Üsküdar -İstanbul doğumluyum.
Sakarya Anadolu Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum.
Aynı fakültenin Endodonti bölümünde doktora derslerine katıldım.
2003 yılımdan bu yana Sakarya'daki muayenehanemde mesleğimi icra etmekteyim.

Melis Çakan Muayenehanesi

Cumhuriyet Mahallesi Doktor Nuri Bayar Caddesi Süleyman Baş İş Hanı No:44 Kat:1, Adapazarı, Sakarya 54100

• Sigortası olan hastalar

Cumhuriyet Mahallesi Doktor Nuri Bayar Caddesi Süleyman Baş İş Hanı No:44 Kat:1, Sakarya

Röportaj

• C

İşnin ehli kişiler gittiğimde bulunması ve yapılması gereken her şeyi gördüm hiç bir sıkıntı acı duymadan oldum soranlara tavsiye edeceğim tam randevu saati nde işleme başladılar sıkıntın olur olmadığını söylüyor ilgi çok güzel

• Melis Çakan Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

8 yıl önce Kurum anlaşmamızdan dolayı ilk kez tercih etmiştik. O günden bu yana çocuklarımız içinde kendimiz içinde tek tercihimizdir Melis hanım. Oğlumun 4 yaşında çarpma kaynaklı düşmek üzere olan dişlerini tel takarak kurtarmıştı. Sakarya'nın en iyi diş hekimidir bize göre.

• F

Sakarya’nın en iyi diş hekimidir.Tatlı dili güler yüzü ile hastalarını karşılar. Size aşırı güven verir ve o koltuğa ev konforunda oturursunuz .

• Melis Çakan Muayenehanesi Kök Kanal Tedavisi  •

Dişimde çürüğü net tespit edip yarım saat içinde özenli bir şekilde dolgu işlemi yaptı.
    Bu yorumu tedavimden 3 gün sonra yazıyorum,ağız kokusu sıfırlandı,kendimi çok iyi hissediyorum.

• Melis Çakan Muayenehanesi Diş Dolgusu  •

Melisa hanımla kanal impilant tedavi süreçlerinde çok memnun kaldim temiz ve sağlıklı kullandıkları malzemeler sayesin de impilantta kemiklerimin kaynaması kısa sürdü. ilgi ve alaka çok iyiydi ödeme konusunda da bana kolaylık sağladılar.

Kızım için gittik. Çok memnun kaldık, çekim yapıldı. İlgi harika

• Melis Çakan Muayenehanesi Diş Çekimi  •

• N

Melis hanım büyük oğlumun diş tedavisini yaptı, şimdi küçük oğlum için gidiyoruz. İlgisi güleryüzü detaylı açıklama yapması, profesyonelliği harika. Çok seviyoruz ve memnunuz

• Melis Çakan Muayenehanesi Randevu  •

Melis hanıma eşimin tavsiyesi üzerine gitmeye başladım.Herseyden önce bu kadar sempatik ,güler yüzlü ve sabırlı bir hekim olması benim gibi uyuşmakta zorluk çeken ve korkan hastalar için tek adres diyebilirim.Meslegini severek icra etmesi
    hastalara olan ilgisi,ekibinin güler yüzlü olmasından dolayı kesinlikle tavsiye ediyorum.Ben implant yaptırdım şuana kadar bir sorun yaşamadım.

• F

Doktor Melis hanıma ablamın tavsiyesi üzerine gittim.Diş çekimi+implant uygulaması yapıldı.Ayrıca sinüs lifting de yapildi.Kemik yapım çok uygun olmadığı halde 6 tane implant başarılı bir şekilde uygulandı.Dr melis hanım ve ekibi sayesinde.Çok iyi yaklaşımları var.Asistanları da öyle.Çevremde herkese öneriyorum...

• Melis Çakan Muayenehanesi Diğer  •

İlk defa gittim tedirgindim açıkçası harika güleryüzlü bir doktor ve çalışanlar dişim çekilirken çok güzel ilgilendiler bundan sonraki tercihim hep burası olacak çok memnun kaldim

• Melis Çakan Muayenehanesi Diş Çekimi  •