Doç. Dr. Meltem Karacan Gölen

Nöroloji · Daha fazla

Selçuklu 1 adres

Doç. Dr. Meltem Karacan Gölen, Konya Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde Nöroloji branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Nöroloji Randevusu

Röportaj

Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya, Selçuklu 42080

• Sigortası olan hastalar

Uyku problemi nedeniyle doktor hanımdan randevu aldım ve muayene oldum. Şikayetlerimi nazik bir şekilde dinleyip tüm nörolojik tetkiklerimi bizzat takip ederek sonuçlarımı değerlendirdi ve tedavisinden çok memnun kaldım.

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Nöroloji Randevusu  •

Meltem Hocama Küme baş ağrısı tedavim için gittim. Teşhis ve tedavisi zor bir hastalık olması sebebiyle Hekim bulmakta zorlanıyor her seferinde Konya'dan İstanbul'a bir ay boyunca 3-4 günde bir gitmem gerekiyordu. Meltem Hocam randevu öncesinden başlayarak desteğini esirgemedi. Sinir blokajı enjeksiyonu ile ilk günden ağrılarımı minimum seviyeye indirdi ve yaklaşık 1 ay süren tedavi sürecinde her detayı benimle paylaştı ve aklıma takılan tüm noktaları aydınlattı. Normalde bu tedavi sürecinde 1 ay işten izin alıp tüm hayatımı durdurmak zorunda kalırken Meltem hocamın uyguladığı tedavi ile sadece 1 günlük izinle hayatıma olağan bir şekilde devam edebildim.

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Baş Ağrısı Tedavisi  •

Meltem hanıma annemin ani bayılmaları sebebiyle kaygı ve çok soru işaretiyle gittik.ama sanki evinin kapısından misafir alır gibi gülümseyerek bizi çağıması, önce sakince bizimle sohbeti bizi çok rahatlattı..dikkatli muayenesini görünce doğru yerde olduğumuzu anladım, herşeyi detaylıca bize anlattı..gün sonunda kafamızdaki tüm bulutlar dağıldı..o kadar kendinden emin, bilgili ve şefkatli ki, bir hekimden insan başka ne bekleyebilir..o an yaptığı tedavi de annemi çok rahatlattı..yolu açık olsun..gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz,herkese tavsiye ediyorum

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Baş Dönmesi Değerlendirmesi  •

• O

Uzun süredir yaşadığım migren atakları nedeniyle başvurduğum Dr. Meltem Karacan Gölene, detaylı muayenesi ve açıklayıcı ve güler yüzlü yaklaşımıyla bana güven verdi. Uyguladığı tedavi planı sayesinde ağrılarımda ciddi azalma oldu. Hem bilgisi hem de insani yaklaşımıyla kendisine gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz.

Kendisini tanıdığım ve tedavi sürecinde destek aldığım için çok memnunum. Migren gibi hayat kalitesini etkileyen bir rahatsızlıkla başa çıkanlara, Dr. Meltem Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Migren Tedavisi  •

• N

Meltem Hocaya burda yapılan yorumlara istinaden şiddetli baş ağrısından dolayı gittim
    Daha kayıt yaptırırken hoca kapının önünde ismimi söylüyor evine gelmiş misafir ağırlanırcasına kapıda güler yüz ve tatlı dille karşılandım o an hocanın ilgi alaka ve esprilerinden bi rahatlık çöktü herşeyi tek tek soruyor sizi dinliyor aklına takılanları soruyor tahliller filan derken o güzel ortama tekrar giriliyor teşhis koyuluyor ilaçları yazılıyor geriye güler yüzü ve hoş muhabbeti kalıyor .
    Nöroloji ile ilgili problemi olup doktor arayanlara şiddetle tavsiye ederim.

• T

Baş ağrısı şikâyetiyle gittiğim hastanede Dr. Meltem Karacan Gölen ile karşılaşmak benim için gerçekten büyük bir şanstı. İlk andan itibaren sıcak yaklaşımı, güler yüzü ve sakinleştirici tavrıyla kendimi güvende hissettim. Yapılan MR, kan tahlilleri ve diğer tüm tetkiklerde her detayı benimle paylaşarak süreci çok profesyonel bir şekilde yönetti.
    İlgiyle dinleyen, sorularıma sabırla cevap veren, hastasına gerçekten değer veren bir hekim. Kendisine emekleri ve insani yaklaşımı için minnettarım. Böyle doktorlar iyi ki var.

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Baş Ağrısı Tedavisi  •

Meltem Hanım a annemin yüz felci şüphesi ve ellerde uyusma sikayetiyle gittik annemin bütün şikayetlerini detaylı şekilde büyük bir ilgiyle dinledi gerekli tahlil tetkik işlemlerinden sonra ayni ilgiyle ve güler yüzle sonuclarimızı degerlendirdi ve sonucları öyle detayli yorumladı ki aklimizda hicbir soru işareti anlamadığımız hicbir nokta kalmadi gerek bilgi birikimi gerekse insani tavırları ve güler yüzüyle kesinlikle cok iyi bir doktor

• N

El parmaklarımdaki uyuşukluk nedeni ile Meltem Hanıma muayane oldum. İlk yaklaşımı bile insanı iyileştiriyor. Tedavideki ilk öncelik güven duygusudur. Hastalığım hakkında bilgi vermesi ve emg çekilirken bizzat eşlik etmesi ve anlatması ile içimi rahatlattı. Verdiği tedavi ile ilk haftada ciddi bir iyileşme yaşadım. Gerek mesleki bilgi birikimi gerekse hastalarına olan yaklaşımıyla fark yaratan bir hekim. Gülen yüzünüz daim olsun...

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Nöroloji Randevusu  •

Uzun süredir ani baş dönmesi şikayeti yaşayan babam için Meltem Hanım’a gitmemiz tavsiye edildi. Meltem Hanım’ın ilgi alakası, muayenenin her sürecinde anlayacağımız şekilde izah etmesi bizi fazlasıyla memnun etti. Umarım kimsenin yolu düşmez hastanelere ama nörolojik bir hastalık başınıza gelirse tereddüt etmeden başvuru yapmanızı tavsiye ederim.

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Baş Dönmesi Değerlendirmesi  •

• C

Merhaba meltem hanıma geçmeyen baş ağrım için başvurdum. Iykide meltem hanıma gitmişim hasta ile ilgilenmesi dinlemesi harika

• Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi Baş Ağrısı Değerlendirme  •