Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy 34158
i̇...z
Radikal Robotik prostat ameliyatımı Sn Melih hoca yaptı 3 gün sonra taburcu oldum, iki ay geçti tek bir ağrı kesici dahi almadım, şimdi sanki hiç ameliyat olmamışım gibi günlük yaşamıma devam ediyorum, daha başka ne isteyebilirimki. düşünmeden rahatlıkla ameliyatlarını olsunlar hocama
• Medicana Ataköy • Diğer •
Kendisi kronik böbrek taşı sorunlarım ile ilgilendi ve 12 yıl içinde 3 defa ameliyat etti beni. Her seferinde çok memnun kaldım ve benimle çok ilgilendi sağ olsun. Ameliyat sonrası tedavim ve ilaçlarım konusunda oldukça titiz davrandı ve sürekli takibimi yaptı. Kendisinden çok memnum ve Üroloji konusunda sorun yaşayan herkese gözü kapalı önerebilirim. Buradan da kendisine tekrar teşekkür etmiş olayım.
• Ankara Bilkent Şehir Hastanesi • Diğer •
n....
Trabzon'dan ameliyat olmak için geldim. Dr. Melih Bey, robotik prostat ameliyatımı yaptı. Ameliyatım çok iyi geçti. Çok kısa sürede sağlığıma kavuştum. İlgili ve bilgili bir doktordur. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
• başka bir yer • Diğer •
Melih Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melih Balcı, Üroloji.
Melih Balcı adresi nerede?Melih Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z Bakırköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melih Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melih Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melih Balcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melih Balcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Melih Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melih Balcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melih Balcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melih Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Melih Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.