Merve Kara, İstanbul Medipol Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Şuan Buca Dil ve Konuşma Kliniği hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hürriyet, 468. Sk. No:18/A, Buca , İzmir 35000

Dkt Merve Kara

Altıntaş Mah. İnönü caddesi no:154 dilmaç apartmanı kat:2 daire:7, Konak, İzmir 35000

• G

Özel eğitim alan öğretmeniyim. Kendisinin çocuklara yönelik bireysel çalışması, çocuklarla enerjik iletişimi beni ona başvurmaya yönlendirdi. Kuzenimin 5 yaşında konuşmada zorlandığı kelimeler, konuşmada zorlukları oluyordu. Eski bir kurumda beraber çalışma fırsatı bulmuştuk kendisinin deneyimine ve uzmanlığına güvenerek destek aldık. Bu süreçte belirgin ilerlemeler kaydetti. Açıkçası bazı "uzmanım" diyen kişiler gibi size karşı tavırlarında üstten üstten bilgilendirme, konuşma durumu olmadı. Hayal değil doğrular ve çeşitli bilimsel eğitimler üstünden ilerledi. Kendisine kuzenim, ailesi ve eski iş arkadaşı olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Dkt Merve Kara Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• G

Babamın geçirdiği inmeden sonra afazi olduğunu öğrendik ve bu süreç bizim için oldukça zorlayıcıydı. Konuşmakta zorlanıyor, kendini ifade edemediği için çok üzülüyordu. Bu süreçte aldığımız destek hem babam hem de bizim için gerçekten çok kıymetli oldu. Zamanla babamın konuşmasında ve kelimeleri bulmasında belirgin bir ilerleme gördük, kendine olan güveni arttı. Toplumda dil ve konuşma terapisinin yalnızca çocuklarla sınırlı olduğu gibi bir algı olabiliyor; ancak hocamızın yetişkinlerle de ne kadar başarılı çalıştığını bu süreçte bizzat deneyimledik. Yaklaşımı, sabrı ve ilgisiyle süreci bizim için çok daha kolay hale getirdi. Emeklerine sağlık. Benzer durumu yaşayan herkese gönül rahatlığıyla öneririz.

• Dkt Merve Kara Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Merve Hanım ile yaklaşık iki yıldır tanışıyoruz. Mesleki bilgi birikimi, donanımı ve işindeki profesyonel yaklaşımı bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisi gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim, alanında yetkin bir terapisttir.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• B

Her çocuğu kendi çocuğu gibi gören etik kurallara sıkıca bağlı,aynı zamanda çok donanımlı bir hoca. Tüm velilere tavsiye ederim doğru adrestesiniz.

• Dkt. Merve Kara Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• I

Merve Hanım'la özel eğitim sürecinde tanıştık. Oğlum bazı harfleri çıkarmıyordu, bu sebeple başvurduk. Çalışma sistemi çok iyi, özverili ve anlayışlı bir konuşma terapisti. Oğlumla iletişimi çok iyi. Derslerde desteği olsun. Çok iyi. İlk başlarda oğlum istemiyordu, ama Merve Hanım'ın sabrı ve anlayışıyla birlikte bu süreci gayet güzel atlattık. Şimdi derslerimiz gayet güzel ve hevesle gidiyoruz.

• B

Kendisiyle 1 yıldır çalışıyoruz. Otizmli oğluma dil terapisi aldırmak için başvurduk. Oğlumla olan iletişimi, güvenimi ve samimiyetinin faydalarını gördüm. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

•  •

Kayıt yaptığımız kurumda dil terapisti olarak ders veren Merve hocamız, dil terapisti olarak biz de konuşma gecikmesi sebebiyle başladık. Dil terapisti olarak gayet başarılı, bilgili ve ilgili bir öğretmen. Bir yılı aşkın süren eğitimimiz çok güzel geçti ve çok verimli bir öğretmendi. Herkese tavsiye ederim.

• B

Uzmanımıza bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Kızım geç konuşmuştu. Konuşma terapisi için kendisiyle görüşmeye başladık. En başından beri çok güzel ilerleme elde ettik. Kızıma yaklaşımı ve ilgisi çok iyi. Merve Hanım'ı etrafımdaki herkese öneriyorum.

•  •

Merve Hanım'la bizim gittiğimiz kurumda bir hocamız sayesinde tanıştık. Oğlum uzun cümleler kurmuyordu, hızlı konuşması vardı. Şimdi çok iyi durumda, özgüveni yerine geldi. Konuşmamız düzeldi, ben çok memnunum Merve Hanım'dan. Danışanlarına yaklaşımı çok güzel, anlatımı sorun odaklı çalışması ve güler yüzlü; çok mutluyum onun gibi birini tanıdığım için, tavsiye ediyorum şiddetle hem de...

• C

Merve Hanım ile özel Destan Rehabilitasyon Merkezi'nde tanıştık. Oğlum bazı harfleri söyleyemiyordu: 'R', 'Ş', 'Y' gibi. İşinde başarılı ve sevecen bir öğretmen, çok ilgili ve bilgili. Çok memnunuz; oğlumun süreci hızlı ve başarılı ilerliyor. Çevreme tavsiye ederim.