Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
T
t.....
Bypass sonrası kontrol için görürdüm babamı. Ilgisi önerileri saygısı her tavrı o kadar iyidi ki kendimde sorun olsa Murat Bey'e giderim. ALLAH razı olsun kendisinden. Çok memnun kaldık biz ve kesinlikle önereceğim isim kendisi.
• başka bir yer • Diğer •
ay...a
Tek kelime ile muhteşem bir doktor...75 yaşindaki annemi..böylesi hastanelere ulaşılamayan günlerde...anjuyaya alip gerekli müdahaleyi gerceklestirmeseydi...çok kötü seyler yaşayabilirdik..Murat hocam...bizim kanatsız meleğimiz ve şansimiz oldu.Ve kendilerine minnettarız...
• Doktor muayenehanesi • Diğer •
Murat Güzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Güzel, Genel Cerrahi.
Murat Güzel adresi nerede?Murat Güzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Güzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Güzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Güzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Güzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Güzel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Güzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Güzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar