- Boyun Fıtığı
- Omuz Ağrısı
- Diz Ağrısı
- Kireçlenme
- Sigortası olan hastalar
Mustafa Hocaya bel fıtığı şikayetiyle gittim. Gerek manuel terapi gerekse pilates seanslarının çok etkisini gördüm. İki ayın sonunda ağrılarım azaldı neredeyse sıfırlandı. Bilgisi, iş ahlakı, güleryüzlülüğü, hastalarına gösterdiği ilgi ve özen için teşekkür ediyorum.
• Özel Ortadoğu Hastanesi, Fizyoterapist Mustafa Çevik • Manuel Terapi •
C
c.....
Mustafa hocaya bel ağrısı şikayetiyle başvurdum. Uzun yıllardır geçmeyen ağrılarımı 7 seans sonunda sıfırladı. Bu süreçte güler yüzlü ve bilgilendirici tutumuyla daima güzel vakit geçirmemi sağladı. Ellerinize sağlık hocam
• Özel Ortadoğu Hastanesi, Fizyoterapist Mustafa Çevik • •
ci...k
Bedensel engelliyim bacaklarımda ilk başta az da olsa hareket ve his vardı ama Mustafa hocamla bunu çok iyi geliştirdik şuan basma hareketlerim olsun his olsun gayet iyi durumda ve seans esnasında çok keyifli bir vakit geçiyor iletişimi süper vaktiniz olduğunda olmasa bile vakit ayırıp seanlarına katılmanızı tavsiye ederim ki diğer seanslarına siz kendi istekleriniz gideceksiniz
• başka bir yer • Diğer •
Mustafa Çevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Çevik, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon.
Mustafa Çevik adresi nerede?Mustafa Çevik adresini belirtmedi. Mustafa Çevik yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Mustafa Çevik adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Çevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Çevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Çevik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Çevik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mustafa Çevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Çevik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Çevik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Çevik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mustafa Çevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Çevik hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Çevik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.