Merhaba, ben Psikolojik Danışman Merve Koşarer, Manisa Celal Bayar Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik lisans bölümünden 2022 yılında mezun oldum. Lisansıma ek olarak Uzman öğreticiyim. Oyun terapisi, özel öğrenme güçlüğü, otizm, DEHB, disleksi alanlarında aktif olarak bireylerle çalışıyorum. Moxo dikkat testi uygulayıcısıyım ve öğrencilerimizle emin adımlarla akademik başarılarını sağlamak, okula uyum süreçlerini hızlandırmak ve hayatta ben de varım diyebilecekleri alanları oluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz.
Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 19, Bursa
Merve koşarer
Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 19, Bursa 16120
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Merve Koşarer adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Merve Koşarer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Koşarer, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Koşarer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Merve Koşarer adresi nerede?Merve Koşarer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı 19 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Koşarer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Koşarer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Koşarer hangi dilleri konuşuyor?Merve Koşarer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Koşarer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Koşarer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Koşarer ile iletişime geçmenizi öneririz.