- Diş Gıcırdatma
Cumhuriyet Mahallesi Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi, 65/A, Elazığ 23190
Cumhuriyet Mahallesi Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi, Elazığ
Mia Group Dental Diş Kliniği
bg...k
2 defa diş çektirdim biri 20’lik olduğu halde saniyelik bir işlem ile sonlandırdı Mustafa bey. Çok memnun kaldım tavsiye ederim
ah...i
Mustafa hoca kanal tedavi sürecini iğne fobim olduğu için detaylıca anlattı ve sakin bir şekilde süreci ilerletti başlamadan önce. Başlamaya hazır olduğumdaysa süreç çok hızlı geçti benim için korkusu olanlar için öneririm.
en...m
Gayet duyarlı ve nitelikli bir diş hekimi bizi hiç yormadan memnuniyetinize önem veren bir doktor asistanlarda gayet profesyonel
el...f
Herkesin çekelim dediği dişi büyük bir emek ve çalışma ile kurtardı. Güler yüzlü tutumu ve emekleri için minettarım. Bundan sonraki tek adresim
Ö
ö....v
Kanal tedavisi, diş çekimi ve plak tedavisi için başvurdum. Tedavim gayet verimli geçiyor. Her seferinde ilgileniyor. Hiçbir sorun yaşamadım, her aradığımda ulaşabiliyorum. Ben gayet kendisinden memnunum. Beni hiç mağdur etmedi, hep yardımcı oldu.
Y
y....e
Ailecek kendisiyle gidiyoruz. Ben kendisine dolgu yaptırdım. Tedavim iyi geçti. Güler yüzle karşılandım. Eşime kanal tedavisi ve dolgu yapıldı. Çocuğumun süt dişlerinin çekimini gerçekleştirdi. Hepimiz kendisinden memnunuz.
m....a
Diş çekimi için tavsiye üzerine başvurdum. Yaptığı işlemde hiçbir sorun yaşamadım. Çok memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kendileri de randevu için arıyorlar. Mustafa Bey çok kibar ve ilgili bir uzman.
s....c
İmplant, zirkonyum ve kanal tedavi işlemlerini yaptırdım. Tedavim çok güzel geçti. Hiçbir problem yaşamadım. Ağrılarım geçti, yemek yemeye başladım. Bana düzenli randevu verdiler, gidip orada beklemedim. İlgililer, memnun kaldım, herkese tavsiye ederim. Kliniği temiz ve hijyenik, ben önce buna bakarım, bu da kendisinde mevcut.
hü...
Polikliniğine gittiğim zaman Mustafa Bey'le görüşme sağladım. Kendisi işini hakkıyla yapan bir diş hekimi, Dolgu, kanal tedavisi ve diş çekimi yaptırdım. İkisinden de memnunum.
• Özel Dentmaster Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği • Kanal Tedavisi •
Genel olarak çok ilgililerdi. Ne istediysem gerçekten istediğim gibi oldu. Kaplamam vardı, altında çürük oluşmuştu, söküldü temizlendi ve tekrardan takıldı. Çok büyük ağrıyla gitmiştim, bana çok büyük yardımcı oldular. Genel olarak çok memnun kaldım.
Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Beytullah Yıldırım, Diş Hekimi. Size Mustafa Beytullah Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mustafa Beytullah Yıldırım adresi nerede?Mustafa Beytullah Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Şehit Korgeneral Hulusi Sayın Caddesi Elazığ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Beytullah Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Beytullah Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Beytullah Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Beytullah Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Mustafa Beytullah Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.