Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi

İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi No:67, Serdivan 54050

• O

adatıp hastanesi nde 11 Ağustos’ta Muhammet beye jinekomasti ameliyatı oldum
    Jinekomasti ameliyatı için uzun süredir araştırma yapıyordum ve sonunda doğru doktoru bulduğum için çok memnunum. Ameliyat süreci baştan sona kadar çok başarılı geçti. muhammet bey son derece ilgiliydi, her soruma sabırla cevap verdi ve operasyon öncesi-sonrası tüm süreçte beni bilgilendirdi. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim beklediğimden çok daha hızlı ve sorunsuz ilerledi. Kısa sürede günlük yaşantıma dönebildim. Korse kullanımi ile birlikte daha iyi sonuç alacağıma inanıyorum.Bu konuda tereddüt yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Muhammet hoca işinde çok başarılı

• Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi Diğer  •

Muhammet hocaya 6 ay önce rinoplasti ameliyatı oldum. Operasyon sonrası ne ağrım ne morarmam oldu. Tam istediğim gibi doğal bir burun oldu sürecim çok güzel geçti. Güler yüzlü ve çok ilgili biri çok memnun kaldım. Alanında çok başarılı bir doktor ameliyatım için en doğru tercihi yapmışım.

• B

Muhammet Bey’le meme büyütme operasyonu için görüştüğümde hastayı anlamaya çalışıp doğru yönlendirmek isteyen tavrı beni çok mutlu etmişti. Bu tür operasyonlarda kadın hastalar olarak endişelerimize cevap veren ilgili bir hekim bulmakta zorlanıyoruz çünkü. Operasyonum da çok rahat geçti, sonrasında da neredeyse hiç ağrı yaşamadan 1 haftada normal yaşamıma döndüm. Çok doğal duruyor çok memnunum. Meme protez düşünceniz varsa mutlaka Muhammet Bey’den bir randevu alın derim.

• D

Muhammet hocaya 3 ay önce burun ameliyatımı olmuştum, hayatımda verdiğim en doğru karar Muhammet hoca mükemmel bir insan olmanın yanında harika bir cerrah. Sonuç o kadar doğal oldu ve en dogru kararıymısAmeliyat sonrası sürecimde çok rahat geçti, beni hiç yalnız bırakmadılar. Ne şanslıyız ki, ülkemiz sizin gibi başarılı bir cerraha sahip, iyi ki varsınız

• V

Muhammet hocam inanılmaz titiz ve basarılı bir doktor. 6 ay önce rinoplasti oldum.İnanılmaz güzel bir operasyon süreci gecirdim.Sonuc mükemmel.