Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
d.....
Diş çekim operasyonum sırasında hekimin sergilediği sert ve kaba tutum nedeniyle çok acılı bir süreç yaşadım. Hastanın acı eşiğine ve psikolojisine dikkat edilmediğini düşünüyorum. Deneyimimden ötürü memnuniyetsizliğimi belirtmek isterim.
• • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Murat Şekeroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Şekeroğlu, Diş Hekimi.
Murat Şekeroğlu adresi nerede?Murat Şekeroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kilis
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Şekeroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Şekeroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Şekeroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Şekeroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Şekeroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Şekeroğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Murat Şekeroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kilis civarındaki ilçelerden bazıları