Manisa Şehir Hastanesi
Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa 45040Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
ö.....
Annemi başdönmesi şikayeti için gittik. Şikayetlerini dinleyip beyin tomigrafisi ve renkli damar ultrasonu istedi. Sonuçlar bir hafta kadar sonra çıktıgında randevumuz olmamasına rağmen kayıt actırıp sonuclarınıza baktı. Çok şükür beyin ve damarlarda sorun olmadıgını söyledi. Tansiyon takibi yapmamızı önerdi, sayesinde annemin tansiyon hastası olduğunu farkedip dahiliye muayensine yönlendirildik. Güleryüzü, randevumumuz olmamasına rağmen annemi muayene etmesi ve hastalık konusunda doğru teşhis ve yönlendirmesi nedeniyle cok memnun kaldık.
za...r
Münire Hanımı şiddetle tavsiye ediyorum.Hastaya bakış açısı,sıcakkanlılığı ve pozitif yaklaşımı ile mükemmel bir doktor.
e....t
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor gerek güler yüzü gerek ilgisi gerek samimiyeti ve hastayı rahatlatma potansiyeli sorduğunuz her soruya tek tek özenle cevap vermesi mükemmel
m....y
1 ay önce annemi baş ağrısı nedeniyle muayeneye gittik. Annemden kimlik istedi sonra işi bittikten sonra al şu kimliğini sonra kaybeder benden bulursun diyerek kaba bir üslup kullandı. Bundan dolayı bir daha gitmek istemedik ve mr sonucunu başka bir hekime gösterdik. Asla tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ba...b
25/06/2025 Tarihinde Yücel Özsoy hocamızdan troid ameliyatı oldum. Hocamızın ilgisi ve özverili çalışmalarından dolayı kendisine çok minnettarım . İyi ki varsınız.
fe...m
Annem 74 yaşında romatoid artrit ve kalp hastası kalça kireçlenmesi ile gittik iyi ki gitmişiz harika bir doktor çok ayrıntıcı özenli hastalarına Allah razı olsun annemin total kalça ameliyatı sorunsuz geçti ameliyattan sonra ki süreçte çok başarılı kesinlikle çok başarılı bir doktor Allah ım başarılarını daim etsin güç kuvvet versin.İyi ki varsınız Selçuk Hocam
şe...a
Bayılma şikayeti için doktora başvurduk fakat bize söylediği şey bağırarak epilepsisin bayılırsın her yerde dedi hastanın şikayetini dinlemeden hastanın ses tonunu bastırarak sadece kendisi konuştu hastalığın nasıl geliştiği hakkında soru dahi sormadı bağırarak epilepsisin bayılır kalırsın her yerde dedi şikayetimi dinlemedi nasıl bayıldığım hakkında soru dahi sormadı.Sadece kendisi konuştu muayene süremiz 30 sn gibi bir sürede kovarcasına konuştu asla tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu....
21.01.2025 tarihinde kasık ve göbek fıtığı ameliyatı oldum.Aynı anda iki fıtık hareketimi kısıtlarmı diye korkularım vardı.Yücel bey işinin hakkını veren çok iyi bir doktor ameliyat sonrası hiç sıkıntı çekmeden ayağa kalktım.Baştan sona çok iyi bir süreçti.
i̇...m
Merhaba, ben İbrahim Yağan .Emekli Ögretmenim.
DR. YÜCEL ÖZSOY hocamızla bir buçuk ay önce tanıstık. Bir ay önce Büyük oğlum Ziya Yağan ;safra kesesi ameliyatı oldu. Çok kısa sürede iyileşti. Bir ay sonra 21 Ocak 2025 tarihinde yıllardır ağrısını çektiğim safra kesesi ameliyatımı oldum. Ameliyattan 2 saat sonra ayağa kalktım. "Eli çok hafifmiş " derler ya tam da Yücel Hocayı tarif etmişler. Hiç bir ağrım sızım olmadı. Çok çok memnunum. Elinize emeğinize sağlık. Yücel Hocamın nezdinde ekibine ve hastane hemşire ve personeli ilgi ve alakalı Allah hepinizden razı olsun
se...
1.3.2023 tarihinde tiroid ameliyatı oldum ameliyatım çok iyi geçti sesim hiç kısılmadı ilaçlarımı düzenli kullanıyorum Celalettin hocamın ellerine sağlık iyi ki varsınız ve herkese tavsiye ediyorum
Manisa Şehir Hastanesi, Manisa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Manisa Şehir Hastanesi, Manisa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Radyolog, Nörolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Dermatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Gastroenterolog, Göğüs Cerrahı, Onkolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Mikrobiyolog, Romatolog, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Hematolog, Nükleer Tıp Doktoru.
Manisa Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Manisa Şehir Hastanesi, toplam 266 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi), Septum Perforasyon Onarımı, Robot Destekli Cerrahi, Bademcik Ameliyatı, Geniz Eti Ameliyatı, Odiyometri-Odyometri, Laringoskopi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Orta Kulak Ameliyatı, Apse Insizyonu Ve Drenajı.
Manisa Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Manisa Şehir Hastanesi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Manisa Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Manisa Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Manisa Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Manisa Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Manisa Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar/danışanlar Manisa Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta/danışan, Manisa Şehir Hastanesi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa Şehir Hastanesi nerede?Manisa Şehir Hastanesi adresi Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa şeklindedir.