Amniosentez +2 daha fazla
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Preoperatif Değerlendirme +2 daha fazla
Amniosentez
Hakkımda
Prof. Dr. Murat YAYLA, 1958 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk öğrenimini 1969 yılında İlhami Ahmed Örnekal İlkokulu’nda, orta öğrenimini ise 1977 yıl...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Galatasaray Lisesi (1969- 1977)
- İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (1977-1983)
- İstanbul Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (1985-1990)
Bilinen Diller
Fransızca, İngilizceHizmetler
4 Boyutlu Renkli Doppler İkinci Düzey Ultrasonografi
Amniosentez
Preoperatif Değerlendirme
23 hasta yorumu
a....e
Harika bir dr. Mükemmel insan. Herkese tavsiye ederim.detaylı ultrason için gittim ve çok memnun kaldım
g....g
Ayrıntılı ultrason için hekimimin yönlendirmesiyle kendisine başvurdum. NTD yüksek çıkmıştı ve çok endişeli gitmiştim. Fakat Murat bey ilgisi alakası ve ayrıntılı açıklamalarıyla beni çok rahatlattı. Çok teşekkürler
ay...a
Prof.Dr. Murat beyi iyiki tanımışız. İçimizde olan bütün endişeyi ve soru işaretleri hepsine cevap bulduk.Daha önceki başka doktorlar tarafından verilmiş raporlarımızı tek tek inceledi, sorduğumuz bütün sorularımızı en açık şekilde cevapladı. Doktor bey ile tam 3saat sürdü muayene. Mesleğinin hakkını sonuna kadar fazlasıyla veren nadir doktorlardan bir tanesi. Böyle kıymetli doktorların dk altına değer. Bize ayırdığı zaman için çok teşekkür ediyoruz ve sağlıklı uzun yıllar çalışmasını diliyoruz.
i....g
Murat Bey ile hamileliğimdeki detaylı ultrason muayenesi sebebiyle tanıştım. Tum detaylari aciklayan, sabırla sorularınıza yanıt veren bir doktor. İcinizi rahatlatan bir uslubu var. İyi ki hamilelik takibimi yapan doktorum tavsiye etmis de Murat Bey ile tanışmışım.
Kardeşimin tavsiyesiyle Murat Beyle tanıştık. Bugün üçüncü muayenem gerçekleşti. Her çıkışımda iyi ki buraya gelmişim dedirten kalitede ilgi alaka görüyorum. Çok detaycı bir doktor hiç bir ayrıntıyı atlamamaya çalışıyor sadece muayene etmekle kalmayıp aynı zamanda beslenme de dahil her konuda gerekli bilgilendirmeleri yapıyor. Şimdiye kadar çok memnunum Sonuna kadar bu şekilde sürmesini ümit ediyorum Doğumdan sonra tekrar görüş bildiririm mutlaka Kesinlikle tavsiye ederim
z....k
İyi ki hamileliğim de ayrıntılı usg icin ona gitmişim
Bilgisi, tecrübesi ve etik kişiliği ile herkese gözüm kapalı öneririm; Kadıköy Acıbadem de de çalışıyor.
se...z
10 yıl önce başka bir doktor tarafından yapılan ikili test sonucunda 50 de 1 ihtimal down sendrom riski olduğu söylendiğinden hocamıza gittik ve doğru tetkikleri ile bebeğimizi sıkıntısız sağlıkla kucağımıza aldık.İkinci bebeğimde de tek adresimiz kendisiydi.Sadece harika bir doktor değil önce çok iyi bir “insan” tanıdığımız için çok mutluyuz.
el...i
Bebeğimde vsd tespit edilmesi nedeniyle saygıdeğer hocama başvurduğumuzda çok kötü durumdaydım, hüngür hüngür ağlayarak girdiğim muayenehaneden gülerek çıktık. Kendisi hem insan hem hekim olarak çok değerli birisi, karşısındaki insanın gebe olduğunu unutmadan empati ve anlayışla yaklaşıyor. Sabırla tüm sorularıma cevap verdi, anksiyeteme yönelik açıklamalarda bulundu. Hatta bebeğimizle ilgili şakalarla bizi güldürmeye çalıştı. Hakkınızı ödeyemem sayın hocam, bizi mutlu ettiğinizin binlerce katı mutlu olmanızı dilerim. Çok sağolun, iyi ki varsınız
k.....
Hocamızın her muayene sonucu, naif anlatımı ile tüm detayları açıklaması aklımızda hiçbir soru işareti kalmadan evimize rahatça dönmemizi sağlıyor. Tiroit problemim olmasına rağmen çok kısa sürede değerlerimin düzene girmesini sağladı.
t.....
2 bebek kaybım oldu, bebeklerdeki anomalileri erken teşhis etti ve uygun tedavide bulundu.Erken teşhisten memnun kaldım.3.deneyimimde bebek sahibi oldum.Murat Bey'in takibiyle şimdi çocuğum var.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Galatasaray Lisesi (1969- 1977)
- İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi (1977-1983)
- İstanbul Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı (1985-1990)
Deneyimler
- Acıbadem Sağlık Grubu - Perinatoloji Yan Dal Uzmanı (2006-2021)
- Nişantaşı JNM Sağlık Hizmetleri - Serbest Hekim (2004-2021)
- Erdem Hastanesi Perinatoloji - Konsültan Hekim (2004-2012)
Bilinen Diller
Fransızca, İngilizceDiğer içerikler
İlgili aramalar
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları