PSİKİYATRİST / PSİKOTERAPİST UZMAN DOKTOR MUSTAFA GÜRCAN ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU. PSİKİYATRİ UZMANLIK EĞİTİMİNİ İZMİR ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANE BUGÜNKÜ ADIYLA KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ PSİKİYATRİ KLİNİĞİNDE VE ROTASYON ÇOCUK PSİKİYATRİSİNİ EGE ÜNİVERSİTESİNDE TAMAMLAYARAK RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI OLDU.

İZMİR HALİME ODAĞ PSİKANALİZ VE PSİKOTERAPİ DERNEĞİNDE 5 YIL DOÇ.DR. CELAL ODAĞ BİREYSEL VE GRUP PSİKANALİTİK PSİKOTERAPİ EĞİTİMİNİ TAMAMLADI.

PSİKİYATRİ KLİNİĞİNDE ALDIĞI UZMANLIK EĞİTİMİNE EK OLARAK CİNSEL İŞLEV BOZUKLUKLARI TERAPİSİ EĞİTİMİ, AİLE TERAPİSİ EĞİTİMİ, BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ EĞİTİMİ ALDI VE DEPRESİF BOZUKLUKLAR VE BİPOLAR BOZUKLUKLAR ÜZERİNE ARAŞTIRMA VE ÇALIŞMALAR YAPTI.

UZMAMLIK EĞİTİMİ SONRASI BATMAN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ, MUĞLA / MİLAS DEVLET HASTANESİ VE ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİNDE PSİKİYATRİ UZMANI OLARAK ÇALIŞTI. ESKİŞEHİR ŞEHİR HASTANESİNDE YGAP YÜKSEK GÜVENLİKLİ ADLİ PSİKİYATRİ HASTANESİNİ KURDU VE TÜRKİYE ADLİ PSİKİYATRİ ÇALIŞMALARINDA YER ALDI.

HALEN HOŞNUDİYE MAH. DOKTORLAR CAD. İSMET İNÖNÜ-1 BULVARI GÜÇLÜKOÇ APT. NO:68 KAT:2 D:8 TEPEBAŞI ESKİŞEHİR ( DOKTORLARLAR CADDESİ KANATLI AVM VE ACIKTIM CAFE KARŞISI ) ADRESİNDEKİ ÖZEL MUAYENEHANESİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.

UYGULADIĞI TERAPİLER:

ÜSTÜN İNSAN TERAPİSİ

GRUP PSİKOTERAPİSİ

Psikiyatri Randevusu

Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Muayenehanesi

Hoşnudiye Mah. Doktorlar Cad. İsmet İnönü-1 Bulvarı No:68 Daire: 8, Tepebaşı 26130

Mustafa Bey'e depresyon tedavisi için başvurdum. Son derece memnunum; hem etik hem de yaklaşımı mükemmeldi. Kendisini tavsiye ederim.

•  •

Panik atak için başvurdum. 9-10 seans gittim. Online üzerinden de katıldım. 2018 yılından beri panik atak yaşıyorum. Son 4 aydır artık iyileştiğimi görüp biliyorum. İlaç tedavisi şeklinde ilerliyorum. Mustafa Bey, Türkiye'de hangi şehirde klinik açarsa açsın, ayda bir kez gidip görüşürüm. O kadar memnun olduğum bir doktor. Bu konuda şanslı olduğumu hissediyorum. Seanslardan verim aldım. Gerçekten yıllar sonra nefes alabildiğimi hissettim; bu süper bir şey.

•  •

Eskişehir e daha onceden katkısı ıolmuş (sehır hastenesi Yegap kurucusu) ve şimdide devam eden doktorum Mustafa Gürcan tecrubesıyle dogru bır tespitte bulunup hastalığımın teshis edip stresten kurtulmama ve bu zorlu surecı geçiş sürecinde etkili bir sebep olmuştur.

• Uzm. Dr. Mustafa Gürcan Muayenehanesi Diğer  •

• Hocam merhabalar beni tanımazsınız fakat ben sizi çok iyi tanıyorum batman devlet hastanesi hastanızdım 8 yaşındayım bana bir resim çizdirmiştiniz hatırladınızmı şuan 19 yaşında lise öğrencisiyim hayatımda gördüğüm hastanın arkadaşı ve arkadaşça bir doktor, sizlere soru yöneltmek isterdim rahatsızlığım hakkında lakin kişisel olarak ulaşabilecek adres bulamadım sağlıkcakla kalın...