Ankara Fen Lisesi'nden 1981 yılında mezun oldum. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni 1987 yılında 4. olarak bitirdim ve aynı yıl Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimime başladım. 1992 yılında Genel Cerrahi Uzmanı olarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne atandım. 2000 yılında Doçent unvanı almaya hak kazandım. 1996 yılında 6 ay süre ile İngiltere University of Birmingham, The Queen Elizabeth Hastanesi Liver and Hepatobiliary Unit de çalıştım. 2009-2010 yıllarında 18 ay süre ile ABD University of Wisconsin Üniversite Hastanesinde Profesör kadrosunda çalıştım. 2013 yılında Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde profesör olarak akademik hayatıma devam ettim. 2014 yılında aynı fakültede Dekan olarak göreve başladım ve emekli olduğum Mayıs 2019 tarihine kadar bu göreve devam ettim.
Hakkımda
- Karaciğer Tümörleri
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya 06520
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Prof. Dr. Mete Dolapçı adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mete Dolapçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mete Dolapçı, Genel Cerrahi.
Mete Dolapçı adresi nerede?Mete Dolapçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mete Dolapçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mete Dolapçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mete Dolapçı hangi dilleri konuşuyor?Mete Dolapçı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mete Dolapçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mete Dolapçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mete Dolapçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar