- Diş Çürükleri
Ahmet Yesevi Mahallesi Piknik Caddesi No:19/B, Nilüfer
Özel MN Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ahmet Yesevi Mahallesi Piknik Caddesi No:19/B, Nilüfer
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
Dişlerim çok çapraşık yamuk yumuktu. İnsanların içinde gülmeye çekiniyordum.
yaşım 35 bu saatten sonra nasıl olur falan derken 2-3 yere gittim doktorlar hep olumsuz şeylerden bahsettiler ürktüm resmen daha sonra tavsiye üzerine Mert hocaya gittim. Allah razı olsun kontrol etti film çekti falan. bana tel taktı ağrı sızı vermeden. 6 ay oldu şimdiden dişler harika düzeldi. hala teller takılı ama acayip rahatım. Dişçilik tamamen el sanatı yetenek işiymiş. Herkese tavsiye ediyorum.• Özel MN Klinik Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Diş Hekimi Randevusu •
Mert Öğrenim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Öğrenim, Diş Hekimi. Size Mert Öğrenim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Mert Öğrenim adresi nerede?Mert Öğrenim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Yesevi Mahallesi Piknik Caddesi No:19/B Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Öğrenim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mert Öğrenim online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mert Öğrenim hangi dilleri konuşuyor?Mert Öğrenim ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mert Öğrenim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Öğrenim bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mert Öğrenim ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mert Öğrenim hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mert Öğrenim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Nilüfer civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar