2010 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldum 2016 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji alanında doktora eğitimini tamamladım. Hastalarıma şuanda Özel Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hizmet vermekteyim.

Fsm Bulvarı Fsm Plaza No:68 Kat:5, Nilüfer, Bursa

• Sigortası olan hastalar

Periodontoloji Randevusu

• G

Harika bir hekim tam anlamıyla işinin uzmanı. Diş gerçekten stresli bir dönem ama doktorun ve ekibinin emeği çok kıymetli şiddetle tavsiyemdir.

• D

Medadent ve Mümin bey ile tanışıklığım diş etlerim ve dişlerimdeki aşırı ağrı sebebiyle başladı.Diş eti tedavim ve 4 dişim için implant yapımı sürecindeyiz.Mümin beyin diş taşı temizliğini gördüğümde,başka yerlerde yaptırdığım temizliğin ne kadar yüzeysel olduğunu anladım.İmplant aşaması ise hiç tahmin etmediğim bir şekilde kolay geçti.Ağrı eşiğim yüksektir ama buradaki en büyük pay Mümin beyin elbette. Tedavilerin aşamaları ile ilgili açıklayıcı anlatımları,işlemler esnasında acı vermemek adına gösterdiği hassasiyet insanı çok rahatlatıyor.Mümin bey gerçekten işinin uzmanı bir hekim.Mükemmel bir ekip çalışması var.Herkes çok ilgili ve güleryüzlü. Ortamda hijyene çok dikkat ediliyor.İnsan, ortam ve hekim açısından kendisini güvende hissedince tedavi süreci çok daha kolay geçiyor.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• Ö

Kendisine eşime implant yaptırmak için gittik. Benim de ihtiyacım vardı; ancak geçmişte yaşadığım bir deneyim yüzünde bir hayli kaygılıydım. Eşime yaptığı operasyonu gördüm- çok hızlıydı- hemen yaptırmaya karar verdim ve nerdeyse hiç acı hissetmedim. Bana karşı çok nazikti, ekibi de güler yüzlüydü.

• Konum: Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant

Mümin Beye diş eti rahatsızlığım için gittim.İlk gidişimdi,henüz müdahale edilmedi ama şikayetim konusunda açık bir şekilde beni bilgilendirdi.Bana güven verdi .önümüzdeki hafta tedavime başlıyorum.

• H

Mümin bey ile diş eti tedavim çok güzel geçti.Operasyonu profesyonel bir şekilde tamamladı. Çok başarılı bir hekim

• Konum: Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Periodontoloji Randevusu

Bir dişim için implant, yirmilik dişlerimin cerrahi çekimi ve dolgu işlemlerim için bir tedavi sürecine başladık. Son derece memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Konum: Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant

Güleryüzlü ve ilgili bir tedavi süreci yaşadım. Diş eti tedavisi çok başarılı geçti.

• T

Bir süredir İstanbulda bulunmamıza rağmen aile olarak Medadente geliyoruz ve takiplerimizi burada yaptırıyoruz. Kızım ve eşimin genel kontrol, diş bakımı ve temizliği işlemleri için geldik. 2 haftalık süreçte ilk işlemler tamamlandı. 2 hafta sonra ikincil kontroller için randevularımızı aldık. Başta Dr. Mümin Yılmaz olmak üzere yakın ilgilerinden dolayı Medadent ailesine teşekkür ediyoruz.

• Konum: Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Randevu

İstanbul’dan tedavi için geldim. Diş hekimi ya da tedavisi konusunda fobim vardı. İlk görüşmemizde ne kadar korksam da emin ellerde olacağımı ve destek göreceğimi hatta anlaşılacağımı hissettim. Tedaviye tek başıma gelebildim. Aynı gün ve aynı anda 5 implant, bir çekim ve iki kaplama takıldı. Doktorum Mümin Bey tek kelimeyle harika bir doktor. Başarılarının artarak devamını diliyorum. Saygılar.

• F

Mümin beye 20 lik dişimi çektirdim, koltuğa çok korkarak ve stresli oturmama rağmen çok rahat bir süreç yaşadım. Doktor bey çok profesyoneldi. Kendisine teşekkür ederim