Ağrı Patnos Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetini tamamladıktan sonra Antalya Kepez Devlet Hastanesi'nde çalışmıştır. Şu an Medstar Topçular Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Gebelik takibi, doğum, genital estetik ve kozmotoloji (vajinal düzeltme), cinsel terapi (vajinismus tedavisi), ürojinekoloji ( idrar kaçırma ameliyatları ) ve laparoskopik (kapalı) jinekolojik cerrahiler ile ilgilenmektedir.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Histerosalpingografi (HSG)
Hpv Testi
Kadın Genital Kanser Taramaları
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Ektopik Gebelik Ameliyatı
Sezeryan Doğum
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Vajina Estetiği
İdrar Kaçırma Ameliyatı
e....a
Mustafa Hocam ın yanından hiç mutsuz ayrıldığımız olmamıştır hamilelik zaten çok sıkıntılı ve stresli bir süreç özellikle ilk 3 ayımız sayesinde çok rahat geçti.Şu an 19.haftadayız umarım her şey daha güzel olur.
b....e
Çok bilgili, hastayı rahatlatan bir doktor. Korkularımı anlayıp beni cesaretlendirdi. Bundan sonra doktorumu buldum
Y
y....y
Hocamı şuana kadar 4 kez ziyaret ettim sakin ve bilgili oluşu bana güven verdi, her ziyaretimde muayeneyi detaylı ve açıklayıcı şekilde yaptı
d....a
Sürecin başından sonuna kadar bütün sorunlarımı dinledi.En iyi çözümleri sundu.Profesyonelliği sayesinde operasyonuma çok iyi hazırlandık ve başarılı geçti.
• Özel Medstar Topçular Hastanesi • Randevu •
Op. Dr. Mustafa Sağlam
Merhaba, memnuniyetiniz bizim için çok önemli. Teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
ed...a
Mustafa hocama bir başka doktor tanıdığımızın yönlendirmesi ile gittim karşılaması nezaketi ayrıntılı dinlemesi değerlendirmesi tedavimi aşama aşama yapacaklarımızı anlattı ve zaten yaklaşımıyla emin ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz. Sonrasında planlanan histereskopi ameliyatımı oldum şimdi iyileşme sürecindeyim. Yolunuz açık olsun hocam.
• Özel Medstar Topçular Hastanesi • Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi) •
mi...
Mustafa Beye hamilelik sürecimde tavsiye üzerine başvurdum ve ilk muayenemde çok memnun kalıp devam etme kararı aldım. Hamileliğim boyunca süreç memnuniyetle geçti. Sürekli güler yüzlü ve rahatlatıcı hitabıyla hamileliğimin güzel geçmesi için elinden gelenin fazlasını yaptı. Aklıma takılan soruları gerek yüz yüze gerek telefondan itina ile cevapladı kafamda hiç bir soru işareti kalmadı. çok ilgili alakalı mesleğini severek yapan bir doktor. Biz çok memnun kaldık
Op. Dr. Mustafa Sağlam
İyi ki Mustafa Sağlam demekten başka bir şey aklıma gelmiyor gerçekten. Her anı ile destekçimizdi ve sayesinde çok sakince doğum yaptım. Kısacası mükemmel bir doktor
a....d
Hayatımızın en telaşlı dönemlerini bize çok mutlu bir şekilde atlattırdığı, Bizi küçük mucizemize sağlıkla kavuşturduğu için bu uzun yolculukta her zaman iyiki dediğimiz doktorumuz mustafa bey olduğu için çok şanslı hissettik. Doğru kararları vermemizi sağladı , bizimle çok samimi ve içten ilgilendi. Onun sayesinde bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldık.
• Özel Medstar Topçular Hastanesi • Sezeryan Doğum •
Ş
şe...
Şuanda gebelik sürecindeyim. Mustafa hocayı araştırmalarım sonucu buldum ve iyiki bulmuşum. Mustafa hocayı çok sevdim. Çok güzel bilgilendiriyor sakin sakin konuşması da benim içimi de ferahlatıyor. Çünkü ilk iki randevum devlette oldu ve hep kötü davrandılar ilgi sıfır. Gebeliğimin sonuna kadar Mustafa hocayla devam edeceğim inşallah
ha...n
Mustafa hoca işinde çok başaralı,güleryüzlü güven veren bir doktor. Hamilelik sürecimde çok yardımcı oldu iyi ki tanıdım
Op. Dr. Mustafa Sağlam
Mustafa Sağlam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Sağlam, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mustafa Sağlam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi.
Mustafa Sağlam adresi nerede?Mustafa Sağlam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tarım Mah. Perge Bulv. No:19 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Sağlam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Sağlam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Sağlam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Sağlam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Sağlam hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Sağlam ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Sağlam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Sağlam tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Sağlam hakkında ne düşünüyor?Toplam 412 hasta / danışan, Mustafa Sağlam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları