Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa 07050
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
b....a
Doktor bey bizi çok güzel bir şekilde bilgilendirdi ve ilgiliydi kendisinden çok memnun kaldık oğlumda böbrek genişlemesi sonucu geldik kendisine endiselerimizi ortadan kaldırdı sizin gibilerin sayısının artması dilerim
• Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •
ha...t
merhabalar ben mücahit beyden babamı götürdüğümde çok insancıl yaklaşıp iyi muayene edip güzel teşhiş koyduğundan dolayı çok memnun kaldım... herkese tavsiye ederim meslek hayatında başarılar dilerim
Mücahit Kart isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mücahit Kart, Üroloji.
Mücahit Kart adresi nerede?Mücahit Kart şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mücahit Kart isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mücahit Kart online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mücahit Kart isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mücahit Kart bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mücahit Kart ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mücahit Kart hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mücahit Kart hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar