolojisi Üst ihtisasını tamamlayan Doktor Bilici 2012 yılında Doçent olmuştur.
2022 yılı Nisan ayından itibaren Liv Hospital Vadi İstanbul Hastanesinde görev yapmaktadır.

Ovacık, Topsahası Sk. No:34, Başiskele , Kocaeli 41140

Çocuk Kardiyolojisi Randevusu

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

• B

Merhaba bende 4 yıldır süren kalp ritim bozukluğu çarpıntım vardı doktorumuz elinden geldiğince yardımcı oldu alanında en iyisi tavsiye ederim

• B

Çocuğuma pda teşhisi koyan ilk doktor.Meki Hocaya gittikten sonra doktor doktor gezmenize gerek yok.Doğru teşhis ve yönlendirme yapıyor.Çok ilgili ve alakalı bir doktor.İşlemi kendi yapmayacak dahi olsa çok iyi yönlendirme yaptı,ameliyat sonuna kadar da takipte kaldı.
    ( hoca izmitte idi biz çankırıda , işlemimiz ankarda yapıldı ) Her zaman duacısıyım. Güvenebilirsiniz.

• M

Çocuğumun anjiyosu icin başvurdum kendisine. Güven veren sorularınızı sıkılmadan cevaplayan cok başarılı bir doktor iyiki var allah razi olsun

• VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Kardiyolojisi Randevusu  •

Doğum öncesi bebeğimizin kalp rahatsızlığı olduğunu öğrendik, Meki hoca ile yolumuz bu vesile ile kesişti, Kalpte avsd olduğunu öğrendik, kendisinin göstermiş olduğu ilgi ve alakadan çok memnun kaldık çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

• F

Bebeğimize avsd tanısı konuldu.Meki hocamızla bu süreci yönetiyoruz.Kendisi gayet samimi ve ilgili.Bu süreçte içimizi ferahlatan açıklamalari ve tavsiyeleriyle bizleri rahatlattı.Gercekten işini hakkıyla yapan bir doktor.Onu tanıdığımız için mutluyuz

• başka bir yer Diğer  •

• B

Kızımın kavazaki şüphesinden dolayı çocuk doktorumuzun yönlendirmesiyle tanıştık meki hocayla. Bu kadar ilgili işinde iyi bir hekim daha görmedim. Çok güzel bilgilendirdi durumu. Üniversiteye sevk edildik ve orada yattığımız süre boyuncada her gün mesajla durumumuzu sorup yakından ilgilendi. Ama malesef kendisi şehirdışına gidiyormuş. Böyle iyi bir çocuk kardiyoloğunu kaybettiğimiz için üzüldüm açıkcası. Kendisine çok teşekkür ediyorum yolu açık olsun

• O

15 yaşındaki oğlum için gittim genel kontrol amaçlı Meki bey gerçekden mesleğinde çok iyi. bir doktor iletşimi çok iyi

• N

Kızımın kalp çarpıntısı şikayeti üzerine gittik.Ilk kez kardioloji muayene etti .Ben dr beyin ilgisini kizimi muayene ederkenki iletişimini çok beğendim.Çok şükür birşeyimiz yokmuş güzel bilgilendirdi.Buradaki yorumlar a bakarak seçmiştim çok memnun kaldık Teşekkürler Meki Bey

• VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Kardiyolojisi Randevusu  •

Göz doktoruna muayene olmak için gittik. O da kalp kapakçıklarında sorun olabilir diye bizi kardiyoloji doktoruna yönlendirdi. Meki Bey'e muayene olduk. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kendisi bizleri konu hakkında bilgilendirdi. Meki Bey çok iyi bir doktor. Biz kendisini çok beğendik.

•  •

• Ö

Çocuğum çarpıntı şikayeti olduğunu söylediği için Meki Bey'e muayene ettirdik. Gerekli tahlilleri yaptı. Bu süreçte herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kendisi çok ilgili ve alakalı bir doktor. Konu hakkında bizleri bilgilendirdi. Çok memnun kaldım.

•  •