Ankara
C
ca...c
Sırtımdan yağ bezesi aldırdım bin pişman oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum dikişlerin hiçbiri tutmadı dikişleri alırken geri açılabilir die kendi agzi ileede söylüyor dikişleri aldı ve hiç biri tutmamış hepsi açıldı yaklaşık 1.5/2cm boşluk var..kesinlikle kesinlikle tavsiye etmiyorum...
Kayseri devlet hastanesi• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
g....k
Yağ Bezesi aldırmak için kendisine gittim ve operasyonu tamamladı fakat attığı dikişler o kadar estetikten uzaktı ki aylar geçmesine rağmen devasa izler olarak kaldı bu yüzden Muzaffer beyi önermiyorum.
Muzaffer Cankurtaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Cankurtaran, Genel Cerrahi.
Muzaffer Cankurtaran adresi nerede?Muzaffer Cankurtaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Cankurtaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Cankurtaran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Cankurtaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Cankurtaran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Cankurtaran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Cankurtaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muzaffer Cankurtaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.