- Diş Gıcırdatma
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Hospitadent
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lateral Sefalometrik Röntgen
Muayene
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Hospitadent
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Asimetrisi Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Geriliği Tedavisi
Çocuklarda Yer Tutucular
Hospitadent
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Gevher Nesibe, Atatürk Blv. No:42, Kocasinan, Kayseri 38010
- Sigortası olan hastalar
Tacettin Veli, Lalezade Cad. No:33/1, Melikgazi , Kayseri 38050
- Sigortası olan hastalar
d.....
Kızımın diş teli tedavisi için gittiğimiz Veli beyin hastayla olan ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. Tecrübesi ve bilgisiyle ona güvendik ve bizi bu konuda haklı çıkardı . Ortodonti tedavisi için gidecek hastalara kesinlikle tavsiye ederim . Alanında çok başarılı olduğunu düşünüyorum . Tedavimiz bugün itibariyle bitti sonuç harika ....
• Hospitadent • Diş Teli Tedavisi •
Ü
ü.....
Bir buçuk yıl önce başlamış olduğum tel tedavimi tamamladım. Süreç boyunca Muhammed Veli hocam her zaman titiz ve çok güzel bir şekilde tedavimi ilerletti.Çok güzel bir sonuç ile tedavimi tamamladı. Sonuçtan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
• Erciyes Dent • Randevu •
g....y
Yaklaşık 2 senelik diş teli tedavimde tüm süreci titizlikle yöneten Veli hocam sayesinde hairika bir sonuç elde ettik. Süreci detaylıca anlatması ve ilgisi sayesinde aklımda hiç soru işareti kalmadan çok rahat bir tedavi süreci geçirdim. Gönülden tavsiye ediyorum.
• Hospitadent • Ortodontik Tedavi •
K
k....ö
Tel tedavimi burada yaptırdım, her randevuda aynı ilgi ve özeni gördüm. Sonuç harika oldu.Gözüm kapalı tavsiye ederim
• Hospitadent • Ortodonti Randevusu •
Muhammed Veli Alparslan hocamla bir buçuk senelik diş teli tedavim büyük bir özenle tamamlandı. Hem işinde çok başarılı hem de çok ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim..
• Hospitadent • Diş Teli Tedavisi •
be....
Uzm. Dt. Muhammed Veli ALPARSLAN
Hocamla bir buçuk senelik diş teli tedavi sürecimiz oldu. Çok memnun kaldım gayet ilgiliydi tedavi süreci boyunca hiç bir sorun aksilik yaşamadım aklıma takılan her şeyi rahatlıkla sorup çözüme ulaştık . Veli hocamdan ve yanındaki çalışanlardan çok memnun kaldım.• Hospitadent • Diş Teli Tedavisi •
a....
Yaklaşık bir buçuk sene önce tel tedavisine başlamıştık ve bugün tamamlandı,bekledigimden daha iyi bir görüntü ortaya çıktı. Veli Bey de asistanları da çok ilgiliydiler,güler yüzlüydüler. Hiçbir şekilde kaygılanmanıza gerek yok,işlerinde uzman oldukları her hallerinden belli oluyor. Herkese de tavsiye ederiimm.
• Hospitadent • Ortodontik Tedavi •
m....b
Diş teli tedavisi için başvurdum.Bu süreç boyunca Muhammed Veli Alparslan hocam ve ekibi gayet güler yüzlü,titiz bir şekilde ilgilendiler.Tedavim boyunca ayrıntılı şekilde bilgilendirmeleri,bütün kontrollerimde çok güzel ilgilenmeleri sayesinde diş teli tedavi sürecimi kaygısız ve kafamda soru işareti kalmadan güzel bir şekilde başlayıp,bitirmemi sağladı.Veli hocam ve ekibinden çok memnunum ,Ortodonti tedavisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Erciyes Dent • Diğer •
hs...y
Yaklaşık iki yıl önce başladığım tel tedavisini bugün tamamladım. Süreç boyunca Muhammed Veli Alparslan hocam ve ekibi her zaman ilgili, güler yüzlü ve titizdi. Sonuçtan çok memnunum. Ortodonti tedavisi düşünen herkese Veli hocayı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Erciyes Dent • Randevu •
em...
"Ortodonti tedavim yaklaşık 3 yıl önce Erciyesdent’te Muhammed Veli Alparslan hocamla başladı. Tedavi sürecine başlarken hem estetik kaygılarım vardı hem de sürecin zor olacağını düşünüyordum ama hocamın yaklaşımı sayesinde tüm endişelerim zamanla yok oldu. Her kontrolde detaylı bilgilendirme yapması, sabırlı ve anlayışlı tavırları, sürecin her adımında içimi rahatlattı. Tellerim takıldığında da çıkarıldığında da aynı özenle ilgilendi. En çok da her soruma içtenlikle yanıt verip beni asla aceleye getirmemesini sevdim. Tedavi tamamlandıktan sonra bile kontrollerde desteğini eksik etmedi. Şimdi aynaya baktığımda gülüşümdeki değişimi görmek beni çok mutlu ediyor. Eğer ortodonti tedavisi düşünüyor ve doğru bir hekim arıyorsanız Muhammed Veli hocayı kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendisine ve ekibine tüm emekleri için minnettarım.
• Erciyes Dent • Diğer •
Muhammed Veli Alparslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhammed Veli Alparslan, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Muhammed Veli Alparslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Çene Eklemleri Tedavisi, Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Diş Teli Tedavisi, Ortodontik Tedavi, Normal Randevu.
Muhammed Veli Alparslan adresi nerede?Muhammed Veli Alparslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli, Lalezade Cad. No:33/1 Kayseri
- Gevher Nesibe, Atatürk Blv. No:42 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhammed Veli Alparslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhammed Veli Alparslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muhammed Veli Alparslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muhammed Veli Alparslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muhammed Veli Alparslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhammed Veli Alparslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhammed Veli Alparslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhammed Veli Alparslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Muhammed Veli Alparslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muhammed Veli Alparslan hangi sigortaları kabul ediyor?Muhammed Veli Alparslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.