Prof. Dr. Nazan Başak Yıldırım özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

• H

İlk doğumumu Nazan hanım yaptırmıştı. İnsanı rahatlatan çok güzel konuşması var. Şimdi de gebeliğim var ve yine önceki gibi çok ilgili ve güler yüzlü

• Prof. Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Gebe Takibi  •

Kiymetli hocamla tavsiye üzerine yolumuz kesişti ben plasenta previa olduğumu öğrenince güvenebileceğim bir doktor arayisindayken arkadasim önerdi iyikide önermiş hocam çok tatlı ilgisi güzel her zaman güler yüzlü karşıladı bizi doğumda basarili geçti çok şükür

• Prof. Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Yüksek Riskli Gebelik Takibi  •

Başak hocam işinin ehli,hiçbir detayı atlamayan Denizli’de bulabileceğiniz en iyi doktorlardan biridir.Çok tatlı,samimi ve içten bir yaklaşımı var.Kendisine çok güveniyorum.Bu 3. gebeliğim ama keşke kendisini daha önce tanısaydım.inşallah bu bebeğimizi de sağlıkla kucagımıza alırız

• Prof. Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Gebe Takibi  •

• F

İlk gebeliğimde plesanta previa sebebiyle kapısını çaldık Nazan hocamın. Kendinden emin tavırlarıyla bilgisiyle bize güven verdi ve kendimizi gözümüz kapalı ona emanet ettik. Allah'ın izniyle de zor bir operasyon sonrası bebeğimizi kucağımıza aldık. İkinci hamileliğimi öğrenir öğrenmez çaldık kapısını 9 ay boyunca ilgiyle takibimizi yaptı ve tam sezeryan planlarımızı yapmıştık ki gece saat 3 te başlayan sancilarla 6da kendisini aradık hiç tereddütsüz hemen gelin hastanede bekliyorum dedi ve yine çok zorlu bı operasyon sonrası tam zamanında müdahaleyle beni ve bebeğimi kurtardı. Her zaman dualarimizda olacak kendisi hakkını ödeyemeyiz. İyiki siz Nazan Hocam, iyiki sizinle kesişti yollarımız...

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Sezeryan Doğum  •

• Ö

Nazan hocama araştırmalarım sonucu labioplasti ameliyatı için gittim hem kendisini hem de ekibi çok ilgiliydi. Detaylı açıklamaları samimiyeti ve tatlı diliyle o kadar iyi bir iletişimi var ki tüm korkumu kaygımı aldı. iyi ki Nazan hocamı tercih etmişim keşke daha önce gitseydim sonuçtan çok memnunum

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Diğer  •

Kadın doğum doktoru pernitalojiye yönlendirince ilk Nazan hocaya gittim.Muayene etti detaylı şekilde.Çok korkuyordum gerçekten destek oldu.Elinden gelen ne varsa yaptı ama bebeğim kistik hgyroma teşhisi konuldu ense kalınlığı beline kadar ilerlemişti.Buna rağmen yine de seçenek sundu.Yapabileceğim testleri söyleri ama bebeği aldırmaktan başka çarem yoktu çünkü hayatla bağdaşmıyordu.Bana ne yapılacağını anlattı dinledi tüm sorularımı yanıtladı.Yanında çalışan hemşire Zeynep de çok iyi biri tüm süreçte yanımdaydı korktum ona sarıldım hiç ayrılmadı başımdan.Eve gittiğimde her şeyi araştırdım.Bebeğimin alınması gerekiyordu.Kürtaj için diğer gün gittim.Beni yine aynı samimiyetle karşıladı Nazan hanım kürtajdan önce korkumu anlayıp elimi tuttu destek oldu bebeğin zaten hayatla bağdaşmadığını yine anlattı.Her aşamada destek aldım.Vakum yöntemiyle kürtaj oldum.Kürtajdan sonra da arayıp sordular.2 gün sonra kontrole çağırdılar.

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Diğer  •

• Ş

Derin endometriozis yaşayan ve bu konuda çok doktor gezen biri olarak söyleyebilirim ki ne yaptığından emin tavırlar ve rahatlatıcı açıklayıcı konuşmalar ile doktor hanım gönlümü kazandı. İyi doktorlarımız iyiki varlar

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Genel Jinekolojik Operasyonlar  •

Nazan hocam çok iyi bir uzman.isinde uzman kişilerden adenom kist ve akabinde granuloza tümör tedavi lerimi 3 sezeryan doğumum olduğu için laparoskopik tedavi etti.kendisini herkese tavsiye ediyorum

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu  •

• N

Uzun bir sürecin bizi beklediğini düşünüp stresli ve korkulu bir aşamadayken Başak hanımın özverisi, güler yüzlü yaklaşımı, her konuda yardımcı olması yanında aynı günde muayneyi yapıp gerekli işlemi belirleyip LEEP KONİZASYON operasyonunu gerçekleştirdi. Korkularımın aksine çok güzel geçti, herkese tavsiye ederim. ..Doktorum Başak hanım için her konuda iyi ki diyorum her sorumu detaylıca cevaplandırdı beni aydınlattı.

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)  •

• O

Nazan Hocamıza gebelik takip amacıyla Uşak' ın Sivaslı ilçesinden gidiyoruz.

Çok iyi bilgilendirme yapan, takip eden, pozitif moral veren bir Doktor. Sürecimiz çok güzel bir şekilde ilerliyor şükürler olsun.

Nazan Hoca; Allah'ın izniyle çok zeki, hasta tecrübe sayısı yüksek, işine devamlı konsantre, her zaman pozitif enerji moral veren, Hacettepe Tıp mezunu, Denizli Pamukkale Üniversitesinde Profesör iken ayrılarak kendi muayenehanesini açmış, çok başarılı bir Doktor.

Nazan Hocamızın başarılarının devamını dileriz, saygılarımızı sunarız.

• Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi Gebe Takibi  •