Dyt. Mine Sürücü, İbrahim Çeçen Üniversitesi 'nden mezun olmuştur. Dyt. Mine Sürücü - online danışmanlık'da ve Gaziantepte Medical Point hastanesi bitişiğindeki Atay Plaza’ daki A Blok 33 nolu ofiste hizmet vermektedir.

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Mine Sürücü Kliniği

Mücahitler Mahallesi ,52062 Sokak Atay Plaza A Blok kat: 9 Daire: 33, Şehitkamil, Gaziantep

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Diyetisyen Mine Sürücü Kliniği

Sürekli diyete başlayıp bırakan ve verdiği kiloları geri alan biriydim. Mine Hanım ile çalışmaya başladıktan sonra ara verdiğim dönemlerde bile kontrolü sağlayabildiğimi fark ettim. Canımın istediği yiyecekleri tamamen hayatımdan çıkarmadan, porsiyon yönetimini öğrenerek ilerliyorum. Bu süreçte kilo kaybımın dengeli ve benim için sürdürülebilir olması önemliydi ve şu an bunu yaşayabiliyor olmak benim için değerli.

• Diyetisyen Mine Sürücü Kliniği Diyetisyen Randevusu  •

Mine hanımla bir ayı geride bıraktık çok rahat ve uygulanabilir listelerle bu süreci sürdürdü evde pişen yemeklerle hiçbir şey aklımızda kalmadan her şeyden uygun saatlerde ve uygun miktarlarda yiyerek çok güzel bir diyet süreci geçirdim

• R

Mine hanımla 2 haftayı bitirdim çok memnunum ilgi alakası yaklaşımı çok iyi listeler mükemmel ideal kiloma kadar devam edeceğim .

• Diyetisyen Mine Sürücü Kliniği Online Diyet  •

• N

Harika bir diyetisyen her şeyi yiyerek 11 kilo verdim bir ara diyeti bıraktım ona rağmen kilo vermeye devam ettim tek kelime ile mükemmel sihirli değnek değmiş gibi kendimi zorlamadan stres olmadan kilolarımdan kurtuldum

• Ş

Mine hanım ile 2 ayı tamamladık bu süreçte kilo vermediğim haftam olmadı listeler çok güzel evde pişen normal yemekler lahmacun döner vs…hiç birşey de aklım kalmıyor neyi ne zaman yemeniz gerekeni öğreniyorsunuz yasaksız ama belirli kuralları olan uygulaması kolay bir diyet programı

• M

Mine hanımla 2.haftamiz bitmek uzere ve ben daha simdiden cok güzel kilo verdim. Simdiye kadar denedigim onlarca diyetin hic birinden böyle sonuç alamamistim

• K

Mine hanımla çok güzel 1 ayımız geçti direnç kilomu kırmamı sağladı kendisi öyle güzel listeler hazırladı ki evimde pişirdiğim yemeklerden yiyerek verdim aynı zamanda nasıl beslenebileceğimide öğrendim bundan sonrasında kendim de dikkat ederek devam edeceğim

• Online Danışmanlık Online Diyet  •

Mine hanımı keşefetime düşmesiyle tanıdım. İyikide tanımışım. Kendisiyle 3 haftadır çalışmamıza rağmen ortalama bir 6 kilo kadar verdim. Bu süreçte hamburger, patates kızartması, nutella bile yedim. Emziren bir anne olduğum için fazlasıyla kaçamaklarımda oldu. Eğer zayıflamak gibi bir düşünceniz varsa gözünüz kapalı deneyebilirsiniz sizde.

• Z

Ben mine hanımla 6haftadır çalışıyorum gerçekten nasıl olacak derken çok iyi sonuç aldım daha iki haftam var ve çok güzel inceldim. Porsiyonlamayı öğrendim ve bu beni çok mutlu etti çünkü bu diyet bitsede ben bu sistemle devam edeceğim. Ben mine hanımı diyetisyen olarak değilde ürün incelemeleri ile tanıdım uzun zamandır takip ediyorum ve doğum kilomu ve asırı tatlı isteğimi kesmesi için başladım.
    Bu arada çok tatlı dilli biri bence düşünenler bi denemeli

• B

Hocam çok iyi motivasyon veriyo 1 ay oldu 5 kilo verdim ve hiiç zorlanmadan istediğimi yiyerek