Dr.Dt.Murat Selek Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı ORTODONTİ UZMANLIĞI eğitimi (2000-2005) aldı.Murat Selek Muayenehanesinde hizmet vermekteyım

Murat Selek Muayenehanesi

Konak mah. 1.Badem Sok. Lotus Plaza A Blok Kat:5 No:64 Nilüfer/Bursa, Nilüfer, Bursa 16265

• Sigortası olan hastalar

Ortodonti Randevusu

Makaleler

• Y

Tel tedavisi için başvurdum. Doktor gayet güzel. Tedavim güzel geçiyor. Kendimi mutlu hissediyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Murat Bey iyi bir doktor. Ne yapmam gerektiğini bütün kurallarıyla bana anlattı, ben de kurallara uyuyorum.

• B

Dr. Murat Selek'e ortodonti (tel) tedavisi için başvurdum. Oldukça ilgili, güven veren, sempatik, alanında başarılı bir doktor. Tavsiye ederim.

•  •

Verdiği hizmetten dolayı çok memnun kaldık. Kızımın ortodonti tedavisi başladı. Başarılı bir doktor. Kızımın korkuları vardı, fakat doktor korkularını yendi. Hiçbir problem yaşamadan sürece devam ediyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum, herkese tavsiye ederim.

•  •

Kızımın diş tel tedavisi için başvurduk. Tedavimiz güzel geçiyor, memnunuz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık. İlgili ve alakalı bir doktor. Kızım severek gidiyor, hiç korkmuyor.

• Ü

Diş teli için başvurdum. Tedavime başladık. 5 ay içinde güzel sonuçlar elde ettik. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulundu. Murat Bey sakin, naif, huzur veren bir insan. Tedirgin olduğum bir süreçte beni rahatlattı.

• Ö

Ortodonti tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Dişlerime tel takıldı, tedavim devam ediyor. Her aradığımda asistanına ulaşabiliyorum. Murat Bey'den çok memnunum. Gayet efendi bir doktor.

•  •

Diş teli tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Tedavim güzel geçiyor şu an için bir sıkıntım yok. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarda bulunuyor. İlgili ve alakalı bir doktor, memnunum kendisinden.

Dr. Dt. Murat Selek

Sizleri memnun etmek bizleri de çok mutlu ediyor.Teşekkür ederiz.

Diş plağı için başvurdum. Muayene sonrasında plak takıldı, tedavim devam ediyor. Kısa sürede olumlu sonuçlar aldım. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum. Her şeyden memnunum ama randevudan bir gün önce hatırlatma durumu yok. Bu durum olsa her şey daha iyi olur.

Dr. Dt. Murat Selek

Nazik yorumunuz için teşekkür ederim.

• G

Merhaba, bundan 10 sene önce yaptırdığım ve 2 yıla yakın süren diş teli tedavim sonrasında bugün muayeneye geldiğim bir ortodontist hekimden öğrendim ki tedavim hiçbir işe yaramamış dişlerim tam oturmuyormuş hatta ön orta dişlerim bile alt üst olarak aynı hizada değilmiş ve bunu düzeltmek için 2 yıl tekrar tedavi olmam gerekiyormuş. 2 yıl süren bir tedavinin hiç uğruna olması, bu zamanın geri getirilemeyecek olması ve sürecin ne kadar zahmetli bir süreç olduğunu bildiğim için yorum bırakmak bilgi vermek istedim.

• Murat Selek Muayenehanesi Ortodontik Tedavi  •

• G

Murat Bey'den memnunum. Birkaç aydır zaten geliyoruz. Kızımla da ilgileniyor. Herkese orayı öneriyorum. Kızıma diş teli takıldı. Şu anda tedavisi devam ediyor. Ağrı, sızı falan yaşamıyor. Sürecimiz iyi gidiyor. Üst çenesine tel takıldı, düzeldiği zaman alt çenesine de takılacak. Murat Bey'in ilgisinden ve alakasından memnunuz.

Dr. Dt. Murat Selek

Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.Sizleri memnun etmek bizleri de çok mutlu ediyor.