Pursaklar, Ortopedi Ve Travmatoloji

Uygun olan doktor/uzmanlar

Bu doktor/uzmanlar Pursaklar, Ankara aramanıza yakın bölgelerde bulunuyor.

Pursaklar, Ankara bölgesine yakın uzmanlar

Bölgenizdeki diğer uzmanlar

Şu anda boş yerleri yok. Yeni açılışlar için daha sonra tekrar kontrol edin.

• Özel Sanatoryum Tıp Merkezi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Sanatoryum Cad.No:119 Çiçeçekli Mah., Ankara Harita

Özel Sanatoryum Tıp Merkezi

• Op. Dr. Mert Karaduman

Ortopedi ve travmatoloji, El cerrahisi

Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25, Ankara Harita

• Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25, Ankara Harita

• A Life Hospital Kuzey Ankara

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar Harita

A Life Hospital Kuzey Ankara

• Ass. Dr. Caner Okkaoğlu

Ortopedi ve travmatoloji

Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25, Ankara Harita

Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Sanatoryum Cad. Pınarbaşı Mah. Ardahan Sok. No: 25 Pınarbaşı/Keçiören/ANKARA, Ankara Harita

• Dr. Emrah Ceviz

Ortopedi ve travmatoloji

Osmangazi Mah. Atlılar Sok., Ankara Harita

Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi

• Sanatoryum Cad. Pınarbaşı Mah. Ardahan Sok. No: 25 Pınarbaşı/Keçiören/ANKARA, Harita

• Mimar Sinan Mahallesi Çağatay Caddesi No: 39, Pursaklar Harita

• Fatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar Harita

A Life Hospital Kuzey Ankara

• Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazla

Pınarbaşı Mah. Sanatoryum Cad. Ardahan Sok. No:25, Keçiören Harita

• Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi

Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazla

Osmangazi Mah. Atlılar Sok., Ankara Harita

Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi