Varlık Mahallesi Halil Sezai Erkut Caddesi No:5, Yenimahalle

Murat Danışman
Ankara Etlik Şehir Hastanesi

Varlık Mahallesi Halil Sezai Erkut Caddesi No:5, Yenimahalle 06170

Görüşler

Bilgisi, ilgisi ve nezaketi ile bize detaylı açıklamalarda bulundu ve tedavi sürecini takip etti. Bu dönemde bu şekilde özveriyle görevini yapan birine rastladığım icin mutluyum.

• I

İlgili güler yüzlüydü. En önemlisi doğru tanı doğru tedavi aldığımız hizmetten çok memnun kaldık.

• N

Doç Dr murat danışman demek başarı ve güven demek .ayak bileği kırığı nedeniyle başvurduğumuz süreçte doktorumuzun ilgisi, yaklaşımı ve tecrübesinden gerçekten çok memnun kaldık. Özellikle hem açıklayıcı konuşması hem de güven veren tavrı sayesinde içim çok rahat bir süreç geçirdim. İşini titizlikle yapan, alanında oldukça uzman ve hastasına değer veren bir doktor olduğunu düşünüyorum. Emekleri ve ilgisinden cok memnun kaldım

• F

Çocuğumuzun kalçasındaki problemi, daha önce gittiğimiz farklı radyologlar fark edememişken, doktorumuzun dikkati ve uzmanlığı sayesinde teşhis edebildik. Mesleki tecrübesi ve detaylara verdiği önem sayesinde doğru tedavi sürecine vakit kaybetmeden başlayabildik. Kendisine titiz yaklaşımı ve ailemize verdiği güven için ne kadar minnettar olsak az. Alanında gerçekten fark yaratan, çok kıymetli bir hekim.

• Ankara Etlik Şehir Hastanesi Diğer  •

• G

Etlik Sehir Hastanesi'nde bebegimin 3 aylık kalça USGsi çekildi. Radyolojide sol 62 sağ 60 ölçüldü(bu ölçümler normalmiş) ama doktor ultrasondakilerin ölçümlerine güvenmiyorum diyip kendi ekranindan cekilmis usg görüntüsüne bakarak "Bu 57den fazla değil" seklinde teshis koydu "fazla da vaktiniz yok" diyerek pavlik bandaj tedavisi önerdi. Bu ikilemli sonucu sorgularken (tabiiki gereksiz yere 45 gün 24saat takmak istemiyoruz normal olarak) "Bahane arama annesi" şeklinde yüzeysel cevaplar verdi. Üslubu ve yaklaşımı ikna etmediğinden tekrar muayene yaptırıp ölçüm yaptırdık ve sonuç çıktı. Kendisi yüzünden gereksiz bir uygulama yapacaktık bebeğimize, biraz özen ve nezaket lütfen.

• Ankara Etlik Şehir Hastanesi Diğer  •