Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunuyum. Dt. Mustafa Beytullah Yıldırım olarak, Akgün AVM karşısında bulunan Mia Group Dental Diş Kliniğinde kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.
Hastalarımın ağız ve diş sağlığını korumak ve geliştirmek için titizlikle çalışıyorum. Tedavi sürecinde her zaman hastalarımın rahatını ve memnuniyetini ön planda tutarak, samimi ve güvenilir bir ortam sağlamaya özen gösteriyorum. Sizleri de sağlıklı ve güzel bir gülüş için muayeneme bekliyorum.
- Diş Gıcırdatma
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Mia Group Dental Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Estetik Porselen
Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri
Gömülü Diş Çekimi
Mia Group Dental Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Harika kurum şartları
- Randevuya katılım
f.....
Yaptığı dolgular pütürlü ve sızlıyor .İki kere gittim birçok çelişkili şey söyledi. Hazir uyusturmusken yanındaki üçüncü dise de dolgu yapmak icin yonlendirdi.Ağzımda tampon vardi elimde işaret edebildim olur diye . Konusamayacak bir durumdayken üçüncü diş için inanilmaz indirim yapilarak mantıklı gibi görünen şeyler söyleyerek dolguya yonlendirildim.Yaptigi tüm dişler yani 3 diş asla agrimayan dislerdi. Yapildiktan sonra ise agriyor. açıklik sebebiyle dişlerime yaptığı dolgu sonrası o kadar sızlama var ki tekrar dolguyu çıkarttirip başka bir yerde yaptıracağım . Üstelik ikinci gidişimde bana sormadan diger dördüncü dişe de dolgu sıvama yapmış.
h...
14 yaşındaki kızımın diş tedavisini yapan Dr. Mustafa Beytullah'ın ilgisinden ve yaptığı işlemlerden çok memnun kaldık. Kanal tedavisi ve diş dolgusu uyguladı. Bundan sonraki tedavi süreçlerinde yine kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
m...
Doktorumdan çok memnunum. Korkardım dişçiden, şimdi severek, korkmadan gidiyorum. Çok kibar, nazik, anlayışlı, eli hafif derler ya, öyle; işinin ehli. Diş köprülerimin değişimi, çürük tedavisi, yirmilik çekim, onarım yapılıyor, memnunum. Çevreme de tavsiye ediyorum.
e...
Dr. Mustafa Beytullah Yıldırım'a çevrem tarafından bolca tavsiye edilmesi üzerine internetten araştırma yaparak ulaştım. Diş ağrısı şikayetiyle başvurdum. Tedavi sürecinde doktorum son derece ilgiliydi. Yapılan dolgu işlemi sırasında ve yapıldıktan sonraki süreçte herhangi bir ağrı ya da rahatsızlık verecek bir sıkıntı yaşamadım. Kliniğin genel atmosferi de oldukça temiz ve düzenliydi. Personeller de gayet samimi ve güler yüzlüydü. Tedavi sonucundan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim, çevremdeki insanlara da önermeye devam edeceğim.
I
i...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Diş çekimi ve dolgu işlemlerim vardı, kendisi çok ilgili ve güler yüzlü birisi. Tedavi sürecimden gayet memnun kaldım.
hi...
Harika ilgileniyor her hastasına detaylı ilgi ve alakanız fazlasını gösteriyor hijyen e çok dikkat gosteriyor
bg...k
2 defa diş çektirdim biri 20’lik olduğu halde saniyelik bir işlem ile sonlandırdı Mustafa bey. Çok memnun kaldım tavsiye ederim
ah...i
Mustafa hoca kanal tedavi sürecini iğne fobim olduğu için detaylıca anlattı ve sakin bir şekilde süreci ilerletti başlamadan önce. Başlamaya hazır olduğumdaysa süreç çok hızlı geçti benim için korkusu olanlar için öneririm.
en...m
Gayet duyarlı ve nitelikli bir diş hekimi bizi hiç yormadan memnuniyetinize önem veren bir doktor asistanlarda gayet profesyonel
el...f
Herkesin çekelim dediği dişi büyük bir emek ve çalışma ile kurtardı. Güler yüzlü tutumu ve emekleri için minettarım. Bundan sonraki tek adresim
• Mia Group Dental Diş Kliniği • Diğer •
Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Beytullah Yıldırım, Diş Hekimi. Size Mustafa Beytullah Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, 20'lik Diş Çekimi, Acil Diş Çekimi, Ağız Bakımı Eğitimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları, Diş Hekimi Randevusu, Diş Provası, Diş Sıkma Botoksu, Diş Taşı Temizliği.
Mustafa Beytullah Yıldırım adresi nerede?Mustafa Beytullah Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet, Şht. Korg. Hulusi Sayın Blv. No:65/A Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Beytullah Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Beytullah Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Beytullah Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Beytullah Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Mustafa Beytullah Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Beytullah Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Beytullah Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Anlaşması Yoktur Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.