Ankara
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
a....k
Hemoroid şikayetiyle gittiğimde çok tedirgindim bu muayeneyi olmak hiç kolay değildi ama esprili ve babacan tavrıyla beni çok rahatlattı. İlk muayenede teşhisi koyup operasyon önerdi detaylı açıklamalarıyla tecrübesine güvendim hemen ertesi gün beni ameliyata aldı. Nasıl geçti anlamadım bile aynı günde taburcu oldum. İyiki de olmuşum, güler yüzlü ekibine ve kendine çok teşekkür ediyorum, sevgiler saygılar
• başka bir yer • Diğer •
Murat Temraz Urlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Temraz Urlu, Genel Cerrahi.
Murat Temraz Urlu adresi nerede?Murat Temraz Urlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Temraz Urlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Temraz Urlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Temraz Urlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Temraz Urlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Temraz Urlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Genel Cerrahlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar