Klinik Psikolog olarak, bireylerin ruhsal iyilik hâllerini güçlendirmeye, yaşam kalitelerini artırmaya ve içsel potansiyellerini keşfetmelerine destek oluyorum.
Psikoloji lisans eğitimimi Koç Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra, İngiltere’de Bangor Üniversitesi’nde “Clinical and Health Psychology” alanında yüksek lisansımı üstün başarıyla tamamladım. Aldığım kapsamlı akademik ve uygulamalı eğitimlerin ardından YÖK tarafından denkliğim onaylanmıştır.
Yetişkin bireylerle bireysel terapi sürecinde; kaygı, panik bozukluk, sınav kaygısı, öfke kontrolü, fobiler, yeme bozuklukları, bağımlılık, kişilik bozuklukları, stresle baş etme, travma sonrası stres bozukluğu, spor psikolojisi, endüstriyel ve organizasyonel gelişim, nörogelişimsel bozukluklar ve ebeveyn danışmanlığı gibi birçok alanda çalışmaktayım.
Danışanlarıma bilimsel temelli, etik ilkelere bağlı ve kişiye özel bir terapi süreci sunmayı önemsiyorum. Her bireyin yaşantısına saygı duyan, güvenli ve yargılayıcı olmayan bir terapi ortamı oluşturmak en temel prensibimdir.
Dünya'nın her yerinden online terapi ile ulaşılabilir durumdayım.
- Cinsel Travmalar
Varoluşçu Psikoterapi
Yas Terapisi
Ön Görüşme
Mert Aktaş
İlişkilerimde sürekli kendimi geri planda bırakıyordum. Mert Bey’in desteğiyle sınır koymayı ve bunu suçluluk duymadan yapabilmeyi öğrendim. Küçük bir farkındalık bile çok şeyi değiştirebiliyormuş.
• başka bir yer • Diğer •
ga...k
Seanslar çok verimli geçiyor, her defasında bir şey öğrenerek ayrılıyorum. Gerçekten insan psikolojisine hakim
• Mert Aktaş • Psikoloji Randevusu •
Bir süredir hiçbir şeyin beni heyecanlandırmadığını fark etmiştim. İşe gitmek, arkadaşlarımla buluşmak, hatta sevdiğim şeyleri yapmak bile anlamsız geliyordu. Mert Bey’le seanslarda bu umursamazlığın aslında duygusal yorgunluğun bir sonucu olduğunu gördüm. Küçük farkındalıklarla yeniden hayata bağlanmaya başladım. Şimdi her şeyi mükemmel yapmak zorunda hissetmiyorum, sadece hissetmeme izin vermeyi öğreniyorum. Bu süreç benim için çok dönüştürücü oldu.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Yıllardır yapmak istediğim şeyleri hep ‘yarın’ diyerek erteliyordum. Başlamakla bitirmek arasındaki o mesafe beni hem yorgun hem suçlu hissettiriyordu. Mert Bey’le yaptığımız seanslarda bu davranışın altında yatan mükemmeliyetçilik ve kaygıyı fark ettim. Artık kendimi eleştirmek yerine neden zorlandığımı anlamaya çalışıyorum. Küçük adımlar atmak bile benim için büyük bir değişim oldu. Şimdi işlerimi yetiştirme baskısı değil, adım atabilme cesareti motive ediyor.
Uzm. Kl. Psk. Mert Aktaş
Bu sürecin size katkı sağlamış olmasına sevindim. Her adımda gösterdiğiniz farkındalık çok değerliydi.
d....e
Mert bey çok ilgili ve çözüm odaklı. Bir süredir hiçbir şeyden keyif alamıyor, sürekli yorgun ve isteksiz hissediyordum. Günlerim birbirine benzemeye başlamıştı. Görüşmelere başladıktan sonra depresyonun sadece ‘moral bozukluğu’ olmadığını, altında birçok düşünce kalıbı ve öğrenilmiş çaresizlik olduğunu fark ettim. Seanslarda öğrendiklerim sayesinde kendimi yavaş yavaş yeniden tanımaya başladım. Artık hislerimden kaçmak yerine onları anlamaya çalışıyorum. Bu süreç bana yeniden nefes almayı öğretti.
Uzm. Kl. Psk. Mert Aktaş
Kendiniz için attığınız bu adımın sonuçlarını görmek harika. Kibar yorumunuz için teşekkür ederim.
C
c....b
Uzun zamandır kendimi yetersiz hissediyor, ne yapsam yeterli olmadığını düşünüyordum. Mert Bey’le yaptığımız seanslarda bu duyguların nereden geldiğini anlamaya başladım. Artık kendimi eleştirmek yerine, neye ihtiyaç duyduğumu fark etmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş iç sesim daha yumuşadı. Hayata ve kendime daha şefkatle bakabiliyorum.
Uzm. Kl. Psk. Mert Aktaş
Kendiniz için attığınız bu adımın sonuçlarını görmek asıl amacımızdı. Teşekkür ederim.
me....
Uzun süredir tükenmiş hissediyordum. Hiçbir şey yapmak istemiyor, sürekli yorgun uyanıyordum. Mert Bey’le görüşmelerimizde küçük adımların bile nasıl fark yarattığını gördüm. Artık daha planlıyım, kendimi suçlamadan hareket etmeyi öğreniyorum.
ba...n
Mert Bey sayesinde kendimi tanıma yolculuğum başladı diyebilirim. Daha önce fark etmediğim düşünce kalıplarımı keşfetmemde çok yardımcı oldu. Her seans sonrası daha net bir zihinle çıkıyorum.
al...
Bir yakınımı kaybettikten sonra hayat anlamsız gelmeye başlamıştı. Bu süreçte Mert Bey’in sakinliği, sabrı ve empatisi benim için çok değerliydi. Yasın bir süreç olduğunu ve duyguların geçmek zorunda olmadığını, yaşanması gerektiğini öğrendim.
• Mert Aktaş • Psikoloji Randevusu •
İlişki sorunlarıyla ilgili destek alıyorum. Mert Bey’in objektif ve yargılamayan tavrı sayesinde olaylara farklı açılardan bakabilmeye başladım. Eskiden sürekli aynı döngüye girerdim, şimdi farkında olarak davranıyorum. Bu farkındalık bile hayatımı değiştirdi.
Uzm. Kl. Psk. Mert Aktaş
Gelişiminizi görmek gerçekten benim için motive edici. Teşekkür ederim.
Mert Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Aktaş, Psikoloji. Size Mert Aktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Mert Aktaş adresi nerede?Mert Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bursa,Türkiye Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mert Aktaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mert Aktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert Aktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mert Aktaş hangi dilleri konuşuyor?Mert Aktaş ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mert Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Aktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mert Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mert Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mert Aktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Mert Aktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.