- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
İncilipınar Mah. İncilipınar Cad. Çınar apt. No:86 Kat4 Daire23 Corner Residance, Pamukkale, Denizli 20150
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
İncilipınar Mah. İncilipınar Cad. Çınar apt. No:86 Kat4 Daire23 Corner Residance, Denizli
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. Melike Güner
Kısa süre içerisinde hayat temponuza ve yaşam şeklinize uygun, sizin isteklerinizi göz önünde bulundurarak farklı lezzetli tariflerle 20 kg vermemi sağlayan, bana zayıflamanın yanında hayat tarzımı ve beslenmemi düzenlememe yardımcı oldu. Zayıflamak ve hayat kalitesini artırmak isteyen herkese öneririm.
Dyt. Melike Güner
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim sizlerinde emeğine sağlık
Ş
ş....k
Önceleri tiroid rahatsızlığım ve glutene karşı hassasiyetim nedeniyle kilo verme sürecim biraz yavaş ilerlese de, diyetisyenimle birlikte düzenli takip ve uygun beslenme planları sayesinde istikrarlı bir şekilde ilerledik. Vücudumun ihtiyaçlarını daha iyi tanımayı ve besinleri seçerken daha bilinçli davranmayı öğrendim. Glutensiz ürünleri doğru şekilde dengelemeyi, tiroidimi olumsuz etkilemeyecek besin tercihlerini yapmayı alışkanlık haline getirdim.
Bu süreçte sadece kilo kaybı değil, aynı zamanda enerji seviyemde artış, şişkinlik problemlerimde azalma ve daha düzenli bir sindirim sistemi elde ettim. Diyetisyenimin desteğiyle motivasyonumu korudum ve sürdürülebilir bir beslenme düzeni oturttum.• Dyt. Melike Güner • Diyetisyen Randevusu •
Dyt. Melike Güner
Güzel düşünceleriniz ve süreçte emeğiniz için teşekkür ediyorum. Bu beslenme planına geçtiğiniz ve sürdürdüğünüz için de sizi tebrik ediyorum
e....k
6 ay önce başladığım yolculukta hem hedef kiloma ulaştım hem de sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirdim. kişiye özel programıyla ve sürekli desteğiyle bu süreci çok keyifli hale getirdi.
Dyt. Melike Güner
Teşekkürle ederim benim içinde çok keyifli bir süreçti
sü...e
Çok iyi yönetilen bir diyet süreci geçirdim. Melike Hanım çok ilgiliydi gerçekten ve çok eğlenceli şekilde destek oldu.
Dyt. Melike Güner
Teşekkür ederim benim içinde çok keyifli bir süreçti
s....d
Melike hanıma başladığımda yağlı grupta sonuçlarım çıkmıştı çaresiz hissettiğim haftada düzenli kontrolleri ve verdiği diyet listesiyle her hafta yağ ve kas dengem düzelmeye başladı ve şuan normal gruptayim 4.haftada eksi 5 yaş gençleştim 8paket de nerdeyse margarin erimiş oldum herkese tavsiye ediyorum
Dyt. Melike Güner
Güzel düşünceleriniz ve emeğiniz çok teşekkür ediyorum
hu...ş
Melike Hanım ile tanışmadan önce pcos, insülin direnci ve aşırı derecede bağırsak sorunu yaşıyordum. Melike hanım sayesinde bir ay içerisin de neredeyse bağırsaklarım büyük ölçüde düzene girdi. İşini çok iyi yapan ve ne yaptığını gayet iyi bilen bir diyetisyen. İlk bir buçuk ayda bile iyi yol kat ettiğime inanıyorum.
Dyt. Melike Güner
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim bu süreçte azminiz için sizi takdir ediyorum ve bir ayda çok güzel yol kat ettik ve daha güzelleri bizi bekliyor.
m....g
Melike Hanımla gülşah hocam sayesinde tanıştık. Enerjisi çok güzel. Söylediklerimi dikkate alarak bana uygun diyet listesi hazırlıyor bir sonraki listem nasıl olacak diye heyecanla bekliyorum.
• Online Danışmanlık • Online Diyet •
Dyt. Melike Güner
Çok teşekkür ederim yorumunuz için umarım daha güzel bir süreç ve keyifli yeni listelere
C
c....c
Güler yüzlü karşılaması, konuya hakim olarak sorulan sorulara net bir şekilde cevap vermesi ve kişiye özel sonuç odaklı olması çok memnun edici.
Dyt. Melike Güner
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim
V
vo...k
r. Yoğun iş tempoma rağmen hazırlanan programla 2,5 ayda 10 kilo yağ verdim. Aç kalmadan, zorlanmadan ilerledim. En güzel kısmı ise egzamalarımın gözle görülür şekilde azalmasıydı. Hem bedenim hafifledi, hem cildim rahatladı. Kendimi daha enerjik hissediyorum.
Dyt. Melike Güner
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için
al...
Zayıflamak için önce eşim ile ben karar verdik . Araştırma yaptık Bu süreçte Melike hanımla tanıştık Görüşme sürecimiz son derece başarılı ve verimli geçti . Keyifli bir şekilde, aç kalmadan, sağlıklı beslenerek kilo verme serüvenimizi başladı . Melike hanım güler yüzlü, tatlı dilli, her zaman motivasyon kaynağımız oldu. Açlık yorgunluk çekmeden rahatlıkla bir ayda ben 5.7 kilo verirken, eşimde 4.8 kilo verdi Melike hanım ile yollarımız iyi ki karşılaşmış diyorum ayrıca ,kilo vermek isteyen herkeze kendisini öneriyorum..
Dyt. Melike Güner
Çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için benim içinde çok keyifli bir süreçti
Melike Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melike Güner, Diyetisyen. Size Melike Güner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Kırışıklık Tedavisi, Kilo Alma Diyetleri.
Melike Güner adresi nerede?Melike Güner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncilipınar Mah. İncilipınar Cad. Çınar apt. No:86 Kat4 Daire23 Corner Residance Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melike Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melike Güner uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melike Güner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melike Güner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melike Güner hangi dilleri konuşuyor?Melike Güner ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melike Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melike Güner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melike Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Melike Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melike Güner hangi sigortaları kabul ediyor?Melike Güner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.