Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86, İlkadım 55070
i̇....
22 yaşındayım bademciklerim kendimi bildim bileli çok sıkıntılıydı kaç tane şehirde kaç tane doktorla görüştüm hiçbiri ameliyata almak istemedi. Bademciklerimin iltihabı kurumuyordu zor bir ameliyattı. Nail bey 2 sene önce ameliyat etti zorlu ameliyatı sayesinde sağlıkla atlattım. Kendisine çok minnettarım sayesinde yaşam kalitem arttı. Size minnettarım.
• Samsun Gazi Devlet Hastanesi • Diğer •
bi...
Kulağımda ağrı şikayeti ile kendisine danıştım . Kendisi benimle güzelce ilgilendi ve kibar davrandı . Devlet hastanesindeki yoğunluğa rağmen gözlemlediğim kadarıyla hastalarına ilgili davranmaya çalışan bir hekim.
• Samsun Gazi Devlet Hastanesi • Diğer •
me...n
Nail hocam rabbim sizden razı olsun çok iyi ve güler yüzlü hastalarıyla çok iyi ilgileniyor çok memnun kaldım kendisinden bugün 5 yaşında kızımla eşimi muayne etti çok ilgili bir doktor başka doktorlar yüzüne bile bakmadan direk ilaç yazıp yollarken nail hocam tek kelimeyle süper kendisine minnettarız.
Ö
öz...a
Doktor Nail Kaya uzun zaman önce Bademcik ameliyatımı yapmıştı...ozaman Amasya / Merzifonda görevliydi ve bende 12-13 yaşındaydım..şuan bile ondan daha iyi bir doktor tanımyoruım...ameliyatın ardından çok iyi oldum...34 yaşındayım ve arada sırada faranjit olmanın dışında hiçbir problemim yok...Allah sizi korusun Nail amca...
er...n
nail hocam çok harika bir doktordur kendisinden allah razı olsun bundan 3 sene evvel ben ona bademcik ameliyatı oldum çok memnun kaldım önce allahın sonra onun sayesinde iyileştim herkese tavsiye ederim...
Nail Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nail Kaya, Kulak Burun Boğaz.
Nail Kaya adresi nerede?Nail Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nail Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nail Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nail Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nail Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nail Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nail Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nail Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları