İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi

İç hastalıkları uzmanı daha fazla

İstanbul 1 adres

246 görüş

Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 8 adet adli tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 4 adet alerji hastalıkları uzmanı, 4 adet algoloji uzmanı, 1 adet androloji uzmanı, 43 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 17 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk alerjisi uzmanı, 11 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 6 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 2 adet çocuk enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 3 adet çocuk gastroloji hepatoloji ve beslenme uzmanı, 9 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 6 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 3 adet çocuk metabolizma hastalıkarı uzmanı, 4 adet çocuk nefrolojisi uzmanı, 4 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 13 adet çocuk psikiyatrisi uzmanı, 53 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet çocuk ürolojisi uzmanı, 18 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet el cerrahisi uzmanı, 12 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 12 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 26 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 14 adet fizyoloji uzmanı, 12 adet gastroenteroloji uzmanı, 62 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet geriatri uzmanı, 5 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 13 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 23 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet halk sağlığı uzmanı, 9 adet hematoloji uzmanı, 45 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet immünoloji uzmanı, 2 adet jinekolojik onkoloji cerrahisi uzmanı, 44 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 14 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 28 adet kardiyoloji uzmanı, 26 adet kulak burun boğaz uzmanı, 10 adet nefroloji uzmanı, 6 adet neonatoloji uzmanı, 44 adet nöroloji uzmanı, 9 adet nükleer tıp uzmanı, 31 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 19 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 11 adet psikiyatri uzmanı, 39 adet radyoloji uzmanı, 11 adet romatoloji uzmanı, 6 adet spor hekimliği uzmanı, 6 adet sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp uzmanı, 4 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 9 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 4 adet tıbbi genetik uzmanı, 24 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 15 adet tıbbi patoloji uzmanı, 26 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi İstanbul ilinde Millet Cad. Çapa Fatih adresinde bulunmaktadır. İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2124142000 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
daha fazla Hakkımızda

Hizmetler

Uzmanlar

Adres

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul 34093
Sigortalar
  • Diğer (İade)
  • SGK

Bu kurumdaki doktorlar/uzmanlar hakkındaki görüşler (246)

246 görüş

    B

    Ben ilk Ankaraya gitmiştim.Orada biyopsi yapıldı.Osteosarkom tanısı koyuldu.(Tümor sağ bacağımdaydı).Sonra kemoterapi almam gerektiği söylendi.Sonra kendi memleketimde 4kür kemoterapi aldım.Ameliyat için Ankaraya tekrar gittiğimde bana bacağımın kesilmesi gerektiği söylendi.Kesilmesede felç kalabileceğim,yürüyemeyeceğim,kanserin nüks edebileceği gibi bir kaç daha olumsuz şey söylendi.Sonra öneriyle Ahmet SALDUZ hocamla görüşmeye gittik,beni diğeri gibi ağlatmadı.Aksine güldürdü.Ameliyatımın zor olduğunu tümörümün kötü yerde damarlarımın yakınında olduğunu ama
    damarlarım zarar görmeden ameliyatımı yapabileceğini söyledi ve ameliyatım çok güzel geçti.Tümör alınıp protez koyuldu.Ben önce Allahın sayesinde sonra Ahmet hocamın sayesinde yürüyebiliyorum ve şuan iyiyim elhamdülillah.Çok başarılı ve çok iyi kalpli bir doktor kendisini benim gibi tüm hastalara tavsiye ederim.Hocamdan Allah razı olsun.
    Ben 3Ağustos 2024 te ameliyat oldum kontrollerim devam ediyor ve Ahmet hocamdan çok memnunum.

     • Doç. Dr. Ahmet Salduz Diğer  • 

    M

    Kaza sonrası omzum kırıldığında sağ proximal humerus parçalı kırık ameliyatımı başka bir hastanede oldum; ancak iyileşme süreci beklediğim gibi ilerlemedi. Kendi doktorumun yurt dışına taşınmasıyla farklı hekimlerle görüştüm fakat sorunlarım devam etti. Sürecimdeki aksaklıkları Ömer Naci hocamla görüşene kadar fark edememiştim. Kendisi muayenemde durumu ayrıntılı biçimde değerlendirdi ve uygulanması gereken tedavi planını netleştirdi. Ekibiyle birlikte yürüttüğü koordinasyon sayesinde ilk kez düzenli bir ilerleme süreci yaşadım. Tedavi ortamı, ilgi düzeyi ve yaklaşım olarak güven veren bir yapıdaydı. Ameliyat sonrası uzun süredir çözülemeyen sorunlarımda belirgin bir iyileşme gözlemledim. Bu metni yazarken kalçamda devam eden ağrı nedeniyle yeniden randevu oluşturma aşamasındayım ve sürecin devamında kendisiyle görüşmeyi planlıyorum. Yaşadığım deneyim, doğru yönlendirme ve düzenli takip ile sürecin daha sağlıklı ilerleyebileceğini görmemi sağladı.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  • 

