Uzm. Kl. Psk. Merve Özkan

Psikoloji · Daha fazla

Çorlu 1 adres

Uzman Klinik Psikolog olarak yetişkin ve ergenlerle bireysel psikoterapi alanında çalışmaktayım. Lisans eğitimimi İstanbul Rumeli Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi ise İstanbul Arel Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayarak uzmanlığımı aldım.

Eğitim sürecim boyunca klinik değerlendirme, psikopatoloji ve psikoterapi yöntemleri alanlarında teorik ve uygulamalı eğitimler aldım. Klinik stajımı Optimed International Çorlu Hastanesi’nde gerçekleştirerek farklı vaka gruplarıyla çalışma fırsatı edindim.

Çalışmalarımda bilimsel temelli ve etik ilkelere dayalı psikoterapi yaklaşımlarını benimsemekte; danışanın ihtiyaçlarına göre bireyselleştirilmiş bir terapi süreci planlamaktayım. Danışanlarımla güvenli, yargısız ve gizliliğin esas alındığı bir terapötik ilişki kurmayı önemserim. Mesleki gelişimimi desteklemek adına düzenli olarak eğitim ve süpervizyon almaya devam etmekteyim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Online terapi süreci için Klinik Psikolog Merve Özkan’a başvurdum. İlk görüşmeden itibaren ekran üzerinden olmasına rağmen kendimi rahat, güvende ve anlaşılmış hissettim. Seanslar düzenli ve yapılandırılmış ilerledi. Görüşmeler sayesinde düşünce ve duygularımı daha net fark etmeye, günlük yaşamda zorlandığım konularla baş etme becerilerimi geliştirmeye başladım. Online olmasına rağmen sürecin oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim. Destekleyici ve profesyonel yaklaşımı için kendisinden çok memnunum. Çevreme tavsiye ederim.

• K

Hayatımda bazı şeyler üst üste gelmişti; kendi başıma toparlamakta zorlanıyordum. Terapiye de başlamaya çok kararsızdım ve biraz çekiniyordum. Ama ilk görüşmeden sonra kendimi beklediğimden çok daha rahat hissettim. Konuşmak zor gelmeden, doğal bir şekilde ilerleyen bir süreç oldu. Zamanla kendimle ilgili fark etmediğim birçok şeyi fark ettim ve bu bana iyi geldi. İyi ki bu sürece başlamışım diyebiliyorum.

• C

Uzm. Kl. Psk. Merve Özkan'a yakın çevremdeki tanıdıkların tavsiyeleri sayesinde ulaştım. Kendimi uzun süredir zihinsel olarak yorgun ve tükenmiş hissetmemden dolayı başvurdum. Görüşmeler boyunca kendimi güvende hissettiğim ve düşüncelerimi açıkça paylaşabildiğim bir alan oluştu. Seanslar sayesinde duygularımı tanımayı, sınırlarımı fark etmeyi ve kendime karşı daha anlayışlı olmayı öğrenmeye başladım. Bu süreçte hem kendime hem de hayatımdaki durumlarla ilgili bakış açımın değiştiğini fark ettim. Destekleyici ve profesyonel yaklaşımıyla bunu sağlayan Uzm. Kl. Psk. Merve Özkan'ı tavsiye ederim.

• C

İş yoğunluğu ve buna bağlı yaşadığım stres nedeniyle Klinik Psikolog Merve Özkan’a başvurdum. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. Görüşmeler boyunca kendimi rahat hissettiğim, düşüncelerimi açıkça paylaşabildiğim bir alan oluştu. Seanslar ilerledikçe iş hayatında beni zorlayan noktaları daha iyi fark etmeye ve stresle baş etme konusunda kendime daha uygun yöntemler geliştirmeye başladım. Sakin, anlayışlı ve destekleyici yaklaşımı süreci benim için oldukça kolaylaştırdı. Aldığım destekten memnun kaldım.

•  •

Aile içinde uzun zamandır içime attığım, ifade etmekte zorlandığım konular olduğu için Klinik Psikolog Merve Özkan’a başvurdum. Görüşmeler sırasında kendimi gerçekten dinlenmiş ve anlaşılmış hissettim. Seanslar bana hem duygularımı fark etme hem de onları daha sağlıklı bir şekilde ifade etme konusunda cesaret verdi. Zamanla ilişkilerimde daha sakin, daha açık ve daha dengeli olabildiğimi fark ettim. Bu sürecin benim için çok kıymetli olduğunu söyleyebilirim.

• Y

Sınav stresi yaşadığım bir dönemde online terapi için başvurdum. Kendisine sosyal medya üzerinden ulaştım. İlk başta online olmasından dolayı biraz çekincem vardı, ama görüşmeler sırasında kendimi rahat hissettim. Seanslar sayesinde sınavla ilgili beni çok zorlayan düşünceleri fark etmeye ve daha sakin kalmaya başladım. Zamanla kendime olan güvenim arttı ve sınav sürecini daha iyi yönetebildiğimi hissettim. Benim için gerçekten faydalı bir süreç oldu. Gayet güler yüzlü ve anlayışlı bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• N

İletişim problemleri yaşamam nedeniyle Klinik Psikolog Merve Özkan’a başvurdum. Seansların başından itibaren kendimi rahatça ifade edebildiğim, güvenli ve yargılanmadan dinlendiğim bir ortam sunulduğunu hissettim. Yaklaşımı son derece anlayışlı, sakin ve destekleyiciydi. Süreç ilerledikçe hem kendimi hem de ilişkilerimde tekrar eden iletişim kalıplarını daha iyi fark etmeye başladım. Günlük hayatıma yansıyan olumlu değişimler oldu ve bakış açımın netleştiğini hissettim. Aldığım destekten memnun kaldım, ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• I

Okulda yaşadığım akran zorbalığı yüzünden terapi almaya başladım. İlk başta çok gergindim ve konuşmak zor geliyordu, ama zamanla kendimi daha rahat anlatabildim. Beni yargılamadan dinlemesi gerçekten iyi hissettirdi. Seanslar sayesinde yaşadıklarımın benim suçum olmadığını fark ettim ve kendime olan güvenim biraz daha arttı. Bu süreç bana iyi geldi. Çok güler yüzlü ve iyi bir uzman.

• N

Yoğun kaygı belirtilerim nedeniyle Klinik Psikolog Merve Özkan’a başvurdum. Seans süreci boyunca kendisinin profesyonel, etik ve yapılandırılmış yaklaşımı sayesinde sorunlarımı daha iyi anlamlandırma fırsatı buldum. Güven veren tutumu ve açıklayıcı geri bildirimleri, terapi sürecine uyum sağlamamı kolaylaştırdı. Süreçten fayda gördüm ve ihtiyacı olan kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• G

Merve Hanım'a sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Kendisinden çift terapisi hizmeti aldım. Süreç boyunca ikimizi de dinledi ve yönlendirmeleri çok iyi geldi bana ve eşime de. İyi ki yollarımız kesişmiş. Alanında uzman biri, güleryüzlü. Çevreme tavsiye ederim.