İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
ni...ş
Eşimin tiroidleri için kendisine başvurduk. Muayene , doplör ve ardından parça alımı gerçekleşti. Eşimin kanser olduğunu öğrendik ve tiroidlerinin alınması gerektiği bizlere açıklandı. Operasyonda iki tiroidde doktorumuz tarafından başarılı bi şekilde alındı ve temizlendi. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte bütün bilgilendirmeler doktorumuzca yapıldı. Hem bilgisiyle hem de hastalarına yaklaşımıyla çok kıymetli bir hekim.
a....s
23 Şubat 2026 da ,böbrek üstü bezi ameliyatı oldu eşim.tavsiye üzerine gittiğimiz doç Dr Yalın İşcan hocam dikkatli tahlil ve tetkikleri gerçekleştirerek tam bir tedavi başarısı sağladı.Yalın hocam dan Allah razı Olsun.Eşim yeniden doğmuş gibi oldu.Yalın İşcan hocama çok minnettarım.Sayılarını arttırsın Rabbim
15 gün önce Yalın hocama böbrek üstü bezi ameliyatı oldum çok şükür ameliyatım çok başarılı geçti ve sağlığıma kavuştum durumum şimdi çok iyi Yalın hocam ve ekibi ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydiler kendisine minnettarım hocam elleriniz dert görmesin
t....k
Özverili başarılı yetenekli tiroid ca operasyonu olduğum sevdiğim hekim... Çalışkan disiplinli
fu...u
Çapa Tıp Fakültesinden randevu alırken Yasemin hocam tesadüfen karşıma çıktı.ve iyki karşımıza çıktı.Annemin troid rahatsızlığı için tedavisini başlattı.Yoğunluğuna rağmen itina ila annemin muayenesini yaptı.Ameliyat kararı verildi.İlk ameliyatında patoloji temiz çıkmadı.2.kez ameliyata alndı ve ikinci sonucumuz çok şükür temiz çıktı.2.kez ameliyat olmasına rağmen aynı bölgeden sorunsuz bi şekilde ameliyatını oldu şükürler olsun. Böyle ender hekimlerimiz iyki varlar hep var olsunlar minnettarım annem adınada. 2024 yılı ameliyatı Saliha avlu.
mi...
Başka bir hastanede Papiller tiroid tanısı aldıktan sonra ameliyatımı çapada olmak istedim ve tesadüfen randevu bulabildiğim yalın hoca , tüm tetkitlerimi tekrar titizlikle yapıp ameliyatımı hızlı bir şekilde planladı ve ameliyatımı yaptı. Ameliyat sonrası sürecimiz hala devam etmekte titizlikle takip etmektedir.Böylesine işinde başarılı bir cerraha denk geldiğim için çok şanslıyım.Kendilerine minnettarım …
se...n
Ben 2025Ekim ayının sonu paratroid ameliyatı oldum.Doktorum Dç Dr Yalın İşcan .Tavsiye üzerine kendisine gittim çokta memnun kaldım.Ameliyatım başarılı geçti.Ameliyat öncesi ve sonrası Yalın bey bilgilendirmelerde bulundu.Ameliyat sonrasında ağrım olmadı..iyi ki varsıniż.Değeriniz ödenmez.
tu...e
Troidimde tespit edilen nodüllerim için başvurdum tedavim hayet başarılı geçti benle çok iyilendiler hocamın kediside çok ilgilendi allah razı olsun hocamdan
İki dizime de diz protezi ameliyatını Ömer bey yaptı, öncesinde sonrasında takiplerimde hep çok ilgili ve yardımcıydı. Ağrılarım hiç yok eskisinden çok daha iyiyim
bü...ş
Ben ilk Ankaraya gitmiştim.Orada biyopsi yapıldı.Osteosarkom tanısı koyuldu.(Tümor sağ bacağımdaydı).Sonra kemoterapi almam gerektiği söylendi.Sonra kendi memleketimde 4kür kemoterapi aldım.Ameliyat için Ankaraya tekrar gittiğimde bana bacağımın kesilmesi gerektiği söylendi.Kesilmesede felç kalabileceğim,yürüyemeyeceğim,kanserin nüks edebileceği gibi bir kaç daha olumsuz şey söylendi.Sonra öneriyle Ahmet SALDUZ hocamla görüşmeye gittik,beni diğeri gibi ağlatmadı.Aksine güldürdü.Ameliyatımın zor olduğunu tümörümün kötü yerde sinirlerimin yakınında olduğunu ama sinirlerim zarar görmeden ameliyatımı yapabileceğini söyledi ve ameliyatım çok güzel geçti.Tümör alınıp protez koyuldu.Ben önce Allahın sayesinde sonra Ahmet hocamın sayesinde yürüyebiliyorum ve şuan iyiyim elhamdülillah.Çok başarılı ve çok iyi kalpli bir doktor kendisini benim gibi tüm hastalara tavsiye ederim.Hocamdan Allah razı olsun.
Ben 3Ağustos 2024 te ameliyat oldum kontrollerim devam ediyor ve Ahmet hocamdan çok memnunum.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Mikrobiyolog, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Fizyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Farmakolog, Adli Tıp Doktoru, Psikiyatrist, Halk Sağlığı Hekimi, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Hematolog, Neonatolog, Tıbbi Ekoloji Ve Hidroklimatoloji Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Biyokimya Uzmanı, El Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Geriatri Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Üroloğu, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Çocuk Metabolizma Hastalıkları Doktoru, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Onkolog, Pratisyen Hekim, Androloji Doktoru, Aile Hekimi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Algoloji Doktoru, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, İmmünolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Çocuk Onkoloji Uzmanı.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 748 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Fonksiyonel Hemisferektomi, Hemaferez, MRI, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 255 hasta/danışan, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul şeklindedir.