Op. Dr Mustafa Yücel, 2017 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 2023 yılında aynı üniversitenin Çocuk Cerrahisi bölümünde ihtisasını tamamlamıştır. Meslek hayatına 2017’de Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde başlamış, ardından Erciyes Üniversitesi, Kayseri Şehir Hastanesi ve Acıbadem Sağlık Grubu’nda görev yapmıştır. Hipospadias çalıştayı (2018), Neonatal Resüsitasyon Programı (2019) ve Bronkoskopi Kursu (2022) gibi çeşitli mesleki eğitimlere katılarak kendini geliştirmiştir. Şu anda da Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
WhatsApp iletişim 0538 437 12 02
Çocuk Cerrahisi Randevusu
Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı
Sünnet
en...
Mustafa Hocaya sünnet için başvurduk. Sünnet süreci ve sonrasında sorularımıza özenle cevapladı. Operasyon sonrası destekleri de devam etti. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Op. Dr. Mustafa Yücel
Bebeklik sünnetinin kolaylığı, özenli aileler ile buluşunca güzel sonuçlar çıkıyor ortaya. Geçmiş olsun
s....a
Yenidoğan bebegimizin kasık fıtığı teşhisinde ve tedavi sürecinde ilgisi ve bilgisiyle hep destek oldu ve bizi bu süreçte çok rahatlattı. Ameliyat sürecinde takibi çok iyiydi her an her sorumuzu detaylıca açıkladı, sürekli kontrolümuzu yapti.Çocuk cerrahı arıyorsanız kesinlikle Mustafa beyi öneririm emin olun pişman olmazsınız.
• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Diğer •
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler
U
u....g
Mustafa Hocam bebeğimizin sünnetini yaptı.Bu süreçte oldukça ilgiliydi,sünnet öncesinde ve sonrasında bütün sorularımızı detaylıca cevaplayarak bizleri rahatlattı :)Hasta takibi ve iletişimi oldukca iyi. Doktorlar icin basit bir islem olan sünnet aileler icin stresli olabiliyor Mustafa Hoca ile bu süreci güzel bir şekilde atlattık.
Op. Dr. Mustafa Yücel
Bebeklik sünnetinin faydalarını beraber yaşadık, güzel düşünceleriniz için teşekkürler.
be...u
Emeklerinize sağlık. İyi ki evladımızı size sünnet ettirdik. Çevremizdekilere de sizi tavsiye edeceğiz inşallah. Allah razı olsun
Op. Dr. Mustafa Yücel
Güzel düşünceleriniz diğer hastalarımız için referans olacaktır, teşekkür ederiz.
T
tu...i
4 aylık oglumun sünnetini mustafa hocam yaptı.Çok fazla araştırma sonucu mustafa hocamı tercih ettik Süreç boyıunca iletişim halindeydik.İyikide tercih etmişiz ilgi ve alakası biz çok mutlu etti.Gönül rahatlığı ile mustafa hocamı tercih edebilirsiniz.
Op. Dr. Mustafa Yücel
Düşünceleriniz bizim için çok değerli, teşekkür ederim. Bebek sünnetinin avantajını hep birlikte yaşadık.
K
kd...c
sayın doktorumuz sünnet sonrası sorduğumuz sorulara hızlı dönüşü, açıklayıcı cevapları var gayet ilgili bir doktor.
Op. Dr. Mustafa Yücel
Yorumunuz diğer hastalarımız için faydalı olacaktır, teşekkür ederiz.
gö...t
3 aylık oğlumun sünnetini yaptı. Bilgili olduğu kadar çok ilgili ve kibar bir doktor.
Op. Dr. Mustafa Yücel
Güzel görüşünüz için teşekkür ederiz.
2 aylık oğlumuzu Mustafa Yücel hocamıza sünnet ettirdik. Her sorumuza hemen ve sabırla cevap verdi. Doktorumuz çok sakindi, bizi rahatlattı. Yara üç günde iyileşti. Her şeyden çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Sünnet •
Op. Dr. Mustafa Yücel
Geçmiş olsun, bebeklik döneminin sünnetteki avantajları ile hızlı bir iyileşme dönemi olmuş. Bu süreç, ilgili ailelerle çok kolay oluyor
Mustafa beye 2 aylık bebeğimizin sünneti için gittik ilgisi ve alakası çok iyiydi e
Whatsap üzerinden yazdığım tüm soruları cevapladı yardımcı oldu gayet ilgili bir doktor• Acıbadem Kayseri Hastanesi • Sünnet •
Op. Dr. Mustafa Yücel
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. Süreci oldukça güzel zamanda tamamladınız
Ö
ön...n
Hocam merhaba. Kayseri sehir hastanesinde bizim oglani da peygamber sünneti ameliyati yapmıştınız. Bizim icin zor bir süreçti her geldiğimizde içimizi rahatllattiniz. Gerek ameliyat sureci gerekse kontrol sürecinde sizden çok çok memnun kaldik. Niğdeden geliyorduk her geldigimizde icimiz ferah sekilde gittik. Ellinize kolunuza sağlık hocam cansiniz
• başka bir yer • Diğer •
Mustafa Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Yücel, Çocuk Cerrahisi. Size Mustafa Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Cerrahisi Randevusu, Sünnet, Hipospadias (Yarım Sünnet) Ameliyatı.
Mustafa Yücel adresi nerede?Mustafa Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyitgazi Mah.No:1/1-A Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mustafa Yücel hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Yücel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Yücel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Mustafa Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mustafa Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Mustafa Yücel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
- Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları