1975 yılında Adana'da doğdum, 1993' de Adana Anadolu Lisesini, 1999'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim. 1999-2004 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalında uzmanlık eğitimimi aldım. Panik Bozuklukta Yaşam Kalitesi konulu tez çalışmamla eğitimimi tamamladım. Kısa bir süre özel bir hastanede ve Kozan Devlet Hastenesi'nde, 2006-2021 yılları arasında Doktor Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde uzman doktor olarak çalıştım. Aynı hastanede 3 yıl başhekim yardımcığı yaptım. 2021 yılı eylül ayından bu yana kendi muayenehanemde hasta kabulüne başladım.

Uzm.Dr. Nazlı Alcan

Ziyapaşa Blv.Çınarlı Mh. 61027 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A.Blok K:5 İç Kapı No:31, Seyhan, Adana

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

Ziyapaşa Blv.Çınarlı Mh. 61027 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A.Blok K:5 İç Kapı No:31, Adana

Röportaj

• K

2022 yılından beri Dr. Nazlı Alcan’a düzenli olarak muayene oluyorum. Bipolar Bozukluk hastasıyım. hayatımın en zor dönemlerinden geçiyordum; bağımlılıklarla mücadele ederken hastalık yüzünden maddi sorunlar da yaşıyordum. Düzenli terapi ve tedavi sayesinde icralarımı kapattım, hayatımı daha sağlıklı yönetmeye başladım.
    Dr Nazlı Alcan hem mesleki bilgisi hem de yüksek empati gücüyle güven veren, işini ciddiyetle yapan bir hekim. Randevular dakik, muayene ortamı temiz ve düzenli.işini çok ciddiye alıyor. mesleki etik, disiplin ve dakik çalışma konusunda titiz. Bu tavrı olumsuz değil, aksine profesyonelliğinin bir göstergesi. Kırmızı çizgileri net, bu da güven veriyor. Belki iletişimde biraz daha esnek olsa danışan açısından kendini ifade etmek daha da kolay olabilir.Bu hastalıkla mücadele etmek için ben Dr. Nazlı Alcan’la devam edeceğim.

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Bipolar Bozukluk Tedavisi  •

• B

Keşke 5 yıldızdan daha fazlasını verebilsem. Nazlı Alcan benim için muhteşem doktorluğunun yanı sıra aile hayatımdaki sorunlara göre oldukça iyi tavsiyeler veren bir abladır.

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Psikoterapi  •

• T

İyi ki tanışmışız Nazlı Hanımla. O kadar özverili , duyarlı, başarılı ki kendi yolumu bulmamı sağladı. Terapinin en başındaki çekingen halimden kendimi ifade edebilen kişiye dönüşmemi sağladı, kendimle barıştım sayesinde. Kendimi yanında çok rahat ifade edebiliyorum ve asla yargılamadan dinliyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• C

Çok değerli bir rehber oldu bize Nazlı Hanım’ın uzmanlığı. İlişkimizi, sayesinde çok daha sağlıklı bir düzeye taşıdık. Terapinin başından itibaren hissettirdiği profesyonellik ve pozitif tutum ile birçok zorluğu aşabildik. Hem bireysel hem de çift olarak gelişimimizi desteklemiş oldu ve bu çok kıymetli gerçekten…

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Çift Terapisi  •

Bugün bir arkadaş önerisi ile gittik. İlk randevuya göre herşey mükemmeldi. Dr Nazlı hanım da çok iyi geldi. İnşallah tedavinin ilerleyen zamanında da
    görüş bildiririm. Kesinlikle tavsiye ederim. Biz hala tedaviye devam ediyoruz. Çok yol aldığımıza eminiz.

• K

Hayatımda umutların yittiği bir sürecte, 6 ay boyunca tedavilere yanıt vermeyen ruhumu ayağa kaldıran mucizem... Guler yüzü, nazik tavırları, sakin yapısıyla en önemlisi yargılamadan dinlemesi sebebiyle umudum oldu Sayın Nazlı Alcan. Randevu günü içimi bir sevinç kaplıyor desem abartmış olmam.

• N

Nazlı hocamı İnternet üzerindeki yorumlardan keşfettim. Kendisi ile ilgili ilk söyleyebileceğim şey sizi doktordan ziyade bir aile büyüğünüzle
    dertleşiyor gibi hissettiriyor, asla yargılamadan, sakince ve dikkatle dinliyor. İyi ki kendisi ile tanışmışım, bu yıl verdiğim en doğru karar diyebilirim. Onunla beraber çok fazla yol
    aldığımı, ilk randevudaki kişi olmadığımı, çok
    daha iyi ve güçlü hissettiğimi söylemeliyim. Eğer siz de benim gibi İnternet üzerinden bir araştırma yapıyorsanız kesinlikle tereddüt
    etmeden Nazlı hocamdan randevu alabilirsiniz.

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Randevu  •

• H

Nazlı hocamla tanıştığımdan bugüne her görüşmemizde kendimi biraz daha iyi tanıdım. 30 yaşıma kadar DEHB ile yaşamış biri olarak son 6 ayda, hayatımın tamamen değiştiğini ve kendimi gerçekleştirme sürecimin arka planında çok büyük katkısının olduğunu söyleyebilirim.

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Randevu  •

• K

aşamadığım sıkıntılara karşı bana en iyi tedaviyi uygulayan empati yeteneği çok yüksek canım hocam 2.randevum son olmayacak

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Psikiyatri Randevusu  •

Huzur veren, temiz, ferah bir muayenedir. Samimi bir karşılamayla tam vaktinde randevunuza girebiliyorsunuz.Dr. Nazlı hanım çok dikkatli bir dinleyici ve gözlemci. Mesleğini titizlikle yapıyor. Güven veren yaklaşımıyla, henüz karşısına oturduğunuzda, kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

• Uzm.Dr. Nazlı Alcan Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği  •