- Dil ve Konuşma Bozuklukları
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Hürriyet, 468. Sk. No:18/A, Buca , İzmir 35000
- Sigortası olan hastalar
Altıntaş Mah. İnönü caddesi no:154 dilmaç apartmanı kat:2 daire:7, Konak, İzmir 35000
b....a
Her çocuğu kendi çocuğu gibi gören etik kurallara sıkıca bağlı,aynı zamanda çok donanımlı bir hoca. Tüm velilere tavsiye ederim doğru adrestesiniz.
• Dkt. Merve Kara • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
I
i...
Merve Hanım'la özel eğitim sürecinde tanıştık. Oğlum bazı harfleri çıkarmıyordu, bu sebeple başvurduk. Çalışma sistemi çok iyi, özverili ve anlayışlı bir konuşma terapisti. Oğlumla iletişimi çok iyi. Derslerde desteği olsun. Çok iyi. İlk başlarda oğlum istemiyordu, ama Merve Hanım'ın sabrı ve anlayışıyla birlikte bu süreci gayet güzel atlattık. Şimdi derslerimiz gayet güzel ve hevesle gidiyoruz.
b...
Kendisiyle 1 yıldır çalışıyoruz. Otizmli oğluma dil terapisi aldırmak için başvurduk. Oğlumla olan iletişimi, güvenimi ve samimiyetinin faydalarını gördüm. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
m...
Kayıt yaptığımız kurumda dil terapisti olarak ders veren Merve hocamız, dil terapisti olarak biz de konuşma gecikmesi sebebiyle başladık. Dil terapisti olarak gayet başarılı, bilgili ve ilgili bir öğretmen. Bir yılı aşkın süren eğitimimiz çok güzel geçti ve çok verimli bir öğretmendi. Herkese tavsiye ederim.
b...
Uzmanımıza bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Kızım geç konuşmuştu. Konuşma terapisi için kendisiyle görüşmeye başladık. En başından beri çok güzel ilerleme elde ettik. Kızıma yaklaşımı ve ilgisi çok iyi. Merve Hanım'ı etrafımdaki herkese öneriyorum.
s...
Merve Hanım'la bizim gittiğimiz kurumda bir hocamız sayesinde tanıştık. Oğlum uzun cümleler kurmuyordu, hızlı konuşması vardı. Şimdi çok iyi durumda, özgüveni yerine geldi. Konuşmamız düzeldi, ben çok memnunum Merve Hanım'dan. Danışanlarına yaklaşımı çok güzel, anlatımı sorun odaklı çalışması ve güler yüzlü; çok mutluyum onun gibi birini tanıdığım için, tavsiye ediyorum şiddetle hem de...
C
c...
Merve Hanım ile özel Destan Rehabilitasyon Merkezi'nde tanıştık. Oğlum bazı harfleri söyleyemiyordu: 'R', 'Ş', 'Y' gibi. İşinde başarılı ve sevecen bir öğretmen, çok ilgili ve bilgili. Çok memnunuz; oğlumun süreci hızlı ve başarılı ilerliyor. Çevreme tavsiye ederim.
h...
Oğlumu özel eğitime götürürken, oradaki anneler bana önerdi. Konuşma gecikmesi için başvurduk. Dil terapisi sürecimiz devam ediyor, ama gözlemlediğim kadarıyla ilerleme kaydettik. Memnunum, tavsiye ederim; hatta bazı kişilere de tavsiye ettim.
b...
Merve hocaya çocuğumun konuşma gecikmesi sebebiyle başvurdum. Çok memnunuz. Tavsiye ederim.
a...
Merve hocayla kurumda tanıştık. Benim oğlumun konuşma gecikmesi sorunu vardı. Araştırıyordum; kurumumuz Merve hocamı önerdi. Kendisiyle çok iyi ilerledik; oğlumu ürkütmeden onunla yakınlık kurarak ilerliyoruz. Kendisinin hem eğitmenliğinde hem de çocuklara yaklaşımından çok memnunum.
Merve Kara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Kara, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Merve Kara tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Oyun Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
Merve Kara adresi nerede?Merve Kara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet, 468. Sk. No:18/A İzmir
- Altıntaş Mah. İnönü caddesi no:154 dilmaç apartmanı kat:2 daire:7 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Kara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Kara uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Kara isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Kara, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Kara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Kara tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Kara hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Merve Kara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Kara hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Kara tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri