Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:3, Buca
ugün diş kontrolü için Melis Arı Hanım’a gittim. Daha önce yapılan dolgum yüksek olduğu için rahatsızlık veriyordu ve kısaltılmasını istedim. Ancak kendisinin yaklaşımını hiç beğenmedim. Şikayetlerimi ve isteklerimi dile getirdikçe rahatsız olmuş gibi davrandı ve isteksiz bir şekilde işleme devam etti. Bu durum beni de gerginleştirdi, koltukta kendimi oldukça kasılmış halde buldum.
Ayrıca işlem sonunda dişlerimde pürüz kaldığını belirtmeme rağmen cilalamayı tam yapmadı; şu anda dişlerim sürekli dilime takılıyor. Daha özenli ve anlayışlı bir yaklaşım beklerdim.• Özel Avrupadent Ağız&Diş Sağlığı Merkezi Buca • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Melis Arı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melis Arı, Diş Hekimi.
Melis Arı adresi nerede?Melis Arı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:3 Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melis Arı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melis Arı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Melis Arı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melis Arı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melis Arı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Melis Arı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Melis Arı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.