Prof. Dr. Mustafa Çetin

Kardiyoloji · Daha fazla

Şehitkamil 1 adres

Prof. Dr. Mustafa ÇETİN , Kardiyoloji Uzmanı olarak SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde görev almaktadır.

Prof. Dr. Mustafa Çetin, 1981 yılında Gaziantep’in Nizip ilçesinde doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini Nizip’te tamamladıktan sonra 1998 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimine başlamış, 2004 yılında mezun olmuştur. Aynı yıl Tıpta Uzmanlık Sınavı’nda Türkiye 2’nciliği derecesiyle Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’nde uzmanlık eğitimine başlamış, 2010 yılında Kardiyoloji Uzmanı unvanını almıştır.

Zorunlu hizmetini 2010–2012 yılları arasında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Prof. Dr. Çetin, 2012 yılında Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır. 2015 yılında doçentlik unvanını alan Çetin, 2016–2017 yılları arasında Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmıştır.

Halen SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Mustafa Çetin, Ocak 2018 tarihinden itibaren SANKO Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Kliniği’nde hasta kabulüne devam etmektedir.

Prof. Dr. Çetin’in ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayımlanmış çok sayıda makalesi ve akademik çalışması bulunmaktadır.

Yetişkin

Kardiyoloji Randevusu

Makaleler

• C

Öncelikle Gaziantep böyle bi hekim/ e sahip olduğu için çok şanslı, Bende taşkardi oluyordu mustafa hocamla tanıştım muayene etti tedavi yöntemini anlattı. Allah razı olsun kendisinden başarılı bir ablasyon tedavisiyle beni sağlığıma kavuşturdu Alanın da çok başarılı ve bir o kadar da güler yüzlü cana yakın psikolojik olarak zaten moral verip en iyi şekilde hastalarını memnun eden İşinin ehli mükemmel bir insan
    Allah razı olsun mustafa hocadan
    Böyle insanlarin kıymetini bilmeliyiz
    Allah böyle hocalarımıza güç kuvvet sağlık versin. Saygilarimla Ellerinizden öperim hocam
    Baraklı Cuma öztürkmen

• başka bir yer Sağlık problemi  •

yeni başladım ama ilgilenmesi tanıları iyi

•  •

ben hastası sadullah bıyık sana allah sağlık sihat versın sen var ol hocam çok teşekkur edıyorum şahsına saaygılarımı sunarım hocam

•  •