20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Tümünü gösterİhsaniye Mahallesi İzmir Yolu Caddesi No:98/2N-A1-A2 Kristal Park Sitesi, Nilüfer
Hakkımda
1989 yılında Elazığ'da doğdum. Lisans eğitimimi 2008-2013 yılları arasında Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde tamamladım. 2014 yılında Di...
Okullar / Eğitimler
- Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( Ankara, 2013)
- Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı (Diyarbakır, 2017)
Bilinen Diller
- İngilizce
Diş Hekimi Randevusu
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
İHSANİYE MAHALLESİ İZMİR YOLU CADDESİ KRİSTAL PARK SİTESİ A1-A2 BLOK NO: 98/2N BURSA, Bursa
20'lik Diş Çekimi
Özel kristal park ağız ve diş sağlığı polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Özel kristal park ağız ve diş sağlığı polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuklarda Yer Tutucular
Çıtçıtlı Protezler
Özel kristal park ağız ve diş sağlığı polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
t.....
Kanal tedavisi ile başladım tedavi sürecinde ağrı sızı yok muhteşem ekip ilgi alaka süper çok memnun kaldım.
bo...ı
Merve Hanımda şu an implant üzeri komple protez tedavimin sonuna gelmek üzereyim. Tüm tedavi sürecim kendileriyle çok iyi ve başarılı geçti. Genel yaklaşımları, sizi her konuda en detaylı şekilde bilgilendirmeleri ve en önemlisi işlerindeki uzmanlıkları çok çok iyi. Gözünüzü kapayıp kendinizi rahatlıkla ellerine emanet edebilirsiniz...
Hasta
4 dişime kaplama yapıldı. Hiçbir problem yaşamadım. Merve hanıma çok teşekkür ediyorum.
c.....
Kaplama yaptırıyorum işinde çok iyi ve çok disiplinli vede güler yüzlü koltuğa çok rahatlıkla oturabilirsiniz çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim mutlaka gidilmesi bir klinik
Hasta
Merve hanım başka bir klinikte yaptırdığım implantımla ilgili sorunumu implant markası türkiyeden çekilmesine rağmen ciddi emek sarfederek giderdi. Süreç oldukça hızlı oldu. Emekleri için çok teşekkür ederim :)
se...n
Merve hanım çok nazik samimi bir hekim. Hastasını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve hastasının kendisini iyi hissetmesi için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Kendisine implant üstü protezim için gidiyorum süreç çok iyi ilerledi. Herkese tavsiye ederim.Kendisine ve tüm kristalpark klinik ekibine teşekkürler.
Uzm. Dt. Merve Tokgöz Çetindağ
Protezlerinizi sağlıkla kullanmanızı dilerim. Güzel yorumunuz için teşekkürler.
a....
İmplatlarımın protez kaplamalarını yaptı Merve Hanım. İşinde uzman, elinin hafifliğine güler yüzünü eklemiş başarılı bir hekim olduğunu söyleyebilirim.
m....e
Merve Hanim konusunda uzman ve cok ilgili. Kaplama sürecimi, kolaylıkla ve güzel bir şekilde ilerlettik. Tavsiye eder ve başarılarının devamını dilerim.
İmplant üstü kaplamalar için gittim Merve Hanım'a. Çok güler yüzlü ve tatlı dilli bir doktor. Hastaya yaklaşımları çok güzel. Tedavi hakkında detaylı bilgi ilettiler. Muayenehane ortamı da çok güzel temiz ve hijyenik bir ortam. Çok memnun kaldığım için eşimi de kendisine götürücem.
Trafik kazası sonucu oluşan travma sonrası fistulum nedeniyle, öncesinde ameliyat olmama rağmen geçmeyen kronik fistulumu ve beraberinde 15 yıllık dişlerimin porselenlerini, diş hekimi fobime rağmen nazik yaklaşımı ve detaylı açıklamalari ile hem yenmemi sağladı hem de agrisizca tedavi etmeyi başardı.
hassas bir tedavi uygulamasi sayesinde şu an ki hayatımda diş sıkıntım tarih oldu . bir diş dahi kaybetmemem için köküne yaptığı hassas operasyon sonucu diş kaybetmemi önledi.
Merve hocaya, işinin ehli oluşundan ve hastalarına gösterdiği mütevazi ve bir o kadar nazik tutumundan dolayı teşekkür ederim.
Uzm. Dt. Merve Tokgöz Çetindağ
Yorumlarınız benim için çok değerli. Memnuniyetinize çok sevindim. Sağlıklı günler dilerim.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
Deneyimler
- Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ( Ankara, 2013)
- Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi (Diyarbakır, 2020)
Bilinen Diller
- İngilizce