Manisa Şehir Hastanesi

Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa 45040

• B

Doktorumuz Mustafa sevindi annemin 2 diz ameliyatını yaptı süreç çok güzel ilerliyor çok şanslıyız ki güleryüzlü,ilgili,alakalı mükemmel bi doktor tanıdık Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyoruz .

• Manisa Şehir Hastanesi Diğer  •

• F

Dr.Mustafa Bey,annemi dizinden ameliyat yapti,cok basarili,ilgi ve takibi mukemmel herkese tavsiye ederim.Ayrica hms Nilufer hnm ve tum hms coook tesekkur ederim.Akhisar Ferhan Tay Askin

• Manisa Şehir Hastanesi Diğer  •

• T

Bugün 6 yaşındaki kızımı götürdüm kolu kırıldı dun.cok ters tavırları ama alçıya da bizzat kendisi aldı.tedavinin ilerleyen safhasında göreceğiz işini güzel yapsın da artık tavrını falan görmüyor gözüm

• Manisa Şehir Hastanesi Kırık  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

• Eşimi götürdüm tesadüfen.
    hastalara yakınlığı,samimiyeti ve işine sadık olması severek yapması,erkenden
    gelip viziteye çıkması benim için yeterli..
    artık ısrarla tavsiye edeceğim bir doktor.
    meslek hayatında başarılar dilerim...

•  •

• Şahsen hic memnun kalmadim. Babamla birlikte gittim telefona bakmaktan yuzumuze dahi bakmadi. Agri kesici yazar misiniz demesem onu bile yazmayacakti. Ilgi alakasa sifir.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Super devlet hastanesinde 5yildizli ilgi alaka tedayli muayene ve guler yuzuyle bana derman oldu tesekkurler mustafa bey.

• H

Bence mükemmel bir insan kendisi hastalarıyla çok iyi ilgileniyor 10 gün önce ayağımı buktum ve kendisi tedavi etti gerçekten hastaya yaklaşım şekli davranışı çok iyi meslek hayatında başarılar dilerim kendisine

Profili düzenle veya yönet