Hakkımda
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1998 senesinde Tıp Doktoru olarak mezun oldu.
1999-2004 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakü...
Okullar / Eğitimler
- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp, 1998
- Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji AD, Uzmanlık, 1999-2004
Videolar
Karaciğer Kan Testleri
Koruyucu Aşılar
Tam Kan Sayımı-Hemogram
o.....
Meltem Hanım çok sevdiğim ve çok taktir ettiğim doktor çok memnun kaldım.İdrar yollarım da sıkıntı vardı hallettik çok güzel ilgi o günden sonra herhangi bir sıkıntım yok.İnsan olarak doktor olarak çok memnunum.
k.....
Covid 19 şikayeti ile gittik ben ve babam çok memnunuz Allah bir daha göstermesin tekrarlarsa Meltem Hanım'a gideriz.Kendisinden çok çok memnunuz.
m....m
Meltem hanıma yoğun öksürük ve öksürüğün ilerledikçe balgamlı öksürüğe çevirmesi sonucu gittim hastalığımı direk keşfederek uyguladığı tedavi sonucu çok iyiyim şuanda ve gerçekten detaylı bilgilendirmesi,detaylı anlatımı ve sorunu kökten halletmek için tüm bilgisini tecrübesini uzmanlığını aktaran bir doktor aşırı memnun kaldım. Sorunu çözmeden asla ilgisini bilgisini üzerimizden çekmedi iyi ki tanımışız iyi ki
i̇...b
Meltem hanım mükkemmel bir doktor ve harika bir insan. Bütün sorularıma detaylı cevaplar verdi ve beni çok rahatlattı. Mevcut enfeksiyonumda hızlı bir rahatlama hissettim. İyiki gelmişim, tekrar çok teşekkürler.
ka...g
Tekrar eden sistit şikayeti ile gittim. Son derece detayli, özenli ve bıkmadan o kadar açık, net ve anlasilir bir sekilde acikladi ki neden-sonuç iliskisini. Epeydir bu kadar verimli bir doktor muayenesi olmadim. Kendisine cok tesekkur ediyorum.vrasyonel
nu...
Geçmek bilmeyen baş ağrısı şikayetime verdiği tedavi çok iyi geldi iki günde baş ağrım geçti tedavi sürecimdeki bilgilendirmesi ve yönlendirmesi çok doğru yol su baş ağrımım kbb hastalından kaynaklı olduğunu hemen anladı kendisini çok çok teşekkür ediyorum sewgiler
o.....
2018 yılında tedavisi altına girdiğim, ülkede eşine az rastlanır doktorlardan. Bilgisi, teşhisi, güven veren açıklamaları ve detaylı analizleriyle akla gelecek her soruya akılla ve bilgiyle cevap veren, batı standartlarında mükemmel tıp insanı. Aylarca kıpırdayamaz hale gelen bedenimi, onca hastane dolaştıktan sonra çare bulunamaz haldeyken sifilisi teşhis ederek tekrar ayağa kaldıran, bulduğum ve tanıdığım için çok ama çok şanslı hissettiğim, müthiş doktor. Eşe, dosta gözü kapalı tavsiye ettiğim, "keşke her branşın doktoru Meltem hanım olsa, başka doktora gitmesem", diye düşündüren, memlekette eşine az rastlanacak bir profesyonel...
gü...n
Benim melek doktorcugummm burada bulunan yorumlara bakarak gittim kendisine iyikide gitmisim gerek cok icten sicak samimi ve dikkatli davranarak gerek verdigi bilgilerle dogru yerde oldugunuzu anliyorsunuz keske butun hekimler boyle olabilse seviyorum sizi
me...k
Canım Doktorum Meltem ile dostluğumuz, 4 Ocak 2013 sabahı nadir görülen ve beni 7 gün boyunca komada tutan Menenjit yüzünden, beyin fonksiyonlarım tamamen durmuşken başladı. Hayatta kalacağımı kimse beklemiyordu. .. 7 gün boyunca Ailem kendilerini en kötü sona hazırlarken mucizevi bir şey oldu…. Beynim tamamen hareketsizken birden uyandı. Eğer o kritik ilk 6 saatte Dr Meltem bana doğru teşhisi koyup, tedaviye başlamamış olsaydı…..yeniden yaşama dönemeyecektim…Hayatımı kurtardığın için ne kadar teşekkür edebilirim ki…
Uzm. Dr. Meltem Yavuz
İçten duygularınız için çok teşekkür ederim..kontrollerinizi ihmal etmeyin..Ayrıca sinüzit, orta kulak iltihabı gibi hastalıklarda daha fazla duyarlı olmanız gerekiyor arık eskiye göre.. Sevgilerimle..
ga...r
Böbrek hastası olan annem Gülseren Özbek'i tavsiye üzerine Çamlıca Medicana Hastanesine götürdüm.
Çok zor günler geçirdik ama şükür ki canım annem sağlığına kavuştu. Annemle yakından ilgilenen , daha da önemlisi tüm içtenliği, samimiyeti ile ona moral veren ve bilgisiyle de güvenini kazanan Meltem Hanıma tekrar teşekkür etmek istedim. Çünkü işini bu kadar iyi yapan birini tanımak benim için ayrıcalık oldu. Çok çok teşekkürler Meltem Hanım...
Sağlık, huzur ve mutluluk hep sizinle olsun.
Gamze Gürler
İş Bankası
Alt Kaynarca Şube Müdürü
Uzm. Dr. Meltem Yavuz
Sizi tanımak benim için de ayrıcalık.. Çok teşekkür ediyorum.. sağlıklı günlerde görüşmek üzere..
Hakkımda
1999-2004 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakü...
Okullar / Eğitimler
- Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tıp, 1998