Konak, Lefkoşe Cd. No: 22, Nilüfer 16110
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
2 gündür İnanılmaz şekilde boyun ve omzumda ağrı vardı. Başımı ve kolumu asla oynatamıyordum. Uyguladığı tedavi ve reçelediği ilaçlar sayesinde sanki o acıları hiç çekmemiş gibiyim. Yanından çıktığım anda başımı oynatabilmeye başladım. Çok bilgili ve yetenekli bir doktor
• Özel Doruk Nilüfer Hastanesi • Diğer •
ar...t
İki gündür ayağımın üzerine basamıyordum. Basacak duruma gelince dr Naci yosunkaya bey gittim.. muayeneden sonra yürü bakalım dedi. Ağrım yarıya inmişti.. ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.. . Çok teşekkür ederim..
• başka bir yer • •
Naci Yosunkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Naci Yosunkaya, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Naci Yosunkaya adresi nerede?Naci Yosunkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Naci Yosunkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Naci Yosunkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Naci Yosunkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Naci Yosunkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Naci Yosunkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Naci Yosunkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Naci Yosunkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları