Dr. Dt.
Merve Yaşar
Diş Hekimi
Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti)
Daha fazla
Rotary Sistemle Kanal Tedavisi
Sedasyon
Süt Dişi Çekimi
Özel Uzmandent Diş Hastanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Çocuk Diş Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
ah...n
9 yaşındaki oğlumun diş ağrısı için hastanenize geldim. 2 aşamalı bir tedavi yapıldı Dr dan ve de hemşiresinden memnun kalmadım. Bir daha gelmeyi düşünmüyorum.
Dr. Dt. Merve Yaşar
Tedaviniz tamamlanmışmıydı? Diş ağrısı geçmedi mi ? Yaşadığınız olumsuzluk için size nasıl yardımcı olabiliriz
f....)
Kızımın dişinde derin bir oyuk vardı, bu sebepten dolayı Merve Hanım'a başvurduk. Kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Merve Hanım'dan çok memnunum. İlgili ve alakalı bir hekim.
Dr. Dt. Merve Yaşar
Geri bildirimleriniz çok değerli Geçmiş olsun sağlıklı gülüşler dileriz
T
t....t
Dişimde çürük vardı, bu sebepten dolayı başvurdum. Kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavimden gayet memnunum. Şu anda bir sıkıntım yok. Tekrardan kendisine gitmeyi düşünüyorum. İlgili ve alakalı bir doktor.
Sağlıklı mutlu gülüşler dilerim
h....)
Çocuğuma diş çekimi, kanal tedavisi ve dolgu işlemi yapıldı. Tedavimiz gayet güzel geçti. İşlem öncesinde ve sonrasında bilgilendirmeler yapıldı. İlgili bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
Sağlıklı mutlu gülüşler dilerim
C
ca...u
Tatlı dilli güler yüzlü sempatik ilgili bir uzman hekim. Kızım gayet mutlu tedavisini oluyor. Tedavi sırasında vermiş olduğu bilgi ve cesaretle memnun bir şekilde ayrılıyoruz.
mu...g
Doktorumuzun ilgilisi ve alakası çok iyi detaylı açıklama ve güler yüzlü
ba...
Oğlumun diş ağrıları ve çürükleri vardı. Merve hanım çok ilgilendi. Bütün dişleri için tedavi uyguladı. İçimiz çok rahat. Düzenli olarak kontrolleri yapılıyor. Çocuğum emin ellerde. Diş korkumuzuda yendik.
s....)
Çocuğumun 10 dişinde çürük vardı, ağrı bu sebepten dolayı tavsiye üzerine başvurduk. Muayene etti, zirkonyum kaplama yaptı. Tedavimiz çok iyi geçti. Herhangi bir sıkıntı olmadı. İyi ki kendisine gitmişiz. İlgili ve alakalı bir doktor, memnunuz kendisinden.
Sağlıklı gülüşler dilerim:)
h....y
Kızımın dişlerinde demir ilacına bağlı renklenme şikâyetiyle gittik. Dr. Dt. Merve Yaşar hem çok ilgiliydi hem de sorunumuzu çok nazik ve profesyonel bir şekilde çözdü. Güler yüzü ve yaklaşımı sayesinde kızım da kendini çok rahat hissetti.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
Y
yu...e
2.5 yaşında oğlum için gidiyoruz. Dişlerinde süt çürükleri başladı.Hocamız çok ilgili ve çocuklarla iletişimi çok güzel. Ebeveynlere karşı açıklayıcı ve soru işareti bırakmıyor. Oğlum kendi gitmek istiyor,korkmadan ağlamadan süreci tamamlıyoruz.
Sağlıklı gülüşler dilerim:)
Merve Yaşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Yaşar, Diş Hekimi, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Merve Yaşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Kanal Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi, Pedodonti, Sedasyon, Engelli hastalarda diş tedavisi.
Merve Yaşar adresi nerede?Merve Yaşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mah. Özer Sk. Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Yaşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Yaşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Yaşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Yaşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Yaşar hangi dilleri konuşuyor?Merve Yaşar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Yaşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Yaşar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Yaşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Merve Yaşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Yaşar hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Yaşar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.