    D

    16 yıldır romatizma hastasıyım, yaklaşık 7 yıl önce başka bir hastanede diz protezi ameliyatı olmuştu. Sonrasında diz protezinde enfeksiyon oldu, çok ağrılı bir dönemdi. Sonrasında enfeksiyon temizleme ama dizim 6 yıl bu şekilde kaldı artık dizimi hiç bükemiyordum. Sonrasında revizyon ameliyatı için doktor araştırdığım da Ömer hocaya ulaştım, muayene oldum ve ameliyatımı yapacağını söyledi. Diz protezi revizyon ameliyatı oldum ve şu an çok iyiyim.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Diz Protezleri  • 

    C

    1993 Yılında futbol maçı sırasında sol dizimden sakatlandım.Sonrasında 2 ayrı hastanede ayrı dönemlerde ameliyat olsam da fayda göremedim. Süreç ilerledikçe dizim kireçlenmeye başladı. Yaptığım araştırmalar sonucunda doktorum Ömer Beye ulaştım. Muayenesi sonrasında diz protezi ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.Kendisinin bilgisinden o kadar emin oldum ki ameliyatımı sadece kendisinin yapmasını istedim. Hızlıca ameliyat öncesi ve sonrasında yapacaklarımı tek tek anlattı. Çok şükür ameliyatım gayet güzel geçti.Hızlıca bir toparlanma süreci geçirdim. Ameliyatım üzerinden 1 yıl geçti, çok iyiyim. Tüm işlerimi yapıyorum. Ağrılarım yok. Çok güzel 1 yıl geçirdim.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Diz Protezleri  • 

    A

    Ömer hocanın muayenesinden önce 2 yıllık bir sıkıntı süreci geçirdim. Çok kez farklı doktorlarda çare aradım fakat herhangi bir tedavi sunulmadı. Rahatsızlığımın tedavisiz olduğunu ve böyle yaşamam gerektiğini söyledi hepsi fakat Ömer hoca yaptığı ilk muayenede gördüğü kısıtlı röntgenle problemi söyledi ve fiziksel bir muayene gerçekleştirdi daha önce karşılaşmadığım bir muayene olduğu için çok fazla soru işaretim vardı fakat ömer hoca ben sormadan hepsini giderdi. Detaylı röntgen sonrası tedavinin ameliyatla gerçekleşeceğini hangi adımlardan geçeceğimizi tek tek anlattı gönül rahatlığıyla bu süreci birlikte gerçekleştirdik. Ameliyat sürecim çok güzel ve kontrollü geçti. Şimdi yürüyemediğim yolları yürüyorum, çıkamadığım merdivenleri çıkıyorum sayesinde.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Diz Problemleri  • 

    Ç

    Annem, çoklu kronik hastalıkları nedeniyle önceki doktorlarca ameliyatı riskli görülen bir hastaydı. Sürekli ağrı çekiyor, yürümekte zorlanıyor ve bacaklarında kilitlenmeler yaşıyordu.
    ​Doç. Dr. Ömer Naci Bey'in sakin, profesyonel yaklaşımı ve ameliyat süreci hakkında verdiği detaylı bilgiler, bize tam bir güven verdi. Hocamızın derin tecrübesi ile detaylı muayene sonrası hızla ameliyat kararı alındı.
    ​Her iki bacağından da başarılı bir operasyon geçiren annem, adeta hayatının ikinci baharını yaşıyor. Artık rahatlıkla yürüyor ve tüm günlük işlerini kolaylıkla yapabiliyor.
    ​Ömer Naci Bey ve ekibinin, bu başarıya ek olarak hastalarına gösterdikleri güler yüzlü ve insancıl ilgi takdire şayandır. Hastanın kendini güvende hissetmesi açısından bu yaklaşım önemlidir. Yaşadığımız tecrübe son derece olumludur.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Diz Protezleri  • 

