Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul 34093
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
eö...d
Hem insani değerleri hem de hekimlik bilgi ve deneyimi açısından ideal bir hekim.
eb...ş
Hayatımda tanıdıgım en bilgili ve basarılı sonuclara varan bir akademisyen oldugunu yakınen bildigim icin yorum yazmak istedim. Guncag hocadan sonra bana yeniden yasama donme ve hastalıgımı yenme konusunda en buyuk cabayı o mesafeli ama bir o kadar da naif kisiligine borclu oldugum Meliha NALCACI yı hayatımın sonuna kadar unutmayacagım. Basarılarının devamını ve bana ALLAHdan sonra bahsettikleri 2 hayatım icin sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum.
Meliha Nalçacı Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meliha Nalçacı Ural, Hematoloji.
Meliha Nalçacı Ural adresi nerede?Meliha Nalçacı Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meliha Nalçacı Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meliha Nalçacı Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meliha Nalçacı Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meliha Nalçacı Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meliha Nalçacı Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meliha Nalçacı Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Meliha Nalçacı Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Hematologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar