Çocuk Cerrahisi · Daha fazla

Melikgazi 1 adres

Op. Dr Mustafa Yücel, 2017 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 2023 yılında aynı üniversitenin Çocuk Cerrahisi bölümünde ihtisasını tamamlamıştır. Meslek hayatına 2017’de Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde başlamış, ardından Erciyes Üniversitesi, Kayseri Şehir Hastanesi ve Acıbadem Sağlık Grubu’nda görev yapmıştır. Hipospadias çalıştayı (2018), Neonatal Resüsitasyon Programı (2019) ve Bronkoskopi Kursu (2022) gibi çeşitli mesleki eğitimlere katılarak kendini geliştirmiştir. Şu anda da Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

WhatsApp iletişim 0538 437 12 02

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi

Acıbadem Kayseri Hastanesi

Röportaj

• C

Sünnet öncesi ve sonrası tüm planlamamızda yanımızda olan her an telefonun ucunda ulaşabildiğimiz her sorumuza her endişemize cevap verip evladımızı rahatlıkla teslim ettiğimiz kıymetli hocam tekrardan her sey için çok tesekkürü bir borç biliriz. O kadar rahat geçirdik ki sünnet sürecimizi bin maşallah bir ömür MUSTAFA YÜCEL Hocam dualarımızda olacaksınız.

• Acıbadem Kayseri Hastanesi Sünnet  •

3.5 aylık bebeğimin sünnet sürecini kendisiyle çok güzel geçirdik. Tahmin ettiğimden daha konforlu bir süreç geçirdik.
    Mustafa beyi ve acibademi tüm çevreme öneririm.
    Elinize sağlık

• R

Hocam mesleğini gerçekten çok seviyor. Sünnet için başvurduk kendisine . Aklınızda en ufak bir soru , şüphe bırakmıyor. Güler yüzün ve mesleğe karşı sevgin hiç azalmasın hocam

• Acıbadem Kayseri Hastanesi Sünnet  •

2.5 aylık bebeğimin sünnetini hocamız yaptı süreç çok güzel geçti, kendisi hem detaylı bir şekilde bizi bilgilendirdi hem de acil durumlarda kendisi ile iletişime geçerek süreci tamamladık. Ayrıca sünnet anında bebeğimizin videosunu çekip bizimle paylaşmıştı hocamızın ellerine sağlık.

Op. Dr. Mustafa Yücel

Sürecin bu kadar rahat geçmesine çok sevindim, yorumunuz için teşekkürler.

• H

Mustafa hocama yeğenim inmemiş testis rahatsızlığı ile ameliyat oldu onların tavsiyesi ile bizde 6.5 yaşında oğlumuzu sünnet ettirdik çok ilgilendi ve gerçekten hiç ağrısı olmadı tertemiz sorunsuz bir sünnet oldu.

Op. Dr. Mustafa Yücel

Böyle geri dönüşler bizi çok mutlu ediyor, teşekkür ederim.

• U

Mustafa hoca gerçekten işinin ehli ve pratik.oğluma sünnet yaptırdım hemen bitti ve iyileşme süreci çok hızlı oldu ve işlemden sonrada takibi çok iyi tavsiye ederim herkese

Op. Dr. Mustafa Yücel

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

• C

Mustafa bey 3 hafta önce 2 aylık oğlumuzun sünnet operasyonunu yaptı. Süreç bizim için oldukça kolay geçti. Mustafa bey süreçte kafamızda hiç soru işareti bırakmadan heran her sorumuzu yanıtladı bizi rahatlattı. İyileşme süreci çok hızlı oldu, herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Biz süreçten memnun kaldık.

Op. Dr. Mustafa Yücel

Çok teşekkürler, bebeklerimizde süreç çok hızlı tamamlanıyor.

Mustafa Yücel hocam oğlumun 8 yıl önce hatalı yapılmış sünnetini revize ederek düzelti sıkıntımız gitti inşallah işlem öncesi ve sonrası ilgi ve alakasından çok memnun kaldım

Op. Dr. Mustafa Yücel

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

• Y

mustafa hoca mükemmel bir doktor 40 günlük oğlumun kasık fıtığı ameliyatını ve sünnetini 1saattde yaptı ve süreci baştan sona hiç sıkılmadan her sorduğumda anlattı şuan oğlum iki yaşında hatırlamıyor ve iz falan kalmadı şüphe etmeden mustafa hocama gidin derim gönül rahatlığıyla 10 yıldız olsa 10 verirdim

• başka bir yer Diğer  •

Op. Dr. Mustafa Yücel

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

• Ş

Bebeğim 55 günlük olduğu için aslında korkuyordum sünnet yaptırmak istemiyordum bi yandan gaz sancıları bi yandan sık uyanmaları ama o kadar rahat geçti ki sürecimiz iyiki ertelememiş ve iyiki sizi seçmişiz sünnet sürecini araştıranlar tereddüt etmeden gidebilirsiniz.Zaten bilgi almaya gittiğinizde aklınızdaki bütün sorulara cevap alıyorsunuz.

Op. Dr. Mustafa Yücel

Bunları duymak çok güzel, teşekkür ederim.