    M

    Daha önce başka bir hastanede kalça protezi ameliyatı olmuştum fakat yıllar sonra ağrılarım arttı, yürümekte zorluk çekmeye başladım. Bir yakınım vasıtasıyla Ömer hocaya ulaştım. Kendisi gerekli muayeneyi yaptı ve protezimin gevşediğini ve değişmesi gerektiğini söyledi ayrıca protezimden bir parçanın da ayrıldığını tespit etti. Kendisinden çok memnun kaldığım için ameliyatımı kendisinin yapmasını istedim. Ameliyat hazırlıkları sonrasında kalça revizyon protezi ameliyatı oldum, Ömer hoca protezimi değiştirdi. Şimdi ağrılarım çok daha iyi, rahatlıkla yürüyorum bu süreçte ekibi ile devamlı iletişim halindeydik ve ne gerekiyorsa herkes her konuda yardımcı oldu. Şu an fizik tedavi sürecim devam ediyor, her geçen gün daha iyiye gidiyorum.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu  • 

    Ö

    On yıl önce kadar kalça protezim için arkadaşlarımın tavsiyesi ile Ömer Hocaya ulaştım. Tüm kontrollerimde kendisine gittim her şikayetim de kendisine danıştım her zaman çok ilgiliydi her konuda yardımcı oldu, çok şükür protezimle ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Ömer hocadan çok memnun olduğum için tüm aile bir sıkıntı olunca ilk kendisini arıyoruz. Her zaman her konuda çok ilgili ve bilgili her sorumuzu çok net cevaplıyor. Rahatlıkla yürüyorum, işlerimi yapıyorum, mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyorum.

     • Doç. Dr. Ömer Naci Ergin Randevu  • 

    B

    Harika bir doktor 2.5 aylık bebeğim için gittim.
    1) bebeğimle iletişimi harikaydı, sevgi dolu yaklaşımı ile sadece konuşarak dahi ağlayan bebeğimi nasıl sakinleştirebilceğimi gösterdi.
    2) kesinlikle korkutmadan birşey çıkacağını düşünmüyoruz ancak bir zararı yok diyerek yaptırabileceğim tüm tektikleri sıraladı.
    3) şu ana kadar gördüğüm duyduğum hiçbir doktor teknolojik gelişimlere bu kadar açık değildi.

    Sevgi dolu tavrı, detayları titizlikle incelemesi tahlil ve tektikler, yapay zeka ve kendi bilgisini harmanlayarak bunlardan salt birine güvenerek karar vermeyen harika bir doktor.

    Herhangi bir tavsiye olmadan kendisi ile yollarım keşisti ve prof olmasından kaynaklı bilgi birikiminin yanında bahsettiğim özellikleri eklendiğinde ciddi fark yaratan bir doktor.

     • Prof. Dr. Nur Aydınlı Diğer  • 

    A

    Annem yıllar önce sağ tarafından tiroid ameliyatı olmuş ve ses tellerine giden siniri zarar görmüş. Yıllar içinde sol taraf büyüyerek göğüs kafesinin içine girmiş ve nefes borusuna baskı uygulamış. Nefes darlığı ile götürdüğümüz göğüs hastalıkları hekimi hızlıca tiroid ameliyatı olması gerektiğini fakat ameliyat riskli olduğu için bir endokrin cerraha gitmemizi önerdi. Araştırmalarımız sonucu İsmail hoca ile görüştük. Bize ameliyat sürecinde karşılaşabileceğimiz tüm riskleri sıkılmadan bunalmadan anlattı. Guatırın hem göğüs kafesinin içine girmiş olması, hem de eski ameliyata bağlı tek taraf ses telinin felç olması bizi çok geriyordu. Ameliyatımızı olduk, hiçbir sıkıntı gelmedi başımıza çok şükür. İsmail hocamızdan Allah razı olsun. Guatr ameliyatı olacaksanız gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.

     • Prof. Dr. İsmail Cem Sormaz Diğer  • 

Hata oluştu, tekrar deneyin

Sıkça Sorulan Sorular

  • İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Fizyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Farmakolog, Adli Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Halk Sağlığı Hekimi, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Hematolog, Neonatolog, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Biyokimya Uzmanı, El Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Geriatri Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Üroloğu, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Onkolog, Pratisyen Hekim, Androloji Doktoru, Aile Hekimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Algoloji Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, İmmünolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı.
  • İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 748 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epidural Steroid Enjeksiyonu, Fonksiyonel Hemisferektomi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epilepsi Tedavisi, Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Serebrospinal Sıvı Analizi, Riskli Bebek Takibi, X-Ray.
  • Hayır, şu anda İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
  • Bazen İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
  • Toplam 246 hasta/danışan, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul şeklindedir.