Uzm. Kl. Psk. Müge Cantürk

Psikoloji daha fazla

Antalya 1 adres

Uzm.Kl.Psk Müge Cantürk;İstanbul Okan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden 2014 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Gelişim üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını 2017 yılında tamamlamıştır.Şu an aktif olarak Özel Termessos Hastanesi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.

Tedaviler
Bireysel terapi
Aile ve çift terapisi
Okb (takıntı zorlantı bozukluğu)
Anksiyete (kaygı) bozukluğu

Fabrikalar Mh.3024 Sk.No:13, Kepez, Antalya

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• B

Çok iyi ve çok yoğun bir psikolog zor randevu bulduk çok kibar ve güler yüzlü çok memnun kaldık bir sürü psikologa gittim ama Müge Hanımla karşılaştıktan sonra kısa zamanda çok güzel ilerledik beraber başarıya ulaştık çözüm odaklı ve bugün iyi olmamı Müge hanıma borçluyum iyiki karşılaşmışız

Müge hanım ,
    “Samimi ve profesyonel yaklaşımıyla bize çok iyi geldi. Kendimizi rahatça ifade edebildik ve gerçekten faydasını gördük. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz!”

• N

Uzun zamandır psikolog araştırıyordum ve karşıma Müge hanım iyiki çıkmış bende öfke problemi ve panik atak wardı seanslara başladık o kadar güzel gidiyor ki kendimi çok rahatlamış hissediyorum gitmeden 1gün önce Müge hanımı görücem diye heyecandan uyuyamıyorum gerçekten sizi çok seviyorum Müge hanım iyiki varsınız

• F

Müge hanıma aylardır gidiyorum bende ani öfke problemi vardı kendime değer vermeme problemi vardı Müge hanım sayesinde kendime değer vermeyi ve insanlara empati ile yaklaşmayı öğrendim kendisini çok seviyorum iyi ki var tavsiye ederim ilk seanstan itibaren fayda görmeye başladım

• Konum: Özel Terapi Tıp Merkezi Randevu

İki oglumunda doktoru ve henüz 3. seans olmasına rağmen olumlu değişimleri beni çok mutlu ediyor iyiki tanımışız

• Konum: Özel Terapi Tıp Merkezi Randevu

Müge hocama biraz sinirli huysuz ve bana karşı tutumularında agresif olan kızım için geldim ve ilk haftadan itibaren çok hızlı dönüş aldım güleryüzü samimiyeti sorduğum her soruya cevap alabilmem hekimliği gerçekten pahabiçilmez.İyi ki varsınız sevgili hocam iyiki kızımın ve benim hayatıma dokundunuz

• O

Öncelikle tüm her kese merhaba diyerek başlamak istiyorum .Panik atak ve anksiyete bozukluğu teşhisi ile danışan oldum. Bence alanında Müge Hnm. en başarılı psikologlardan ve nadir bulunan bulanan bir psikolog.. Hastaya yaklaşımı , samimiyeti , tam teşhisini koymasında , hastayı dinleyerek , püf noktalarını not alarak hastayı açmasını çok iyi bir teknikle uyguladığını düşünüyorum. Her seanstan sonra nedense mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Benim ben olduğumu ve bu hayatta bir yerimin olduğunu , önce kendimin farkına varmamda , kendi kişiliğimi ve karakterimin olduğu farkına varmamda çok yardımcı oldu Yapmış olduğu yorumlarla ve empati ile hastasını kazanan alanında bir tam uzmandır. Yakında Evet BENİMDE BU YAŞAMDA KENDİ KİŞİLİĞİMLE VE KARAKTERİMLE BİR YERİMİN VAR OLDUĞUNU söyleyebileceğim. Bu tabiki Müge Hnm. ile birlikte başaracağız bubna eminim. .

• Konum: Özel Terapi Tıp Merkezi Diğer

• R

Uyku problemim vardı. Müge Hanım’ı bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıdım ve keşke daha önceden tanısaydım dediğim nadir insanlardan biri oldu. Empati ve tanı koyma kabiliyeti çok iyi, işini idealleri doğrultusunda yapan detaylı ve etik çalışan güler yüzlü, sempatik ve sosyal iletişim kabiliyeti mükemmel bir kişidir. Aynı zamanda, size ayna olup kendinizde görmeniz gereken her şeyi tüm samimiyeti ile göstererek sizi kazanan mükemmel bir psikolog. Sorunlarımı çözme konusunda adeta sihir yapılmış gibi hissediyorum. Müge Hanım size minnettarım iyiki varsınız.

• Y

müge hanım alanında çok başarılı bir uzman 9 yasında oğlum için baş vurmuştuk akran zorbalığı ve ders çalışma isteksizliği için baş vurmuştuk oğluma çok iyi geldi müge hanım oğlum a bir abla oldu oğlum mutlu ben mutluyum müge hanım a saygılar

• Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

• B

Sayın hocam çok ilgili ve alanında uzman olduğunu hemen belli ediyor. Kişisel ilişkilerimde problem yaşadığım için uzmanlığına başvurdum. Çok yardımcı oldu. Tavsiyelerini uyguladım ve faydasını gördüm.

• Konum: Online Danışmanlık Online Terapi