Hakkımda
Dt. Muhammet Sait Onay, Aydın'da hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Bilinen Diller
- İngilizce
Diş Hekimi Randevusu
Kurtuluş mah. Adnan Menderse Bulvarı No:52 Şahanlar Apt. B Blok Kat:2 Daire :4, Aydın
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Muhammet Sait Onay Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Muhammet Sait Onay Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
34 hasta yorumu
i.....
Temiz hijyenik bir ortamda benim gibi dişçi korkusu olan birisine pozitif yaklaşımı ile tedavimi yaptı. İmplant tedavimi işinin ehli olmasi, bilgisi ile başarılı şekilde tamamladı. Tavsiye ederim.
i̇...m
tertemiz muayenehanesi ile çok güzel bir yer yıllarca dişçi fobim vardı daha önce yaşadığım olumsuz tecrübelerden kaynaklı dişçiye gidemiyordum Muhammet bey bu fobimi yenip yirmilik diş ameliyatımı yaptı elleri çok hafif hiç acı hissetmedim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz doktorum Muhammet beye çok teşekkür ederim
Genç olmasına rağmen kesinlikle işinin uzamanı bir diş hekimi olduğunu düşünüyorum. Daha önce deneyimli olduğunu düşündüğüm farklı bir diş hekimi tarafından 2 kez değiştirilip ama hala düzgün yapılamayan dolgumu Muhammet bey tek seferde halletti. Mevcut kötü dolgularımı düzeltmesi için başka bir diş hekimiyle daha görüşmüştüm ve az kalsın dolguyla kurtarılacak dişe kaplama tedavisi uygulayacaktı.. Tavsiye üzerine Muhammet beyi tercih ettim. İyi ki de kendisini tercih etmişim. Herşey için çok teşekkür ederim. Sevgiler.
z....
Muhammet Said bey çok iyi ve sakin bir hekim.Doktorumu değiştirdiğim için gergindim. Bu gerginliğimi sakinliği ile ortadan kaldırdı. 20 lik diş sebebi ile gittim. Korkumu da işlem bitince yenmiş oldum. Çok çok Memnunum. Diğer işlemler için gitmeye devam edeceğim.
ne....
Genel kontrol ve diş temizliği için gittiğim randevumda gerekli tüm teşhisleri ve bilgilendirmeleri yapıp, tedavimi başarılı bir şekilde sonuçlandıran doktor beye çok teşekkür ederim.
Dis ve dış eti sorunlarıyla ilgili çözüm için gittiğim randevum da gerekli teşhis ve bilgilendirmeler alarak kafamda ki birçok sorunun cevabına ulaşarak muayenehaneden ayrıldım. Bilgi ve ilgisiyle mükemmel bir muayene gerçekleşti. Tüm klinik personeline çok çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek ümidiyle...
mu...r
Diş çekimi için gittim sevgili doktor bey ve asistanına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim
ks...d
Düşen ve hasarlı olan öndış kaplaması yenilendi, ve hasarlı olan kök onarıldı. Çok stresli gittiğim randevudan çok memnun ayrıldım
Diş kintrol ve temizletme için gittik,ilgi,alaka ve beceri çok güzeldi,herşey için çok teşekkürler.
n ...
Ağrıyan bir diş için arkadaş tavsiyesi ile gittim..2 diş kanal tedavisi yapıldı..Tedaviden ve açıklamalı bilgilendirmeden ötürü kendisine teşekkür ediyorum..Kafamda hiç bir soru işaretinin kalmaması beni ayrıca mutlu etti..Basarilar diliyorum..
Hakkımda
Dt. Muhammet Sait Onay, Aydın'da hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi