Psk. Miray Temel, Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümü' nden mezun olmuştur. Hakan Türkçapardan Bilişsel Davranışçı terapi eğitimi, Vahdet Görmez'den Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ve Nilüfer Devecigilden Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimlerini almıştır. Ayrıca çocuk testleri, MMPI, Denver Gelişim Testi, MOXO testlerinin eğitimlerini alıp seanslarda uygulamaktadır.
Şu anda Melnis Danışmanlık Merkezi' nde danışanlarına hizmet vermektedir.Ayrıca online olarak da danışan kabul etmektedir.

Psk. Miray Temel

İzmir

Makaleler

Ben miray ablayı tanımadan önce daha çekingen bi insandım ve bişeyleri daha çok kafama takan biriydim ama o bana herşeyin çok çabuk değiştiğini ve unutulduğunu öğretti bence kesinlikle gidilmesi gereken bi psikolog

• başka bir yer Diğer  •

• H

Miray hanım kapıdan ilk girdiğim andan itibaren güleryüzüyle, hoşgörülü tavırlarıyla karşıladı bizleri. Kızım 18 yaşında öfke problemleri vardı. Sosyal fobi sebebiyle de çekingen bir yapıya sahipti. Bu sebeple Miray hanıma başvurduk. Sürecimiz devam ediyor. Kızımda gözle görülür değişiklikler mevcut. Arkadaşlarıyla dışarıya çıkan, çok daha sosyal, kendine güvenen bir genç kız haline geldi. Aynı şekilde bana ve babasına olan tavırları da çok çok değişti. Bazen bizden olgun cevaplarıyla gün geçtikçe bizi şaşırtıyor. Bu süreç içerisinde de Miray hanım düzenli olarak bizi bilgilendirdi, neler yapabileceğimiz hakkında çok destek oldu. Kendisinden çok memnun kaldık, çevremdeki herkese öneriyorum mutlaka hayatımıza, ailemize çok güzel destek oldu iyi ki yollarımız kesişmiş

• Özel Melnis Aile Danışma Merkezi Ergen Terapisi  •

Ben şuan 13 yaşındayım ama Miray ablayla tanıştığımda 12 yaşındaydım 12 yaşımda yaşadıklarımı ve kötü arkadaşlıkları bana Miray abla unutturdu kimseyi çok dikkate almamayı gerektiğinde kendini savunmayi Miray abla sayesinde daha rahat yapabiliyorum seanslardan önce çok çekingen ve sadece hem cinslerimle konuşabilen birisiydim ama şimdi Miray ablanın konuşmaları,destekleri,ve bana verdiği ozguven ile karşı cinslerim ile daha iyi ve etkili iletişim kuruyorum bence bir psikoloktan öte bir arkadaş gibi bir psikolok arıyorsanız Miray ablayı secebilirsiniz

• Online Danışmanlık  •

• B

Miray hanıma geliş sebebimiz kızımın dikkat dağınıklığı ve öfke problemiydi Miray hanımın ilk günden beri ilgi ve alakası çok güzeldi sürecemizin sonlarına yaklaşıyoruz kızımda gözle görülür çok büyük değişiklikler oldu çok memnunuz tavsiye ediyorum

• R

Miray Hanım’dan gelecek kaygısı ve boşluğa düştüğüm bir süreçte destek aldım. Yaklaşımı, sorduğu sorular ve bana karşı yaklaşımı bu süreçte farkındalığımı arttırdı. Karamsar olduğum bu süreçte desteğini çok hissettim.

• Özel Melnis Aile Danışma Merkezi Bireysel Terapi  •

• C

Kendisiyle konusmal bana terapi gibi geliypr iyi geliyor

• Özel Melnis Aile Danışma Merkezi Bireysel Terapi  •

• B

Benim kızım oyuncaklarını eşyalarını arkadaşlarıyla paylaşmıyordu sürekli kavga edip hırçınlaşıyordu Miray Hanım bu konu üzerinde kızımla ilgilenip sıkıntısını çözme konusunda çok yardımcı oldu.

• H

6 yaşındaki oğlumu getirdim çok iyi bir sonuç aldık oğlumun dikkat dağınıklığı vardı bunları zaman içerisinde Miray hanım sayesinde düzelttik benim için en önemlisi Miray hanımın ilgi ve alakasıydı

• O

Uzmanımıza İzmir’de yaşadığım ve çevremde olması sayesinde ulaştım. Çocuğumun öfke kontrolü, sosyalleşme ve iletişim problemleri nedeniyle kendisine başvurduk. Süreç boyunca çocuğumun hem duygusal hem de sosyal becerilerinde önemli ilerlemeler kaydettik. Eskiden arkadaşlarıyla iletişim kurmakta zorlanırken, şimdi daha rahat ve özgüvenli bir şekilde iletişim kurabiliyor. Psikolog Miray Temel’in rehberliği sayesinde bu süreç bizim için çok verimli geçti. Kendisini kesinlikle çevreme tavsiye ediyorum.

•  •

• B

Miray hanımla anksiyete ve romantik ilişkiler üzerine görüşüyorum. Çok faydasını gördüm. Yaklaşımı ve kibar üslubundan çok memnunum. Kaygılarım azaldı ve farklı bir perspektif kazandım.

• Özel Melnis Aile Danışma Merkezi  •