Celal Bayar Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olan Musa Yeşil mesleki yaşamı boyunca evde fizik tedavi, kişiye özel egzersiz programları, tıbbi ve klasik masaj, akupunkturla zayıflama, andulasyon ve kas-iskelet sistemi rahatsızlıklarının tedavisi gibi alanlarda hizmet vermektedir.

Daha önce Özel Dünyalar ve Aydınlı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde görev almış olup, halen hasta odaklı yaklaşımıyla bireysel tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Osmangazi Mahallesi, Sancaktepe, İstanbul 34656

• Sigortası olan hastalar

Musa Bey'i tavsiye ederim; başarılı işini düzgün yapan birisi. Memnun kaldık; hacamat yaptırmıştık; masaj çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim.

Teşekkürler A.. bey

Kendisini bir arkadaşım tavsiye etti. Boyun ve bel ağrılarım sebebiyle başvurdum. Randevulara vaktinde geldim. Sorunumu tam olarak dinledi. Uyguladığı tedavi etkili oldu. Kendi yapmam gereken hareketleri de gösterdi. Kaçınmam gereken duruş pozisyonlarını ve hareketleri de anlattı. Kendisini tavsiye ederim.

Teşekkürler A.. bey

Musa hocam, sırt ağrılarım için manuel terapi, masaj ve hacamat yaptırdım. Evet çevremde tavsiye ediyorum. Yıllardır tedavi görüyorum.

Teşekkürler S.. bey

• G

Bel ağrım vardı Musa beyle çalışmalardan sonra ağrılarım hafifledi ve boyun duzleşmesi vardı geçti hala devam etmek istiyorum çok memnunum

Teşekkürler

Fzt. Musa Yeşil'e bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım.
    Sırt ve bel ağrılarıyla başvurdum. Kendisi çok ilgili, işini ehliyle yaptığını gördüm. Çevremdekilere tavsiye ettim.

Teşekkürler E.. hocam

• G

Kızım kaza geçirmişti ve geçici bir dönem fizik tedaviye ihtiyacımız vardı. DoktorTakvimi'nden fizyoterapistlere baktım. Yorumlardan Musa hocayı tercih ettim. Saygılı, işini seven ve önem veren, randevu saatlerine zamanında gelen bir uzman. Çevremdekilere de tavsiye ederim.

Fzt. Musa Yeşil

Teşekkürler G... hanım, sizleri tanıdığımdan dolayı memnun oldum

Kendisini arkadaşım önerdi. Hacamat için başvurmuştum, sonrasında akupunktur için de yardımcı oldu. 5 yıldız üzerinden 4 yıldız verdiğimi söyleyebilirim. Eve gelip hizmet vermesi ve dini hassasiyeti olması benim için önemliydi.

Teşekkürler s... kardeşim