Muhammed Fethi Ünüvar, 2018 yılında İstanbul Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünden başarı ile mezun olmuştur. Şu anda İzmir Demokrasi Üniversitesi'nde Kadın ve Aile Çalışmaları alanında tezli yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. Lisans eğitimi süresince çeşitli kreş, anaokulu ve psikiyatri merkezlerinde staj yaparak farklı yaş grupları ve psikolojik durumlarla çalışma fırsatı bulmuştur. Mezuniyetinin ardından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yatılı klinik servisinde asistan olarak 6 ay görev yapmıştır. Daha sonra Edremit'e dönerek meslek hayatına burada devam etmiştir. Edremit'te, psikoterapi uygulamalarının yanı sıra bir dönem rehabilitasyon merkezinde özel gereksinimli çocuklar ve yetişkinlerle, ardından özel bir kolejde ortaokul ve lise gruplarıyla 2 yıl boyunca okul psikoloğu olarak çalışmıştır. Mesleki tecrübelerini daha da ileri taşıyarak Ünüvar Psikoloji Merkezi’ni kurmuş ve burada aktif olarak danışanlarını kabul etmeye devam etmektedir. Tecrübeli ve alanında yenilikçi bir psikolog olan Muhammed Fethi Ünüvar, deneyimli uzman klinik psikolog Burcu Bayram Sarıkaya ile değişime ve gelişime açık bakış açısıyla danışanlarına en güncel ve etkili terapi yöntemleriyle destek vermeyi amaçlamaktadır.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
Eroğlan mahallesi Yaşar Kemal caddesi no:95 B blok daire:18, Edremit, Balıkesir 10300
Ağaç Testi
Eğitim Danışmanlığı
Koppitz İnsan Çizim Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Ünüvar Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
su...n
her ne kadar bazı aralar yaşasak da 4 sene süren bir sürecim oldu. bu süreçte kendimin bile tahmin edemeyeceği değişmeler, gelişmeler yaşadım. terapilerin bir seanstan değil de kendi çabanla beraber danışmanınla gerçekten de bir sürece tabi olduğunu öğrendim. çok büyük tabularımı değiştirmekle yetinmedim, ailemin de birçok görüşünü kendi aldığım terapiyle beraber değiştirmeyi öğrendim. hem hayata olan bakış açımı hem de olayları yorumlama şeklimi çok daha nitelikli bir hale getirdim. terapi almaya başladığımda neredeyse 15 yaşındaydım, birkaç ay sonra 20’lerime gireceğim. Muhammet Bey’le büyüdüm sayılır. benim için bir psikolog, danışman, bir abi sayılır. başlarkenki acabalarımın, soru işaretlerimin yerini iyi ki’ler aldı. şu anda üniversite okuduğum için uzak da olsam her edremite döndüğümde yanına uğramaya çalışırım. hayatımda kendimi yinelemem adına çok büyük katkısı olan insanlardan biri. şüpheniz olmasın kendiniz adına güzel bir karar olacaktır.
O
o.....
yıllardır gidiyorum sıcak ve huzurlu bir atmosferi var , zor zamanlarımda kendimi kaybettiğimde bana fazlasıyla yardımcı oldu
b...
Psk. Muhammet Bey'e internetten araştırmalarımız sonucu başvurduk. Öncesinde bir anne olarak oğlum için danışmıştık. Kendisini tanıdıktan ve oğluma olan yardımlarını gördükten sonra kendim için de yaygın kaygı bozukluğu sebebiyle başvurmak istedim. İyi ki de tanışma fırsatımız olmuş. Süreç boyunca güzel bir ilerleme kaydettik. Karşılaştığım olaylara farklı bakış açıları geliştirmemde, sorunlarla baş edebilmemde çok yardımcı oldu. Muhammet Bey gerçekten işini severek yapan çok ilgili biri. Seans dışında da aklımıza takılan konularda aramalarımıza mesajlarımıza ilgiyle yanıt veriyor. Yardımsever, anlayışlı ve çok iyi bir dinleyici. Kendisi kesinlikle herkese tavsiye ederim.
g...
Muhammed Bey'e internetten araştırarak ulaştım. Çocuk ebeveyn terapisi için başvurdum. Bir buçuk yıl kadar bir sürede artı eksilerimize dair çok şey öğrendik. Acılarımız, yorgunluklarımız, neden bu da bizim başımıza geldi, oysaki duruca, duru bakışlarla yaşıyorduk hayata, çabalıyorduk, yükümüz bazen neden ağır olur... Hayat çabası, iş, günlük işlerimiz, ders ödev konu anlatımı, ödev takibi, çocuk yetiştirmek, ebeveyn olmak, kendimizle, çocuklarımızla daha da sağlıklı bir tanıma gerçekleştirmek ve bağ kurmak daha güzel nasıl olur soruları gelir aklımıza... Okuyorduk, gerek eğitimler, gerek iş, alın teri, ev, ebeveyn olmak, çocuk yetiştirmek, gerek kitaplar, gerek videolar oldukça güzel çaba içerisindeydik, ama çok yorulmuştuk, her biri ayrı bir çaba, sorumluluk bunu yönetmeyi biraz daha hafif bakarak öğrenmeliydi. İnsana çocuğa dair başarı kattığı güzel eğitimleri deneyimlemeniz, mutlu, huzurlu, başarılı olmanız dileğiyle diyerek herkese tavsiye ediyorum.
b....f
Muhammed beyden yaklaşık 8 ay önce kaygı bozukluğu ve takıntılarım sebebiyle seans almaya başladım. Başladığım günden bugüne kadar kendimde olan değişimleri fark ediyorum ve iyileşme sürecimin devamlılığını sağlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Artık hayatıma farklı pencerelerden bakabiliyorum ve kendi manzaramın ne kadar güzel olduğunu görebiliyorum.
Daha önce de terapi deneyimim olmuştu ama devam ettirmekte oldukça zorlanmış ve yarım bırakmıştım. Şimdi görüyorum ki bu durumun terapist ile de ilgisi var. En zorlandığım evrelerde bile hocam bana destek oluyor ve vazgeçmeme izin vermiyor. Her hafta sürecimize devam etme konusunda oldukça heyecanlıyım.
Alanında kendini geliştirmeye devam eden yetenekli bir terapist.. Şükranlarımı sunuyorum.. B.F
• Ünüvar Psikoloji • Psikoterapi •
Ü
ü....
Muhammed bey ile yaklaşık 4 aydır terapi sürecimi yürütüyoruz. İlk başladığımda stres yönetiminde çok kötüydüm. Gerçek anlamda kaygılandığım durumlara farklı açılardan bakılabileceğini gösterdi. Kendisine danışmamdaki temel nedenler depresyonla ve kaygı bozukluğuyla mücadele ediyor olmamdı. Kendisi gerek önerdiği kitaplar, filmler; gerek yaptığı yol göstericiliğiyle bana gerçekten çok yardımcı oldu.
• Ünüvar Psikoloji • Psikoterapi •
Ş
ş....s
Terapiye başlayalı 2.5 ay oldu ve yavaş yavaş kendimi keşfetme fırsatı bulduğum ve duygularımı ortaya çıkarma olanağı sunan, terapinin benim için huzurlu ve güvende hissetmemi sağlayan muhammet bey'in etkisi büyüktür. İşinde gerçekten başarılı ve profesyonel biri. Bu yolculukta çok daha farklı şeyler keşfedeceğime inanıyorum.
s....t
Merhaba Muhammed bey ile yaklaşık 5 aydır çalışıyoruz gerçekten hayatımın en zor döneminden bana çok yardımcı oldu her kadının hayatında zorlandihi dönem vardı iyi ki yollarımız denk geldi seanslarimiza devam ediyoruz gerçekten herkese kendisini tavsiye ederim dönemsel depresyonum bitti sayesinde
• başka bir yer • Diğer •
O
o ...k
Kızımın ergenlik nedeniyle yaşadığı sorunları, olaylar karşısında nasıl ve ne şekilde davranması gerektiği, aile, arkadaşlarıyla olan ilişkilerindeki sorunların çözümünde yol gösterici olmuştur. Sorunlara karşı tavır ve davranışları iyileşme, yapıcı olmasına, nasıl empati kurması gerektiği, sorumlulukların farkına varmasına ve bu göre davranmasına yardımcı olmuştur. Danışan olarak herkese tavsiye ediyorum.
• Ünüvar Psikoloji • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
Çekinerek gittiğim fakat sonrasında evimiz gibi olan kliniğinde bizi ilk günden beri çok güzel ağırladı. Bakış açısı ve sorduğu sorularla hayatımı şekillendiren ve tüm hafta boyunca düşündüren biri. Aslında farkında bile olmadan tüm hafta boyunca ilerleme kaydediyorsunuz. Kesinlikle hayatınızda olması gereken biri.
• Ünüvar Psikoloji • Psikoloji Randevusu •
Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Fethi Ünüvar, Psikoloji. Size Muhammed Fethi Ünüvar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Cinsel Terapi, Aile Danışmanlığı, Psikoterapi, Beier Cümle Tamamlama Testi.
Muhammed Fethi Ünüvar adresi nerede?Muhammed Fethi Ünüvar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan mahallesi Yaşar Kemal caddesi no:95 B blok daire:18 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Muhammed Fethi Ünüvar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Fethi Ünüvar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muhammed Fethi Ünüvar hangi dilleri konuşuyor?Muhammed Fethi Ünüvar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Muhammed Fethi Ünüvar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Fethi Ünüvar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Muhammed Fethi Ünüvar hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Muhammed Fethi Ünüvar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.