Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa 45040
b....a
Doktorumuz Mustafa sevindi annemin 2 diz ameliyatını yaptı süreç çok güzel ilerliyor çok şanslıyız ki güleryüzlü,ilgili,alakalı mükemmel bi doktor tanıdık Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz .
• Manisa Şehir Hastanesi • Diğer •
fe...n
Dr.Mustafa Bey,annemi dizinden ameliyat yapti,cok basarili,ilgi ve takibi mukemmel herkese tavsiye ederim.Ayrica hms Nilufer hnm ve tum hms coook tesekkur ederim.Akhisar Ferhan Tay Askin
• Manisa Şehir Hastanesi • Diğer •
tu...a
Bugün 6 yaşındaki kızımı götürdüm kolu kırıldı dun.cok ters tavırları ama alçıya da bizzat kendisi aldı.tedavinin ilerleyen safhasında göreceğiz işini güzel yapsın da artık tavrını falan görmüyor gözüm
• Manisa Şehir Hastanesi • Kırık •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
yü...z
Eşimi götürdüm tesadüfen.
hastalara yakınlığı,samimiyeti ve işine sadık olması severek yapması,erkenden
gelip viziteye çıkması benim için yeterli..
artık ısrarla tavsiye edeceğim bir doktor.
meslek hayatında başarılar dilerim...• • •
.....
Şahsen hic memnun kalmadim. Babamla birlikte gittim telefona bakmaktan yuzumuze dahi bakmadi. Agri kesici yazar misiniz demesem onu bile yazmayacakti. Ilgi alakasa sifir.
• • •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
m....3
Super devlet hastanesinde 5yildizli ilgi alaka tedayli muayene ve guler yuzuyle bana derman oldu tesekkurler mustafa bey.
ha...k
Bence mükemmel bir insan kendisi hastalarıyla çok iyi ilgileniyor 10 gün önce ayağımı buktum ve kendisi tedavi etti gerçekten hastaya yaklaşım şekli davranışı çok iyi meslek hayatında başarılar dilerim kendisine
Mustafa Sevindi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Sevindi, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Mustafa Sevindi adresi nerede?Mustafa Sevindi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Sevindi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Sevindi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Sevindi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Sevindi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Sevindi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Sevindi hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mustafa Sevindi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları